Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Biuro jest na słońcu latem - wtedy świeci pod innym kątem - akurat nad budynkiem sąsiadującym --> czyli jak ma grzać to nas nie grzeje, a jak niekoniecznie, to mamy piec :lol:

To i tak niezle bo ja mam tak okna ze sie czuje jakbym caly rok w bunkrze jakims pracowal i czasami jak tak caly dzien przesiedze to nawet nie mam pojecia jaka pogoda na zewnatrz

Biuro jest na słońcu latem - wtedy świeci pod innym kątem - akurat nad budynkiem sąsiadującym --> czyli jak ma grzać to nas nie grzeje, a jak niekoniecznie, to mamy piec :lol:

To i tak niezle bo ja mam tak okna ze sie czuje jakbym caly rok w bunkrze jakims pracowal i czasami jak tak caly dzien przesiedze to nawet nie mam pojecia jaka pogoda na zewnatrz

:o :o :o To nie zazdroszczę :(

Kasia

W sprawie pozbruków nie wiem za wiele mimo, że chodzę wokół tematu już 2 tygodnie (jak pies wokół jeża). Nic nie zostało z dynamicznego tempa prac w ubiegłym sezonie...

Jadę dziś do hurtowni, w której sprzedają kostkę brukową nie tylko na całe palety, ale nawet tylko na warstwy. To dla mnie duży plus bo 4 palety to dla mnie odrobinę za mało, a 5 to dużo za dużo. Mają w tej hurtowni wyroby konkurencji pozbruku i im też się przyjrzę. Przecież w końcu nie musi być akurat pozbruk. W najbliższych dniach ściągam do siebie brukarzy na wizję lokalną bo przez telefon to żaden nie poda ceny za dokładnie.

Została mi tylko ostatnia wątpliwość - czy najpierw rozwalić wielką górę hunusu na działce czy najpierw ułożyć pozbruki. Oba rozwiązania mają swoje wady...

Jak już będziesz bardziej zorientowany, a raczej zdecydowany, to daj mi pliz znać. Nam 'nasz' roleciarz polecił kogoś, kto u niego robił, podobno najlepszy i najtańszy --> niemożliwe, wiem :lol: Sławka teraz nie ma w pracy, jak wróci, to Ci prześlę telefon do niego, wykorzystasz lub nie :wink: :D

Co do Twojej wątpliwości - nie pomogę :(