Nefer 21.04.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 dopiero zaczynam się z tego cieszyć.... Joanno - życzę Ci dużo sił i optymizmu. Na pewno Ci się przyda. Nie pytaj tylko dlaczego. Po prostu poczytaj dzienniki budowy ostatnio przestałam, stresów i bez tego mam dość Trzeba uważać o czym się marzy, bo marzenia się spełniają czasami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.04.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 dopiero zaczynam się z tego cieszyć.... Joanno - życzę Ci dużo sił i optymizmu. Na pewno Ci się przyda. Nie pytaj tylko dlaczego. Po prostu poczytaj dzienniki budowy ostatnio przestałam, stresów i bez tego mam dość Znaczy, że wcześniej czytałaś - czyli wiesz co Cię czeka .... niestety... ale i stety na pewno nie będzie nudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.04.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 odebraliśmy dziś pozwolenie na budowę Gratulki coś słyszałam, że postanowiłeś zrezygnować z tego etapu zycie czasami weryfikuje plany byle na lepsze to te czas pokaze miejsce sto rocent lepsze ale domek to bym inny jednak pobudowal ale zawsze można go dostosować do siebie lub/i polubić taki jaki jest na tym etapie to raczej ta druga opcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.04.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Joanna GRATULKI to się teraz zacznie budowlany zawrót głowy Nefer kiedy wylatujesz? W poniedziałek rano. ...będę kciuki zaciskać za szczęśliwy lot zmykam już Dobranoc, słonecznej, ciepłej soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.04.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 to te czas pokaze miejsce sto rocent lepsze ale domek to bym inny jednak pobudowal ale zawsze można go dostosować do siebie lub/i polubić taki jaki jest na tym etapie to raczej ta druga opcja Przestań !!!!!!! Śliczny kawał chałupy masz i już ! a nie jakiś chlewik .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.04.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Joanna GRATULKI to się teraz zacznie budowlany zawrót głowy Nefer kiedy wylatujesz? W poniedziałek rano. fajnie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.04.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 dopiero zaczynam się z tego cieszyć.... Joanno - życzę Ci dużo sił i optymizmu. Na pewno Ci się przyda. Nie pytaj tylko dlaczego. Po prostu poczytaj dzienniki budowy ostatnio przestałam, stresów i bez tego mam dość Trzeba uważać o czym się marzy, bo marzenia się spełniają czasami :) po to chyba sa marzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.04.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 dopiero zaczynam się z tego cieszyć.... Joanno - życzę Ci dużo sił i optymizmu. Na pewno Ci się przyda. Nie pytaj tylko dlaczego. Po prostu poczytaj dzienniki budowy ostatnio przestałam, stresów i bez tego mam dość Znaczy, że wcześniej czytałaś - czyli wiesz co Cię czeka .... niestety... ale i stety na pewno nie będzie nudno Nudno nie będzie napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.04.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.04.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 to te czas pokaze miejsce sto rocent lepsze ale domek to bym inny jednak pobudowal ale zawsze można go dostosować do siebie lub/i polubić taki jaki jest na tym etapie to raczej ta druga opcja Przestań !!!!!!! Śliczny kawał chałupy masz i już ! a nie jakiś chlewik .. a były jakieś zdjęcia, bo nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.04.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Przestań !!!!!!! Śliczny kawał chałupy masz i już ! a nie jakiś chlewik .. niech ja go tylko spotkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.04.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Joanna GRATULKI to się teraz zacznie budowlany zawrót głowy Nefer kiedy wylatujesz? W poniedziałek rano. fajnie masz Chyba nie bardzo się do tego palę Lubię cywilizację : Belgia, Hiszpania, Holandia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.04.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Gratulki Mamoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.04.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 chorobcia, za poźno siadłam do kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.04.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Joanna GRATULKI to się teraz zacznie budowlany zawrót głowy Nefer kiedy wylatujesz? W poniedziałek rano. fajnie masz Chyba nie bardzo się do tego palę Lubię cywilizację : Belgia, Hiszpania, Holandia... Znaczy trzeba projekcik na zachodzie zzalatwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.04.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Przestań !!!!!!! Śliczny kawał chałupy masz i już ! a nie jakiś chlewik .. niech ja go tylko spotkam A ponadto w Grodzisku ( a nie we wsi SKUBIANKA - kto słyszał taką nazwę ????:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.04.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Joanna GRATULKI to się teraz zacznie budowlany zawrót głowy Nefer kiedy wylatujesz? W poniedziałek rano. fajnie masz Chyba nie bardzo się do tego palę Lubię cywilizację : Belgia, Hiszpania, Holandia... Znaczy trzeba projekcik na zachodzie zzalatwic Póki co mam w planie Paryż ( zaległa podróż poślubna po 15 latach od ślubu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.04.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Gratulki Mamoń Dzięki Joasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.04.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Przestań !!!!!!! Śliczny kawał chałupy masz i już ! a nie jakiś chlewik .. niech ja go tylko spotkam A ponadto w Grodzisku ( a nie we wsi SKUBIANKA - kto słyszał taką nazwę ????:) gdzie ???? skubianka ? łojezuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.04.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Joanna GRATULKI to się teraz zacznie budowlany zawrót głowy Nefer kiedy wylatujesz? W poniedziałek rano. fajnie masz Chyba nie bardzo się do tego palę Lubię cywilizację : Belgia, Hiszpania, Holandia... Znaczy trzeba projekcik na zachodzie zzalatwic Póki co mam w planie Paryż ( zaległa podróż poślubna po 15 latach od ślubu ) romantyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts