Anna Wiśniewska 19.04.2006 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Kasiu Kliknij w domek na spodzie mojego postu, a potem w zdjęcie Pawła a rozwinie Ci się całą galeryja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.04.2006 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Ale słodziak a jaki silny! a tą pieluchę flanelową ma profilaktycznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.04.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Pieluchę kazali. Ale w sumie profilaktycznie, wady żadnej nie ma na szczęście. Za dwa tygodnie druga wizyta kontrolna i może wtedy już pozwolą bez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.04.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Ufff, bardzo się cieszę, że to tylko tak na wszelki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.04.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 witajcie Dziewczyny Aniu-natychmiast wyściskaj Pawełka oglądałam Jego galerię -cudny taki słodziutki maluszek -zjadłabym natychmiast Przypomniało mi sie .....z dziećmi to jest tak ...jak są małe -to są tak słodziutkie ,że człowiek by je zjadł .....a jak dorosną -to żałuje ,że tego nie zrobił Aniu -jeszcze kilka lat przed Tobą,zanim dojdziesz do takich wniosków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.04.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Cześć Przypomniało mi sie .....z dziećmi to jest tak ...jak są małe -to są tak słodziutkie ,że człowiek by je zjadł .....a jak dorosną -to żałuje ,że tego nie zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.04.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 witajcie Dziewczyny Aniu-natychmiast wyściskaj Pawełka oglądałam Jego galerię -cudny taki słodziutki maluszek -zjadłabym natychmiast Przypomniało mi sie .....z dziećmi to jest tak ...jak są małe -to są tak słodziutkie ,że człowiek by je zjadł .....a jak dorosną -to żałuje ,że tego nie zrobił Aniu -jeszcze kilka lat przed Tobą,zanim dojdziesz do takich wniosków Ja też bym już go czasami zjadłą. To mówisz, że mam się nie wahać i to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.04.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Jak się ma takiego typaw domu to nawet napić nie ma się z kim Aga, mówisz o swoim???? Dokładnie Chociaż powoli się wyrabia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.04.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.04.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 witajcie Dziewczyny Aniu-natychmiast wyściskaj Pawełka oglądałam Jego galerię -cudny taki słodziutki maluszek -zjadłabym natychmiast Przypomniało mi sie .....z dziećmi to jest tak ...jak są małe -to są tak słodziutkie ,że człowiek by je zjadł .....a jak dorosną -to żałuje ,że tego nie zrobił Aniu -jeszcze kilka lat przed Tobą,zanim dojdziesz do takich wniosków Ja też bym już go czasami zjadłą. To mówisz, że mam się nie wahać i to zrobić? Zrób zrób potem będzie za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.04.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 To mówisz, że mam się nie wahać i to zrobić? jak zjesz .....to pożałujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.04.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 To mówisz, że mam się nie wahać i to zrobić? jak zjesz .....to pożałujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.04.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Cześć rekordowicze witaj Aniu, fajnie że wróciłaś a z Pawełka to już kawał chłopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.04.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Przypomniało mi sie .....z dziećmi to jest tak ...jak są małe -to są tak słodziutkie ,że człowiek by je zjadł .....a jak dorosną -to żałuje ,że tego nie zrobił właśnie w Święta żałowałam że tego nie zrobiłam tak mi moja dziewięciolatka dała w kość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.04.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Cześć Monka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.04.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Cześć Monka hej Kasiu jak zdrówko, naprawione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.04.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Cześć Monka hej Kasiu jak zdrówko, naprawione? Dziękuję, zdrówko naprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.04.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Przypomniało mi sie .....z dziećmi to jest tak ...jak są małe -to są tak słodziutkie ,że człowiek by je zjadł .....a jak dorosną -to żałuje ,że tego nie zrobił właśnie w Święta żałowałam że tego nie zrobiłam tak mi moja dziewięciolatka dała w kość Skąd ja to znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.04.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Przypomniało mi sie .....z dziećmi to jest tak ...jak są małe -to są tak słodziutkie ,że człowiek by je zjadł .....a jak dorosną -to żałuje ,że tego nie zrobił właśnie w Święta żałowałam że tego nie zrobiłam tak mi moja dziewięciolatka dała w kość Skąd ja to znam tu się nie ma co śmiać dość już miłam tych fochów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.04.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Przypomniało mi sie .....z dziećmi to jest tak ...jak są małe -to są tak słodziutkie ,że człowiek by je zjadł .....a jak dorosną -to żałuje ,że tego nie zrobił właśnie w Święta żałowałam że tego nie zrobiłam tak mi moja dziewięciolatka dała w kość Skąd ja to znam Widzę, że wszystko przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts