Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

Ew-ka

A jaka magnolia?

Bo ja mam gwiaździstą, już rozwija pączki :lol: :lol: :lol: :lol:

:oops:

Hewen .......nie pamiętam ......jakaś nowa odmiana w kolorze morelowym :D ma pąki i mam nadzieję ,że zakwitnie jeszcze

Słyszeliście jakie upały do nas się zbliżają ? Weekend ma być piękny i upalny :D

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

A ja dziś chodziłam i gapiłam się na wszystko, co mi się w ogrodzie zazielenia :lol:

Na moje drzewka owocowe, urośniętą lipę, na magnolię - Karolinkę. Za dzień - dwa będą już na niej kwiatki! :lol:

Cudnie jest wiosną! W końcu wszytsko budzi się do życia! Nawet ludzie :lol:

Też bym chciała magnolię, ale boję się że pies mi zeżre, a tania nie jest. W zimie mi pogryzła szczepionego na pniu modrzewia i usechł :cry: . mam tylko dwie robinie i zyją tylko dlatego że ogrodziłam siatką. ze dwa drzewka bym posadziła, najwyżej ogrodzę- tylko jakie? Chciałabym żeby ładnie kwitły i miały poźniej ładne liście i takie do 2,5m. Tola, Ew-ka podpowiedzcie cuś

Witam

A ja dzisiaj walczyłem w ogrodzie (tzn. na budowlanym pobojowisku). Wykopywałem takie dziwne rośliny o cholernie grubych i długich korzeniach. Prawdopodobnie to niepozorna babka lancetowata :roll:

Ech te babki, ty to się masz z nimi

Ja pojechałam do sklepu ogrodniczego - gapiłam się, gapiłam i w końcu nic nie kupiłam.

verunia tutaj jest duzo drzew i krzewów http://www.sfischer.szczecin.pl/?page=catalogue moze coś ci wpadnie w oko :roll: mi sie np migdałowiec podoba wiem że kwitnie zaraz na początku wiosny ma takie ładne różowe kwiatki