tola 21.04.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Andre GRATULKI Z POWODU ZDOBYCIA TRZYTYSIĘCZNIKA życzę byś zdobył ośmiotysięcznik, a potem całą koronę najwyższych szczytów Dziękuję. Najpierw muszę Ciebie "złapać" ...hm...do mnie brakuje Ci tylko 1500 postów, to nie tak wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.04.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Miejsce w samolocie ? Luzik w kabinie ilotow zawsze jest jedno wolne Tylko nie wiem czy pilot się zgodzi :) przetestowane i jak to kumpel powiedzial jest super bo dostal wiecej kanapek niz pozostali pasazerowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.04.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Nefer a jak sie dogadujes? po rusku? czy angielsku? Pa ruskij to nie koniecznie - niezbyt pilnie się uczyłam w podstawówce. Po anglijskij luzik Podobno tam ludki też gadają po anglijskij - z korespondencji nie wynikało, ale spróbuję U nas raz sie tak zdarzylo ze zadzwonili i zwilna i po angielsku ni w zab wiec nikt z nimi sie nie mogl dogadac i slochawka latala z rak do rak az sciagnalem kumla ktory cokolwiek rozumial paruski i jeszcze iekny akcente mial i wtedy sie okazaolo ze ten co dzwonil rozumial po polsku i tak se fajnie pogadali kazdy w swoim jezyku Dobre:) ja się jorgnęłam, że cos nie tak w mailach z ruskimi. Oni chyba zgadywali o co mi chodzi - bo w końcu zauważyłam, że ja o no a oni o trupie. A jak zapytałam jak tam u nich z angielskich to się okazało, że jedna panna wszystkim w biurze tłumaczy na angliskij tylko ona nie nadąża i czasem do kibla musi też wyjść - no to losowali odpowiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.04.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Miejsce w samolocie ? Luzik w kabinie ilotow zawsze jest jedno wolne Tylko nie wiem czy pilot się zgodzi :) przetestowane i jak to kumpel powiedzial jest super bo dostal wiecej kanapek niz pozostali pasazerowie Poniedziałek 10.40 LO 0683 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.04.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Andre GRATULKI Z POWODU ZDOBYCIA TRZYTYSIĘCZNIKA życzę byś zdobył ośmiotysięcznik, a potem całą koronę najwyższych szczytów Dziękuję. Najpierw muszę Ciebie "złapać" ...hm...do mnie brakuje Ci tylko 1500 postów, to nie tak wiele Tylko muszę się ze stronkami pilnować Dobranoc Tola Miłych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 21.04.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 hmmm ja tez po rusku sie nie uczylam, choc jeszcze w podstawowce mnie w 7 i 8 klasie russkij jazyk zlapal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.04.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Dobranoc Andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.04.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.04.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Miejsce w samolocie ? Luzik w kabinie ilotow zawsze jest jedno wolne Tylko nie wiem czy pilot się zgodzi :) przetestowane i jak to kumpel powiedzial jest super bo dostal wiecej kanapek niz pozostali pasazerowie Poniedziałek 10.40 LO 0683 Przetestowane bo pracuje w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.04.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 a może trochę ruchu nie zaszkodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.04.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 hmmm ja tez po rusku sie nie uczylam, choc jeszcze w podstawowce mnie w 7 i 8 klasie russkij jazyk zlapal... Mnie uczyli tez w liceum, ale wiesz jak to jest jak na siłę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.04.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 a może trochę ruchu nie zaszkodzi? Sięniestetynieudało Cześć Joanno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.04.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Dobry wieczór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.04.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Czesc Joasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.04.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Miejsce w samolocie ? Luzik w kabinie ilotow zawsze jest jedno wolne Tylko nie wiem czy pilot się zgodzi :) przetestowane i jak to kumpel powiedzial jest super bo dostal wiecej kanapek niz pozostali pasazerowie Poniedziałek 10.40 LO 0683 Przetestowane bo pracuje w Gratulki i ........... proszę zakończyć zdanie , dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.04.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Miejsce w samolocie ? Luzik w kabinie ilotow zawsze jest jedno wolne Tylko nie wiem czy pilot się zgodzi :) przetestowane i jak to kumpel powiedzial jest super bo dostal wiecej kanapek niz pozostali pasazerowie Poniedziałek 10.40 LO 0683 Przetestowane bo pracuje w fajnie masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.04.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Dobry wieczór! I jak tam na północy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.04.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Gratulki Jajcek! Tak daleko uciekliście, że chyba Was już nie dogonię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.04.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Dobry wieczór! I jak tam na północy a w Bad Hinterwald? Jak mniemam jest to zamiennik Zalasewa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.04.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Dzieki za gratulkiten post wyslalem niechcacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts