zaba_gonia 21.04.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Poranna Zaba wita Co Wam sie sniło ??? Cześć Zaba Ja nie pamiętam co mi się śniło Kasiu, mysl intensywnie.....przypomnisz sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.04.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Cześc tym co teraz wstali Mi sie sniło równanie działki bo dziś miało byc ale doszedł gośc z mężem do wniosku ze zrobią to jak wylewki już będą od razu na cełej dziąłce Zaba a co ci że pytasz, jakieś gorące sny nie...płakałam...ktoś miał o cos do mnie pretensje....męczyłam sie w nocy.... Sławek czasami krzyczy przez sen, a ja wtedy walę ręką na oślep jak wypadnie by modej nie obudził Ale musisz być wymęczona dzisiaj po takim śnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.04.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Cześc tym co teraz wstali Mi sie sniło równanie działki bo dziś miało byc ale doszedł gośc z mężem do wniosku ze zrobią to jak wylewki już będą od razu na cełej dziąłce Zaba a co ci że pytasz, jakieś gorące sny nie...płakałam...ktoś miał o cos do mnie pretensje....męczyłam sie w nocy.... Rozumiem cię , ja tez miałam ostatnio jeden taki sen, że nie pamiętałam rano, ze płakałam czy krzyczałam przez sen ale wiedziałam co mi sie sniło i wstałam rano strasznie umęczona i mąz powiedział, ze płakałam Prrzypomnij sobie kto miła i o co pretensje , może ci ulży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.04.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Poranna Zaba wita Co Wam sie sniło ??? Nic szczególnego, ostatnie dwa popołudnia robiłem za drwala piłą łańcuchową i usuwałem stare, chore drzewa. I te biedne gałązki, konary i pieńki mi się śniły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.04.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Poranna Zaba wita Co Wam sie sniło ??? Cześć Zaba Ja nie pamiętam co mi się śniło Kasiu, mysl intensywnie.....przypomnisz sobie Nie ma szans, ale za to pamiętam dokładnie jeden piękny sen, jakto ze Sławkiem niby gdzieś wyjechaliśmy; wracamy, a tam dom wykończony nawet firanki były absolutnie wszystko - tylko się wprowadzać to był cudowny sen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.04.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Właśnie przypomniałam sobie, że cos przykrego mnie spotkałao i płakałam w swoim śnie.... Ale to był tylko sen, prawda? Tak, ale troche w tym śnie prawdy było... szczególnie tak mocno przeżyty sen ma dużo prawdy i naszych dziennych obaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.04.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Cześc tym co teraz wstali Mi sie sniło równanie działki bo dziś miało byc ale doszedł gośc z mężem do wniosku ze zrobią to jak wylewki już będą od razu na cełej dziąłce Zaba a co ci że pytasz, jakieś gorące sny nie...płakałam...ktoś miał o cos do mnie pretensje....męczyłam sie w nocy.... Sławek czasami krzyczy przez sen, a ja wtedy walę ręką na oślep jak wypadnie by modej nie obudził Ale musisz być wymęczona dzisiaj po takim śnie Troche głowa mnie boli... A poza tym tak pięknie na zewnątrz, że tzreba sie uśmiechać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.04.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Witam! Już niedługo weekend... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.04.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Cześć Andrzejka Ten rok jest chyba rokiem języka polskiego i z tej okazji organizują u nas dyktando dla Vipa( choć ja żaden tam Vip) zaproszenie dostałam I nie wiem czy iść czy odpuścić Zbłaznić się tez nie ciekawa rzecz Ale z drugiej strony może byc sympatyczna imprezka Nadmienie, ze z ortografii to ja niezbyt dobra jestem No to ups, ja bym się bała iść A czy takim wyzwaniom nie należy też stawiać czoła Ja bym nie poszedł. ja też cienki z ortografii.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.04.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Cześć wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.04.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Cześc tym co teraz wstali Mi sie sniło równanie działki bo dziś miało byc ale doszedł gośc z mężem do wniosku ze zrobią to jak wylewki już będą od razu na cełej dziąłce Zaba a co ci że pytasz, jakieś gorące sny nie...płakałam...ktoś miał o cos do mnie pretensje....męczyłam sie w nocy.... Sławek czasami krzyczy przez sen, a ja wtedy walę ręką na oślep jak wypadnie by modej nie obudził Ale musisz być wymęczona dzisiaj po takim śnie Troche głowa mnie boli... A poza tym tak pięknie na zewnątrz, że tzreba sie uśmiechać! Na całe szczęście zrobiło się ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.04.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Witam! Już niedługo weekend... Cześć Kze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.04.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Właśnie przypomniałam sobie, że cos przykrego mnie spotkałao i płakałam w swoim śnie.... Ale to był tylko sen, prawda? Tak, ale troche w tym śnie prawdy było... szczególnie tak mocno przeżyty sen ma dużo prawdy i naszych dziennych obaw Myślę, ze sny ujawniaja nasze podświadome lęki i pragnienia.. Chociaż czasem takie bzdury mi sie śnia, że np. robię cos czego w życiu bym nie zrobiła, albo co bardzo mnie zawstydza, a w śnie robie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.04.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Poranna Zaba wita Co Wam sie sniło ??? Cześć Zaba Ja nie pamiętam co mi się śniło Kasiu, mysl intensywnie.....przypomnisz sobie Nie ma szans, ale za to pamiętam dokładnie jeden piękny sen, jakto ze Sławkiem niby gdzieś wyjechaliśmy; wracamy, a tam dom wykończony nawet firanki były absolutnie wszystko - tylko się wprowadzać to był cudowny sen Ja ostatnio miewam koszmary senne tzn sni mi sie budowa, a to, że coś zamawiam, a to że coś budują a ja nie zdążyłem im wytłumaczyc by było inaczej itp.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.04.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Cześć wszystkim! Cześć Aniu Jak sunia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.04.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Na pomorzu kiepskawo. Wczoraj za to był piękny, ciepły dzień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 21.04.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 dzień dobry wszystkim Poranna Zaba wita Co Wam sie sniło ??? mi sie śnili kosmici i takie tam.. pewnie po wczorajszym filmie który ogladałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.04.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Cześć Sylwia dzień dobry wszystkim Poranna Zaba wita Co Wam sie sniło ??? mi sie śnili kosmici i takie tam.. Kosmici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.04.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Żabka, to dla poprawienia nastroju http://gaset.blox.pl/resource/serce.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 21.04.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 poza tym u mnie dzis migła (tak mówiły moje dzieci jak były małe) i szaro i chłodno.. bo tylko 7 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts