Joanna i Janusz 21.04.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Joanna GRATULKI to się teraz zacznie budowlany zawrót głowy Nefer kiedy wylatujesz? W poniedziałek rano. fajnie masz Chyba nie bardzo się do tego palę Lubię cywilizację : Belgia, Hiszpania, Holandia... Znaczy trzeba projekcik na zachodzie zzalatwic Póki co mam w planie Paryż ( zaległa podróż poślubna po 15 latach od ślubu ) kiedy macie rocznicę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.04.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Przestań !!!!!!! Śliczny kawał chałupy masz i już ! a nie jakiś chlewik .. niech ja go tylko spotkam A ponadto w Grodzisku ( a nie we wsi SKUBIANKA - kto słyszał taką nazwę ????:) gdzie ???? skubianka ? łojezuu Nie łojezuuu tylko SKUBIANKA :) Ja myślę, że B. nie przeżyje kolejnego spotkania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.04.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Gratulki Mamoń Dzięki Joasiu cała przyjemność po mojej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.04.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Joanna GRATULKI to się teraz zacznie budowlany zawrót głowy Nefer kiedy wylatujesz? W poniedziałek rano. fajnie masz Chyba nie bardzo się do tego palę Lubię cywilizację : Belgia, Hiszpania, Holandia... Znaczy trzeba projekcik na zachodzie zzalatwic Póki co mam w planie Paryż ( zaległa podróż poślubna po 15 latach od ślubu ) kiedy macie rocznicę? Mieliśmy 6 kwietnia ale doczekam do tego końca czerwca - czekałam 15 lat poczekam i kilka tygodni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.04.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Joanna GRATULKI to się teraz zacznie budowlany zawrót głowy Nefer kiedy wylatujesz? W poniedziałek rano. fajnie masz Chyba nie bardzo się do tego palę Lubię cywilizację : Belgia, Hiszpania, Holandia... Znaczy trzeba projekcik na zachodzie zzalatwic Póki co mam w planie Paryż ( zaległa podróż poślubna po 15 latach od ślubu ) kiedy macie rocznicę? Mieliśmy 6 kwietnia ale doczekam do tego końca czerwca - czekałam 15 lat poczekam i kilka tygodni :) my mamy właśnie w czerwcu-29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.04.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Przestań !!!!!!! Śliczny kawał chałupy masz i już ! a nie jakiś chlewik .. niech ja go tylko spotkam A ponadto w Grodzisku ( a nie we wsi SKUBIANKA - kto słyszał taką nazwę ????:) gdzie ???? skubianka ? łojezuu Nie łojezuuu tylko SKUBIANKA :) Ja myślę, że B. nie przeżyje kolejnego spotkania :) no to teraz to ja bede mial z niego ubaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.04.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Joanna GRATULKI to się teraz zacznie budowlany zawrót głowy Nefer kiedy wylatujesz? W poniedziałek rano. fajnie masz Chyba nie bardzo się do tego palę Lubię cywilizację : Belgia, Hiszpania, Holandia... Znaczy trzeba projekcik na zachodzie zzalatwic Póki co mam w planie Paryż ( zaległa podróż poślubna po 15 latach od ślubu ) kiedy macie rocznicę? Mieliśmy 6 kwietnia ale doczekam do tego końca czerwca - czekałam 15 lat poczekam i kilka tygodni :) my mamy właśnie w czerwcu-29 To ja będę na Was patrzec z góry, z samolotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.04.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Joanna GRATULKI to się teraz zacznie budowlany zawrót głowy Nefer kiedy wylatujesz? W poniedziałek rano. fajnie masz Chyba nie bardzo się do tego palę Lubię cywilizację : Belgia, Hiszpania, Holandia... Znaczy trzeba projekcik na zachodzie zzalatwic Póki co mam w planie Paryż ( zaległa podróż poślubna po 15 latach od ślubu ) kiedy macie rocznicę? Mieliśmy 6 kwietnia ale doczekam do tego końca czerwca - czekałam 15 lat poczekam i kilka tygodni :) my mamy właśnie w czerwcu-29 To ja będę na Was patrzec z góry, z samolotu powiedz kiedy i o której to będę Ci machać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.04.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Ja myślę, że B. nie przeżyje kolejnego spotkania :) no to teraz to ja bede mial z niego ubaw W mojej firmie pracuje niezgłebione źródło informacji na temat B. ( tych komromitujących też :) CO prawda źródło wzięło urlop ale wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.04.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 powiedz kiedy i o której to będę Ci machać... Lecimy 29, ale jeszcze nie mamy biletów Napiszę Ci :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.04.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Ja myślę, że B. nie przeżyje kolejnego spotkania :) no to teraz to ja bede mial z niego ubaw W mojej firmie pracuje niezgłebione źródło informacji na temat B. ( tych komromitujących też :) CO prawda źródło wzięło urlop ale wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.04.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 powiedz kiedy i o której to będę Ci machać... Lecimy 29, ale jeszcze nie mamy biletów Napiszę Ci :) ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.04.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 no to teraz to ja bede mial z niego ubaw W mojej firmie pracuje niezgłebione źródło informacji na temat B. ( tych komromitujących też :) CO prawda źródło wzięło urlop ale wróci z niecierpliwoscia czekam na ciag dalszy tych informacji, ale bedzie zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.04.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Ja myślę, że B. nie przeżyje kolejnego spotkania :) no to teraz to ja bede mial z niego ubaw W mojej firmie pracuje niezgłebione źródło informacji na temat B. ( tych komromitujących też :) CO prawda źródło wzięło urlop ale wróci Wiem, jestem potworem , ale to świat jest za mały ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.04.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 fajnie się z Wami gada, ale już czas do łóżeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.04.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Ja myślę, że B. nie przeżyje kolejnego spotkania :) no to teraz to ja bede mial z niego ubaw W mojej firmie pracuje niezgłebione źródło informacji na temat B. ( tych komromitujących też :) CO prawda źródło wzięło urlop ale wróci Wiem, jestem potworem , ale to świat jest za mały ... Alez skad jestes kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.04.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 no to teraz to ja bede mial z niego ubaw W mojej firmie pracuje niezgłebione źródło informacji na temat B. ( tych komromitujących też :) CO prawda źródło wzięło urlop ale wróci z niecierpliwoscia czekam na ciag dalszy tych informacji, ale bedzie zabawa dopiero 5 maja - ale coś wyciągnę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.04.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 no to teraz to ja bede mial z niego ubaw W mojej firmie pracuje niezgłebione źródło informacji na temat B. ( tych komromitujących też :) CO prawda źródło wzięło urlop ale wróci z niecierpliwoscia czekam na ciag dalszy tych informacji, ale bedzie zabawa dopiero 5 maja - ale coś wyciągnę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.04.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Ja myślę, że B. nie przeżyje kolejnego spotkania :) no to teraz to ja bede mial z niego ubaw W mojej firmie pracuje niezgłebione źródło informacji na temat B. ( tych komromitujących też :) CO prawda źródło wzięło urlop ale wróci Wiem, jestem potworem , ale to świat jest za mały ... Alez skad jestes kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.04.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Kurde ! CO z tymi postami ! Sorry - same się multiplikują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts