Jajcek 21.04.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Kochani...awansowalam na zaszczytna funkcje szefowej pewnej tajnej organizacji ktora ma zamiar przejac wladze na d swiatem , fotum Muratora, wydawnictwem muratora itp...ale ciiiii bo to WIELKA TAJEMNICA No wiec musze reperezntacyjnie wygladac, nie jakies tylki, piórka, koronki musze wzbudzac szcunek i respect ps. Jajcek gratulejszyn z powodu chałupki A ja co tam robię ? Aaaaaaaaa logistykę Dyrektor Operacyjny Logistyke to zostaw mi a ty sie zajmij tymi operacjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.04.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 chani...awansowalam na zaszczytna funkcje szefowej pewnej tajnej organizacji ktora ma zamiar przejac wladze na d swiatem , fotum Muratora, wydawnictwem muratora itp...ale ciiiii bo to WIELKA TAJEMNICA Czy to Elita Zielonookiej J anie wnikam w takei afery na forum Nie lubię tego, wolę przyjemniejsze rzeczy choć może zle gadam bo nie znam watku, raz przekleciałam po lebkach i jak poczułam mniej więcej o co chodzi zwiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 21.04.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 oj coś mnie cbyba ominęło a dla mnie coś znajdzie jasne dla kazdego cos milego tylko wpisowe jest - trzeba jakis alkohol przyniesc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.04.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Kochani...awansowalam na zaszczytna funkcje szefowej pewnej tajnej organizacji ktora ma zamiar przejac wladze na d swiatem , fotum Muratora, wydawnictwem muratora itp...ale ciiiii bo to WIELKA TAJEMNICA No wiec musze reperezntacyjnie wygladac, nie jakies tylki, piórka, koronki musze wzbudzac szcunek i respect ps. Jajcek gratulejszyn z powodu chałupki A ja co tam robię ? Aaaaaaaaa logistykę Dyrektor Operacyjny Logistyke to zostaw mi a ty sie zajmij tymi operacjami to az tak powązne i az tylle osób zangażowanych w to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 21.04.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 oki jaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.04.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Kochani...awansowalam na zaszczytna funkcje szefowej pewnej tajnej organizacji ktora ma zamiar przejac wladze na d swiatem , fotum Muratora, wydawnictwem muratora itp...ale ciiiii bo to WIELKA TAJEMNICA No wiec musze reperezntacyjnie wygladac, nie jakies tylki, piórka, koronki musze wzbudzac szcunek i respect ps. Jajcek gratulejszyn z powodu chałupki A ja co tam robię ? Aaaaaaaaa logistykę Dyrektor Operacyjny Logistyke to zostaw mi a ty sie zajmij tymi operacjami Too late Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 21.04.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Nie lubię tego, wolę przyjemniejsze rzeczy choć może zle gadam bo nie znam watku, raz przekleciałam po lebkach i jak poczułam mniej więcej o co chodzi zwiałam andrzejka - nie trzeba tram wstepowac , wystarczy jak wyrazisz podziw dla mojego nowego image'u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.04.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Imprezy ciąg dalszy:http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/020/2092.jpghttp://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/124/12476.jpghttp://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/021/2105.jpghttp://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/005/594.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 21.04.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 oki jaki? nie jestesmy zbytnio rozzuchwaleni - jakis dobry (zeby bitelka kosztowala wiecej niz 10 zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 21.04.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.04.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.04.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Gatki Karolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.04.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 No to z grubej rury ///:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 21.04.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Haaaaa!!!! no to ja rozumiem, wspomnialam o przejeciu wladzy i od razu strzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.04.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Nie lubię tego, wolę przyjemniejsze rzeczy choć może zle gadam bo nie znam watku, raz przekleciałam po lebkach i jak poczułam mniej więcej o co chodzi zwiałam andrzejka - nie trzeba tram wstepowac , wystarczy jak wyrazisz podziw dla mojego nowego image'u Ale jak mam być szczera to lubiłam cię w koszulce w lustrze i twoje oczka Ale jak dla dobra sprawy trzeba to wyrażam podziw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 21.04.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Gatki Karolka to ja !!! ja!!! haloooo!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 21.04.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 wow wreście coś swojskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.04.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 BERETY GÓRĄ[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.04.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Haaaaa!!!! no to ja rozumiem, wspomnialam o przejeciu wladzy i od razu strzał cos w tym jest Gatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.04.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 OOO sorki to Zielonooka Gatulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts