zaba_gonia 21.04.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Tola gdzieś wyszła wyszła, ale ani z nerw, ani z wprawy, tylko z RW powiedzcie mi, kiedy macie czas na przeglądanie forum, o czytaniu dzienników nie wspomnę Tyle ciekawej lektury, w dzień nie ma czasu, wieczór krótki... Też mam mało czasu, mało i coraz mniej. W domu i ogrodzie czeka tyle rzeczy do zrobienia, a mi jakoś nic nie idzie Nie przesadzaj Mamońku.... Jeszcze zdążysz wszystko zrobić... Nie przesadzam Bardzo mi słabo wszystko idzie, a nawet wcale nie idzie - klęska nie wierzę, że WSZYSTKO Żabko - nawet się nie przywitałem z Tobą... A jednak wszystko Ja pierwsza powinnam, bo to ja przyszłam.. dzień dobry wszyćko, wszyćko?????? Niemożliwe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.04.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 cześć po raz drugi... cześć żaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.04.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Tola Ty się w góry czasami nie wybierasz ??? właściwie to powinnam odwiedzić rodzinę we Wrocławiu a to już do Ciebie rzut beretem i to nie moherowym Moherowym nie ale rzeczywiście blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.04.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Nie przesadzam Bardzo mi słabo wszystko idzie, a nawet wcale nie idzie - klęska wietrzę podstęp, podpuszczasz nas Tolu - nie podpuszczam Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.04.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Cześć po raz drugi... CZEŚĆ ŻABA Witam Cie Tolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.04.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 albo zajmij mu wszystkie późne popołudnia zajęciami dodatkowymi synek mój ma dwa razy w tygodniu angielski, trzy razy karate po 1.5 godziny plus dojazd dostęp do kompa w soboty i niedziele...wtedy nie ograniczony prawie Hmm...Piotrek ma wiele zajęć pozaszkolnych, tylko że on wszystko przy pomocy komputera robi: gazetka szkolna, artykuły do magazynu "@t", nagrywanie muzyki, nowa strona internetowa szkoły, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.04.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Cześć po raz drugi... CZEŚĆ ŻABA Witam Cie Tolu. Witam Cię Żaba, witam Cię Tola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.04.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Cześć po raz drugi... CZEŚĆ ŻABA Witam Cie Tolu. Witam Cię Żaba, witam Cię Tola My też Cię witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.04.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 strzal w ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.04.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.04.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Czasu brak więc ja już uciekam Dobrej nocki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.04.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 strzal w ciemno gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.04.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Nikt mnie nie pożałuje ? Nefer - ja Ciebie żałuję Czy jednak nie jest to Twój wybór? Może możesz przystopować? Przystopuję jak skończę projekt w Rosji . Marzyłam o badaniach międzynarodowych - no to mam kurde, kurde Ta a potem nastepny projekt i nastepny i kiedy ty kobieto bedziesz miala czas domek wybudowac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 21.04.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Wróciłam z odbioru wizy do Rosji - klamka zapadła :) Ale przyjedzie po mnie kierowca z hotelu Kurde, kurde Dobry wieczór wszystkim NEFER - widzę że problem komunikacyjny rozwiązałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.04.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Czasu brak więc ja już uciekam Dobrej nocki życzę Ja też już szlafen ... Branoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.04.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Czasu brak więc ja już uciekam Dobrej nocki życzę papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.04.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Nie przesadzam Bardzo mi słabo wszystko idzie, a nawet wcale nie idzie - klęska wietrzę podstęp, podpuszczasz nas Tolu - nie podpuszczam Was Wiesz Mamońku, każdy z nas ma wiele zaległych spraw do zrobienia...czy wiesz , że jeszcze nie zrobiłam zeznania podatkowego???? I chrzanię to. Poczuje nóz na gardle, to sie wezmę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.04.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Hmm...Piotrek ma wiele zajęć pozaszkolnych, tylko że on wszystko przy pomocy komputera robi: gazetka szkolna, artykuły do magazynu "@t", nagrywanie muzyki, nowa strona internetowa szkoły, itp. w takim układzie drugi komp jest niezbędny albo kawiarenka internetowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.04.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 strzal w ciemno Patrz pan jaki czajnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.04.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 strzal w ciemno gratki dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts