inż. Mamoń 21.04.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Trochę później napiszę co wiem o pozbrukach (ale wiem niewiele...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.04.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Dzień dobry Już wstaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.04.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Cześć Andrzejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.04.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Cześć Marcin Widziałam co Jacek zrobił Dobra, a skoro już jesteś to pisz co z pozbrukiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.04.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Dzień dobry Już wstaliście? Cześć Andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.04.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Bry w piąteczek Jeszcze 8h i będzie weekend Cześć Kasia Widziałaś jak mnie Jajcek załatwił na cacy? I jeszcze twierdzi że to moja szkoła Ja widziałam Po takich pięknych minach mógłby być piękny finisz atu Jajcek czuwał No ale liczy się strzał a nie sentymenty Ja też chcę tak umieć, przyjmujesz na nauki Mamońku czy to trzeba z obserwacji sie uczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.04.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Poranna Zaba wita Co Wam sie sniło ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.04.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Cześć Andrzejka Ten rok jest chyba rokiem języka polskiego i z tej okazji organizują u nas dyktando dla Vipa( choć ja żaden tam Vip) zaproszenie dostałam I nie wiem czy iść czy odpuścić Zbłaznić się tez nie ciekawa rzecz Ale z drugiej strony może byc sympatyczna imprezka Nadmienie, ze z ortografii to ja niezbyt dobra jestem No to ups, ja bym się bała iść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.04.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 trochę później napiszę co wiem o pozbrukach (ale wiem niewiele...) ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.04.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Dzień dobry Już wstaliście? Cześć Andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.04.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Właśnie przypomniałam sobie, że cos przykrego mnie spotkałao i płakałam w swoim śnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.04.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Bry w piąteczek Jeszcze 8h i będzie weekend Cześć Kasia Widziałaś jak mnie Jajcek załatwił na cacy? I jeszcze twierdzi że to moja szkoła Dawniej to byś Jajcka na pojedynek konny lub pieszy wyzwać mógł, ale w dzisiejszych czasach ... Ech...gdzie ten honor rycerski sie podział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.04.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Cześc tym co teraz wstali Mi sie sniło równanie działki bo dziś miało byc ale doszedł gośc z mężem do wniosku ze zrobią to jak wylewki już będą od razu na cełej dziąłce Zaba a co ci że pytasz, jakieś gorące sny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.04.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Poranna Zaba wita Co Wam sie sniło ??? Cześć Zaba Ja nie pamiętam co mi się śniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.04.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Cześć Andrzejka Ten rok jest chyba rokiem języka polskiego i z tej okazji organizują u nas dyktando dla Vipa( choć ja żaden tam Vip) zaproszenie dostałam I nie wiem czy iść czy odpuścić Zbłaznić się tez nie ciekawa rzecz Ale z drugiej strony może byc sympatyczna imprezka Nadmienie, ze z ortografii to ja niezbyt dobra jestem No to ups, ja bym się bała iść Zachoruj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.04.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Właśnie przypomniałam sobie, że cos przykrego mnie spotkałao i płakałam w swoim śnie.... Ale to był tylko sen, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.04.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Cześć Andrzejka Ten rok jest chyba rokiem języka polskiego i z tej okazji organizują u nas dyktando dla Vipa( choć ja żaden tam Vip) zaproszenie dostałam I nie wiem czy iść czy odpuścić Zbłaznić się tez nie ciekawa rzecz Ale z drugiej strony może byc sympatyczna imprezka Nadmienie, ze z ortografii to ja niezbyt dobra jestem No to ups, ja bym się bała iść A czy takim wyzwaniom nie należy też stawiać czoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.04.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Cześc tym co teraz wstali Mi sie sniło równanie działki bo dziś miało byc ale doszedł gośc z mężem do wniosku ze zrobią to jak wylewki już będą od razu na cełej dziąłce Zaba a co ci że pytasz, jakieś gorące sny nie...płakałam...ktoś miał o cos do mnie pretensje....męczyłam sie w nocy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.04.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Cześć Andrzejka Ten rok jest chyba rokiem języka polskiego i z tej okazji organizują u nas dyktando dla Vipa( choć ja żaden tam Vip) zaproszenie dostałam I nie wiem czy iść czy odpuścić Zbłaznić się tez nie ciekawa rzecz Ale z drugiej strony może byc sympatyczna imprezka Nadmienie, ze z ortografii to ja niezbyt dobra jestem No to ups, ja bym się bała iść Zachoruj Nie ma przymusu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.04.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Właśnie przypomniałam sobie, że cos przykrego mnie spotkałao i płakałam w swoim śnie.... Ale to był tylko sen, prawda? Tak, ale troche w tym śnie prawdy było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts