inż. Mamoń 21.04.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Tola gdzieś wyszła wyszła, ale ani z nerw, ani z wprawy, tylko z RW powiedzcie mi, kiedy macie czas na przeglądanie forum, o czytaniu dzienników nie wspomnę Tyle ciekawej lektury, w dzień nie ma czasu, wieczór krótki... Też mam mało czasu, mało i coraz mniej. W domu i ogrodzie czeka tyle rzeczy do zrobienia, a mi jakoś nic nie idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.04.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Co sie dzieje? Dwa razy te same posty? Chochliki grasują czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.04.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Tola gdzieś wyszła Ale za to Żaba przyszła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.04.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Tola gdzieś wyszła Ale za to Żaba przyszła.... Hi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.04.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Tola gdzieś wyszła wyszła, ale ani z nerw, ani z wprawy, tylko z RW powiedzcie mi, kiedy macie czas na przeglądanie forum, o czytaniu dzienników nie wspomnę Tyle ciekawej lektury, w dzień nie ma czasu, wieczór krótki... Troszkę czasu rano i troszkę wieczorem jak akurat Piotrek nie zajmuje kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.04.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Tola gdzieś wyszła wyszła, ale ani z nerw, ani z wprawy, tylko z RW powiedzcie mi, kiedy macie czas na przeglądanie forum, o czytaniu dzienników nie wspomnę Tyle ciekawej lektury, w dzień nie ma czasu, wieczór krótki... Też mam mało czasu, mało i coraz mniej. W domu i ogrodzie czeka tyle rzeczy do zrobienia, a mi jakoś nic nie idzie Nie przesadzaj Mamońku.... Jeszcze zdążysz wszystko zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.04.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 streszczenie Odcinek zaczęła Zielonooka. Jackowi pomyliło się komu gatki wręczyć. Zielonooka domagała się moherowych. U Toli w ogrodzie jest optymistycznie i będzie piękniście. Nefer stronkę zakończyła obwieszczając, że właśnie zjadła śniadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.04.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Tola gdzieś wyszła Ale za to Żaba przyszła.... Cześć Żaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.04.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Tola gdzieś wyszła wyszła, ale ani z nerw, ani z wprawy, tylko z RW powiedzcie mi, kiedy macie czas na przeglądanie forum, o czytaniu dzienników nie wspomnę Tyle ciekawej lektury, w dzień nie ma czasu, wieczór krótki... Też mam mało czasu, mało i coraz mniej. W domu i ogrodzie czeka tyle rzeczy do zrobienia, a mi jakoś nic nie idzie nie prawda, że wszystko w zdobywaniu punktów jesteś najlepszy spóźnione GRATKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.04.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Tola gdzieś wyszła wyszła, ale ani z nerw, ani z wprawy, tylko z RW powiedzcie mi, kiedy macie czas na przeglądanie forum, o czytaniu dzienników nie wspomnę Tyle ciekawej lektury, w dzień nie ma czasu, wieczór krótki... Troszkę czasu rano i troszkę wieczorem jak akurat Piotrek nie zajmuje kompa Foczku, kup dziecku kompa - nie bądź taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.04.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 RANKINGUM RECORDUM 1. inż. Mamoń - 1902. Jajcek - 1763. SławekD-żonka - 1584. kze - 1305. Whisper - 1196. Joanna i Janusz - 1187. Kasztanka - 898. maksiu - 799. fizyk - 7310. Majka - 7111. Teska - 5812. verunia -5613. Sonika - 5114. Olkalybowa - 4915. badi - 4216. Moniś - 3617. facio, Aga J.G, andrzejka - 3520. monka - 3221. markus_gdynia - 2822. Jezier - 2723. Trini - 2024. zaba_gonia - 1925. Funia, Witos - 1727. Nefer, marcel2000 - 1528. Agniesia - 1429. joola - 1331. Jane, Tola, andre59 - 1034. Wojty, kasia64 - 936. Januszz, kolia, Sylvia1 ,Ew-ka, tabaluga1, Karolka, Zielonooka - 643. ania, lafcadio, edzia, Paty - 547. Ewuś - 448. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka - 351. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, DARIO 2, Gryfpc - 255. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Mychalina, Maluszek - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.04.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Tola gdzieś wyszła wyszła, ale ani z nerw, ani z wprawy, tylko z RW powiedzcie mi, kiedy macie czas na przeglądanie forum, o czytaniu dzienników nie wspomnę Tyle ciekawej lektury, w dzień nie ma czasu, wieczór krótki... Też mam mało czasu, mało i coraz mniej. W domu i ogrodzie czeka tyle rzeczy do zrobienia, a mi jakoś nic nie idzie Nie przesadzaj Mamońku.... Jeszcze zdążysz wszystko zrobić... Nie przesadzam Bardzo mi słabo wszystko idzie, a nawet wcale nie idzie - klęska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.04.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Tola gdzieś wyszła wyszła, ale ani z nerw, ani z wprawy, tylko z RW powiedzcie mi, kiedy macie czas na przeglądanie forum, o czytaniu dzienników nie wspomnę Tyle ciekawej lektury, w dzień nie ma czasu, wieczór krótki... Troszkę czasu rano i troszkę wieczorem jak akurat Piotrek nie zajmuje kompa Foczku, kup dziecku kompa - nie bądź taki Tia...tylko że to jest jego komp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.04.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Tola gdzieś wyszła wyszła, ale ani z nerw, ani z wprawy, tylko z RW powiedzcie mi, kiedy macie czas na przeglądanie forum, o czytaniu dzienników nie wspomnę Tyle ciekawej lektury, w dzień nie ma czasu, wieczór krótki... Też mam mało czasu, mało i coraz mniej. W domu i ogrodzie czeka tyle rzeczy do zrobienia, a mi jakoś nic nie idzie Nie przesadzaj Mamońku.... Jeszcze zdążysz wszystko zrobić... Nie przesadzam Bardzo mi słabo wszystko idzie, a nawet wcale nie idzie - klęska nie wierzę, że WSZYSTKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.04.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Tola gdzieś wyszła wyszła, ale ani z nerw, ani z wprawy, tylko z RW powiedzcie mi, kiedy macie czas na przeglądanie forum, o czytaniu dzienników nie wspomnę Tyle ciekawej lektury, w dzień nie ma czasu, wieczór krótki... Też mam mało czasu, mało i coraz mniej. W domu i ogrodzie czeka tyle rzeczy do zrobienia, a mi jakoś nic nie idzie nie prawda, że wszystko w zdobywaniu punktów jesteś najlepszy spóźnione GRATKI Tolu - nie żartuj. Tym nie można się dowartościować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.04.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Tola gdzieś wyszła wyszła, ale ani z nerw, ani z wprawy, tylko z RW powiedzcie mi, kiedy macie czas na przeglądanie forum, o czytaniu dzienników nie wspomnę Tyle ciekawej lektury, w dzień nie ma czasu, wieczór krótki... Troszkę czasu rano i troszkę wieczorem jak akurat Piotrek nie zajmuje kompa Foczku, kup dziecku kompa - nie bądź taki albo zajmij mu wszystkie późne popołudnia zajęciami dodatkowymi synek mój ma dwa razy w tygodniu angielski, trzy razy karate po 1.5 godziny plus dojazd dostęp do kompa w soboty i niedziele...wtedy nie ograniczony prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.04.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Tola gdzieś wyszła Ale za to Żaba przyszła.... Cześć Żaba Cześć po raz drugi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.04.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Tola gdzieś wyszła wyszła, ale ani z nerw, ani z wprawy, tylko z RW powiedzcie mi, kiedy macie czas na przeglądanie forum, o czytaniu dzienników nie wspomnę Tyle ciekawej lektury, w dzień nie ma czasu, wieczór krótki... Troszkę czasu rano i troszkę wieczorem jak akurat Piotrek nie zajmuje kompa Foczku, kup dziecku kompa - nie bądź taki Tia...tylko że to jest jego komp Aaaaa o kup Foczkowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.04.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Tola gdzieś wyszła wyszła, ale ani z nerw, ani z wprawy, tylko z RW powiedzcie mi, kiedy macie czas na przeglądanie forum, o czytaniu dzienników nie wspomnę Tyle ciekawej lektury, w dzień nie ma czasu, wieczór krótki... Też mam mało czasu, mało i coraz mniej. W domu i ogrodzie czeka tyle rzeczy do zrobienia, a mi jakoś nic nie idzie Nie przesadzaj Mamońku.... Jeszcze zdążysz wszystko zrobić... Nie przesadzam Bardzo mi słabo wszystko idzie, a nawet wcale nie idzie - klęska nie wierzę, że WSZYSTKO Żabko - nawet się nie przywitałem z Tobą... A jednak wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.04.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Nie przesadzam Bardzo mi słabo wszystko idzie, a nawet wcale nie idzie - klęska wietrzę podstęp, podpuszczasz nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts