Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Widzę, ze młodzież na RW strasznie rozrabiała... Lider tak dał czadu, że chyba długo nikt nie będzie próbował z nim konkurować... :lol:

8) :lol: :lol: :lol: :lol:

Cześć Kasia, cześć kze :)

Mało mam czasu na RW ostatnio, właściwie tyle co nic. Wpadam w przerwie na kawkę i trochę wieczorami. A tempo rzeczywiście ostatnio siadło.

Z ciekawości przyjrzałem się jak to było przez ostatnie 50 stron (11 dni). Oto jak spisywały się osoby z czołówki: Jajcek - 16, Mamoń - 10, Majka - 2, Kasia - 1, Kze - 1, Kasztanka - 1, a Whisper, Joanna, Maksiu i Fizyk - 0. Więc gdzie są brakujące punkciki? Odpowiedź brzmi: Verunia - 6 :lol: :lol:

Widzę, ze młodzież na RW strasznie rozrabiała... Lider tak dał czadu, że chyba długo nikt nie będzie próbował z nim konkurować... :lol:

8) :lol: :lol: :lol: :lol:

Cześć Kasia, cześć kze :)

Mało mam czasu na RW ostatnio, właściwie tyle co nic. Wpadam w przerwie na kawkę i trochę wieczorami. A tempo rzeczywiście ostatnio siadło.

Z ciekawości przyjrzałem się jak to było przez ostatnie 50 stron (11 dni). Oto jak spisywały się osoby z czołówki: Jajcek - 16, Mamoń - 10, Majka - 2, Kasia - 1, Kze - 1, Kasztanka - 1, a Whisper, Joanna, Maksiu i Fizyk - 0. Więc gdzie są brakujące punkciki? Odpowiedź brzmi: Verunia - 6 :lol: :lol:

Cos mi sie nie zgadza :-? moze moja matematyka jest inna ale

16+10+2+1+1+1+6=37 to gdzie ozostale 13 ??

jak znam zycie to ominąłeś Zielonoka, Karolke i Nefer

Potrzebuję pilnie pociechy!

Moja suczka jest włąśnie na zabiegu sterylizacji a ja chodzę jak struta i się o nią martwię :cry:

Bedzie dobrze, moja (też owczarek) tydzień dochodziła do siebie, ale tak naprawdę trudne były tylko pierwsze dwa dni. Żal mi jej było okropnie i gdyby nie jej choroba pewnie trudno byłoby się nam zdecydować na ten zabie, ale za teraz ona i my mamy święty spokoj