Jajcek 21.04.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Serio serio W biurze rano było 18stC, teraz jest 20 a ja mam paznokcie sine moze na slonce biuro trzeba wystawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.04.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Biuro jest na słońcu latem - wtedy świeci pod innym kątem - akurat nad budynkiem sąsiadującym --> czyli jak ma grzać to nas nie grzeje, a jak niekoniecznie, to mamy piec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.04.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 A tak w ogóle, to moja teściowa już się opalała w tym sezonie ale nie tak, że buzię grzała, tak na serio na leżaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.04.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Kasia - a gdzie Ty pracujesz?Bo ja wcześniej na Winogradach, a obecnie Grunwald ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.04.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Ja też Grunwald, a dokładniej Junikowo A Ty gdzie na tym Grunwaldzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.04.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Ja też Grunwald, a dokładniej Junikowo A Ty gdzie na tym Grunwaldzie??? Słoneczna, a Ty może na Wieruszowskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.04.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Ja też Grunwald, a dokładniej Junikowo A Ty gdzie na tym Grunwaldzie??? Słoneczna, a Ty może na Wieruszowskiej? Parę ulic wcześniej - Jeleniogórska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.04.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Biuro jest na słońcu latem - wtedy świeci pod innym kątem - akurat nad budynkiem sąsiadującym --> czyli jak ma grzać to nas nie grzeje, a jak niekoniecznie, to mamy piec To i tak niezle bo ja mam tak okna ze sie czuje jakbym caly rok w bunkrze jakims pracowal i czasami jak tak caly dzien przesiedze to nawet nie mam pojecia jaka pogoda na zewnatrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.04.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Biuro jest na słońcu latem - wtedy świeci pod innym kątem - akurat nad budynkiem sąsiadującym --> czyli jak ma grzać to nas nie grzeje, a jak niekoniecznie, to mamy piec To i tak niezle bo ja mam tak okna ze sie czuje jakbym caly rok w bunkrze jakims pracowal i czasami jak tak caly dzien przesiedze to nawet nie mam pojecia jaka pogoda na zewnatrz To nie zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 21.04.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Dzień Dobry. to znowu ja..... - jak powiedział pewien pacjent przeczytawszy na drzwiach do gabinetu lekarskiego : " PIERWSZA WIZYTA 100 ZŁ, KAZDA NASTĘPNA 50 ZŁ." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.04.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Cześć Eskimos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.04.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Kasia W sprawie pozbruków nie wiem za wiele mimo, że chodzę wokół tematu już 2 tygodnie (jak pies wokół jeża). Nic nie zostało z dynamicznego tempa prac w ubiegłym sezonie...Jadę dziś do hurtowni, w której sprzedają kostkę brukową nie tylko na całe palety, ale nawet tylko na warstwy. To dla mnie duży plus bo 4 palety to dla mnie odrobinę za mało, a 5 to dużo za dużo. Mają w tej hurtowni wyroby konkurencji pozbruku i im też się przyjrzę. Przecież w końcu nie musi być akurat pozbruk. W najbliższych dniach ściągam do siebie brukarzy na wizję lokalną bo przez telefon to żaden nie poda ceny za dokładnie. Została mi tylko ostatnia wątpliwość - czy najpierw rozwalić wielką górę hunusu na działce czy najpierw ułożyć pozbruki. Oba rozwiązania mają swoje wady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.04.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Jak już będziesz bardziej zorientowany, a raczej zdecydowany, to daj mi pliz znać. Nam 'nasz' roleciarz polecił kogoś, kto u niego robił, podobno najlepszy i najtańszy --> niemożliwe, wiem Sławka teraz nie ma w pracy, jak wróci, to Ci prześlę telefon do niego, wykorzystasz lub nie Co do Twojej wątpliwości - nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.04.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Marcin, info poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.04.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Ale mi zimno No co Ty??? Mam nadzieje, że nie jestes znowu chora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.04.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Nadal mi zimno ale to nie choroba, bo czuję się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.04.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.04.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Cześć Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.04.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Jak tu ostatnio cicho i pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia28 21.04.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 No to i ja też. Witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts