Nefer 21.04.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Nikt mnie nie pożałuje ? Nefer - ja Ciebie żałuję Czy jednak nie jest to Twój wybór? Może możesz przystopować? Przystopuję jak skończę projekt w Rosji . Marzyłam o badaniach międzynarodowych - no to mam kurde, kurde Ta a potem nastepny projekt i nastepny i kiedy ty kobieto bedziesz miala czas domek wybudowac ? O Mój Drogi - domek to ekipa będzie budować nie ja :) Już taka będzie umowa, że się da zrobić jak ja chcę Moja Droga ale ty musisz miec czas zeby dogladac w koncu panskie oko konia tuczy i wogole nalezy patrzec i oko cieszyc jak domek rosnie NO niby tak, ale jak teraz pozasuwam to potem se wezmę na luz Chyba sama nie wierzysz w to co mowisz No pewnie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.04.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 A tak Markus - tylko dzięki Tobie W zamian liczę na "reportaż" po powrocie Będę miała wolny wtorek do 17.00 - biorę aparat, jak nie będzie piździło to masz reportaż jak w banku Jeszcze raz dziękuję Obowiązkowo powinnaś odwiedzić Ermitaż, chociaz na niego dwa dni to mało. Drugi punkt programu to nocny spacer, gdy podnoszą mosty na kanałach. Gdybyś jechała w lipcu to miałabys szanse zaliczyć "białe noce". Markus, jaki nocny spacer - przecież ja tam będe bez obstawy Trzeba bylo tylko slowko powiedziec. Caly przyszly tydzien mam wolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.04.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Streszczenie Stronke zaczal Mamon Nefer tyra 16 odzin w Rosji Andre sie cieszy ze przyszla Zaba ale wyszla Tola stronke zakonczyla Tola ktora jednak nie wyszla powinno być: "Andre się cieszy że przyszła Żaba ale smuci że wyszła Tola". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.04.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Dzięki Jajcek Ale Ciebie nie dogonię Foczku - Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 21.04.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Nefer a jak sie dogadujes? po rusku? czy angielsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.04.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Nikt mnie nie pożałuje ? Nefer - ja Ciebie żałuję Czy jednak nie jest to Twój wybór? Może możesz przystopować? Przystopuję jak skończę projekt w Rosji . Marzyłam o badaniach międzynarodowych - no to mam kurde, kurde Ta a potem nastepny projekt i nastepny i kiedy ty kobieto bedziesz miala czas domek wybudowac ? O Mój Drogi - domek to ekipa będzie budować nie ja :) Już taka będzie umowa, że się da zrobić jak ja chcę Moja Droga ale ty musisz miec czas zeby dogladac w koncu panskie oko konia tuczy i wogole nalezy patrzec i oko cieszyc jak domek rosnie NO niby tak, ale jak teraz pozasuwam to potem se wezmę na luz Chyba sama nie wierzysz w to co mowisz No pewnie nie Znam to uczucie jak sie wpadnie w ten wir to czlowieka wciaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.04.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 A tak Markus - tylko dzięki Tobie W zamian liczę na "reportaż" po powrocie Będę miała wolny wtorek do 17.00 - biorę aparat, jak nie będzie piździło to masz reportaż jak w banku Jeszcze raz dziękuję Obowiązkowo powinnaś odwiedzić Ermitaż, chociaz na niego dwa dni to mało. Drugi punkt programu to nocny spacer, gdy podnoszą mosty na kanałach. Gdybyś jechała w lipcu to miałabys szanse zaliczyć "białe noce". Markus, jaki nocny spacer - przecież ja tam będe bez obstawy Trzeba bylo tylko slowko powiedziec. Caly przyszly tydzien mam wolny Cholercia - ale ja kupiłam ostatnie miejsce w samolocie i to biznes class. A sama dowiedziałam się wczoraj - Wiecie, że da się załatwic wizę w kilka godzin - no tylko - oczywiście - nie w konsulacie. A dziwili się Kaczce Dziwaczce, że poszła do praczki kupić znaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.04.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Dobranoc wszystkim Idę pomóc żonce pranie powiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.04.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Andre GRATULKI Z POWODU ZDOBYCIA TRZYTYSIĘCZNIKA życzę byś zdobył ośmiotysięcznik, a potem całą koronę najwyższych szczytów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.04.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Nefer a jak sie dogadujes? po rusku? czy angielsku? Pa ruskij to nie koniecznie - niezbyt pilnie się uczyłam w podstawówce. Po anglijskij luzik Podobno tam ludki też gadają po anglijskij - z korespondencji nie wynikało, ale spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.04.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 A tak Markus - tylko dzięki Tobie W zamian liczę na "reportaż" po powrocie Będę miała wolny wtorek do 17.00 - biorę aparat, jak nie będzie piździło to masz reportaż jak w banku Jeszcze raz dziękuję Obowiązkowo powinnaś odwiedzić Ermitaż, chociaz na niego dwa dni to mało. Drugi punkt programu to nocny spacer, gdy podnoszą mosty na kanałach. Gdybyś jechała w lipcu to miałabys szanse zaliczyć "białe noce". Markus, jaki nocny spacer - przecież ja tam będe bez obstawy Trzeba bylo tylko slowko powiedziec. Caly przyszly tydzien mam wolny Cholercia - ale ja kupiłam ostatnie miejsce w samolocie i to biznes class. A sama dowiedziałam się wczoraj - Wiecie, że da się załatwic wizę w kilka godzin - no tylko - oczywiście - nie w konsulacie. A dziwili się Kaczce Dziwaczce, że poszła do praczki kupić znaczki Miejsce w samolocie ? Luzik w kabinie ilotow zawsze jest jedno wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.04.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Chyba sama nie wierzysz w to co mowisz No pewnie nie Znam to uczucie jak sie wpadnie w ten wir to czlowieka wciaga To tak się robi jak lubisz to co robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.04.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 A dziwili się Kaczce Dziwaczce, że poszła do praczki kupić znaczki Miejsce w samolocie ? Luzik w kabinie ilotow zawsze jest jedno wolne Tylko nie wiem czy pilot się zgodzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.04.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Nefer a jak sie dogadujes? po rusku? czy angielsku? Pa ruskij to nie koniecznie - niezbyt pilnie się uczyłam w podstawówce. Po anglijskij luzik Podobno tam ludki też gadają po anglijskij - z korespondencji nie wynikało, ale spróbuję U nas raz sie tak zdarzylo ze zadzwonili i zwilna i po angielsku ni w zab wiec nikt z nimi sie nie mogl dogadac i slochawka latala z rak do rak az sciagnalem kumla ktory cokolwiek rozumial paruski i jeszcze iekny akcente mial i wtedy sie okazaolo ze ten co dzwonil rozumial po polsku i tak se fajnie pogadali kazdy w swoim jezyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.04.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Andre GRATULKI Z POWODU ZDOBYCIA TRZYTYSIĘCZNIKA życzę byś zdobył ośmiotysięcznik, a potem całą koronę najwyższych szczytów Dziękuję. Najpierw muszę Ciebie "złapać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.04.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 jak sie wpadnie w ten wir to czlowieka wciaga To tak się robi jak lubisz to co robisz Zgadza sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.04.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Miejsce w samolocie ? Luzik w kabinie ilotow zawsze jest jedno wolne Tylko nie wiem czy pilot się zgodzi :) przetestowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.04.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Dobranoc wszystkim Idę pomóc żonce pranie powiesić tio dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.04.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Idę wieszać to pranie Nie wiem czy dzisiaj wrócę Dobranoc, jak bym nie zdążył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.04.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Nefer a jak sie dogadujes? po rusku? czy angielsku? Pa ruskij to nie koniecznie - niezbyt pilnie się uczyłam w podstawówce. Po anglijskij luzik Podobno tam ludki też gadają po anglijskij - z korespondencji nie wynikało, ale spróbuję U nas raz sie tak zdarzylo ze zadzwonili i zwilna i po angielsku ni w zab wiec nikt z nimi sie nie mogl dogadac i slochawka latala z rak do rak az sciagnalem kumla ktory cokolwiek rozumial paruski i jeszcze iekny akcente mial i wtedy sie okazaolo ze ten co dzwonil rozumial po polsku i tak se fajnie pogadali kazdy w swoim jezyku Dobre:) ja się jorgnęłam, że cos nie tak w mailach z ruskimi. Oni chyba zgadywali o co mi chodzi - bo w końcu zauważyłam, że ja o dupie a oni o trupie. A jak zapytałam jak tam u nich z angielskich to się okazało, że jedna panna wszystkim w biurze tłumaczy na angliskij tylko ona nie nadąża i czasem do kibla musi też wyjść - no to losowali odpowiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts