zaba_gonia 21.04.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Czasu brak więc ja już uciekam Dobrej nocki życzę Ja też już szlafen ... Branoc idę z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.04.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Nikt mnie nie pożałuje ? Nefer - ja Ciebie żałuję Czy jednak nie jest to Twój wybór? Może możesz przystopować? Przystopuję jak skończę projekt w Rosji . Marzyłam o badaniach międzynarodowych - no to mam kurde, kurde Ta a potem nastepny projekt i nastepny i kiedy ty kobieto bedziesz miala czas domek wybudowac ? O Mój Drogi - domek to ekipa będzie budować nie ja :) Już taka będzie umowa, że się da zrobić jak ja chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.04.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Wróciłam z odbioru wizy do Rosji - klamka zapadła :) Ale przyjedzie po mnie kierowca z hotelu Kurde, kurde Dobry wieczór wszystkim NEFER - widzę że problem komunikacyjny rozwiązałaś A tak Markus - tylko dzięki Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.04.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Gratulki Jajcek , zaczajnikowałeś perfekcyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.04.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Hmm...Piotrek ma wiele zajęć pozaszkolnych, tylko że on wszystko przy pomocy komputera robi: gazetka szkolna, artykuły do magazynu "@t", nagrywanie muzyki, nowa strona internetowa szkoły, itp. w takim układzie drugi komp jest niezbędny albo kawiarenka internetowa Mój staruszek (486 DX) ma 12 lat i do buszowania po necie już się nie nadaje Skończą się wydatki budowlane to pomyslę o nowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.04.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 StreszczenieStronke zaczal MamonNefer tyra 16 odzin w Rosji Andre sie cieszy ze przyszla Zaba ale wyszla Tolastronke zakonczyla Tola ktora jednak nie wyszla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.04.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Czasu brak więc ja już uciekam Dobrej nocki życzę Ja też już szlafen ... Branoc idę z Tobą Znowu na cuś się zanussi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 21.04.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 A tak Markus - tylko dzięki Tobie W zamian liczę na "reportaż" po powrocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.04.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Nikt mnie nie pożałuje ? Nefer - ja Ciebie żałuję Czy jednak nie jest to Twój wybór? Może możesz przystopować? Przystopuję jak skończę projekt w Rosji . Marzyłam o badaniach międzynarodowych - no to mam kurde, kurde Ta a potem nastepny projekt i nastepny i kiedy ty kobieto bedziesz miala czas domek wybudowac ? O Mój Drogi - domek to ekipa będzie budować nie ja :) Już taka będzie umowa, że się da zrobić jak ja chcę Moja Droga ale ty musisz miec czas zeby dogladac w koncu panskie oko konia tuczy i wogole nalezy patrzec i oko cieszyc jak domek rosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.04.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Nikt mnie nie pożałuje ? Nefer - ja Ciebie żałuję Czy jednak nie jest to Twój wybór? Może możesz przystopować? Przystopuję jak skończę projekt w Rosji . Marzyłam o badaniach międzynarodowych - no to mam kurde, kurde Ta a potem nastepny projekt i nastepny i kiedy ty kobieto bedziesz miala czas domek wybudowac ? O Mój Drogi - domek to ekipa będzie budować nie ja :) Już taka będzie umowa, że się da zrobić jak ja chcę Moja Droga ale ty musisz miec czas zeby dogladac w koncu panskie oko konia tuczy i wogole nalezy patrzec i oko cieszyc jak domek rosnie NO niby tak, ale jak teraz pozasuwam to potem se wezmę na luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.04.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Gratulki Jajcek , zaczajnikowałeś perfekcyjnie Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.04.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 A tak Markus - tylko dzięki Tobie W zamian liczę na "reportaż" po powrocie Będę miała wolny wtorek do 17.00 - biorę aparat, jak nie będzie piździło to masz reportaż jak w banku Jeszcze raz dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.04.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 NO niby tak, ale jak teraz pozasuwam to potem se wezmę na luz Jak czlowiek wpadnie w ten trans to potem jak slepy zasuwa i wyluzowac nie potrafi bo adrenaliny brak, znam ten bol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.04.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 3000 Proszę się częstować http://www.cherryflava.com/photos/uncategorized/whisky.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.04.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 RANKINGUM RECORDUM 1. inż. Mamoń - 1902. Jajcek - 1773. SławekD-żonka - 1584. kze - 1305. Whisper - 1196. Joanna i Janusz - 1187. Kasztanka - 898. maksiu - 799. fizyk - 7310. Majka - 7111. Teska - 5812. verunia -5613. Sonika - 5114. Olkalybowa - 4915. badi - 4216. Moniś - 3617. facio, Aga J.G, andrzejka - 3520. monka - 3221. markus_gdynia - 2822. Jezier - 2723. Trini - 2024. zaba_gonia - 1925. Funia, Witos - 1727. Nefer, marcel2000 - 1528. Agniesia - 1429. joola - 1331. Jane, Tola, andre59 - 1034. Wojty, kasia64 - 936. Januszz, kolia, Sylvia1 ,Ew-ka, tabaluga1, Karolka, Zielonooka - 643. ania, lafcadio, edzia, Paty - 547. Ewuś - 448. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka - 351. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, DARIO 2, Gryfpc - 255. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Mychalina, Maluszek - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.04.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 3000 Proszę się częstować http://www.cherryflava.com/photos/uncategorized/whisky.jpg WOW imprezka Andre gratki trzytysiecznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 21.04.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 A tak Markus - tylko dzięki Tobie W zamian liczę na "reportaż" po powrocie Będę miała wolny wtorek do 17.00 - biorę aparat, jak nie będzie piździło to masz reportaż jak w banku Jeszcze raz dziękuję Obowiązkowo powinnaś odwiedzić Ermitaż, chociaz na niego dwa dni to mało. Drugi punkt programu to nocny spacer, gdy podnoszą mosty na kanałach. Gdybyś jechała w lipcu to miałabys szanse zaliczyć "białe noce". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.04.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Nikt mnie nie pożałuje ? Nefer - ja Ciebie żałuję Czy jednak nie jest to Twój wybór? Może możesz przystopować? Przystopuję jak skończę projekt w Rosji . Marzyłam o badaniach międzynarodowych - no to mam kurde, kurde Ta a potem nastepny projekt i nastepny i kiedy ty kobieto bedziesz miala czas domek wybudowac ? O Mój Drogi - domek to ekipa będzie budować nie ja :) Już taka będzie umowa, że się da zrobić jak ja chcę Moja Droga ale ty musisz miec czas zeby dogladac w koncu panskie oko konia tuczy i wogole nalezy patrzec i oko cieszyc jak domek rosnie NO niby tak, ale jak teraz pozasuwam to potem se wezmę na luz Chyba sama nie wierzysz w to co mowisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.04.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Dzięki Jajcek Ale Ciebie nie dogonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.04.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 A tak Markus - tylko dzięki Tobie W zamian liczę na "reportaż" po powrocie Będę miała wolny wtorek do 17.00 - biorę aparat, jak nie będzie piździło to masz reportaż jak w banku Jeszcze raz dziękuję Obowiązkowo powinnaś odwiedzić Ermitaż, chociaz na niego dwa dni to mało. Drugi punkt programu to nocny spacer, gdy podnoszą mosty na kanałach. Gdybyś jechała w lipcu to miałabys szanse zaliczyć "białe noce". Markus, jaki nocny spacer - przecież ja tam będe bez obstawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts