Jajcek 21.04.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 no to teraz to ja bede mial z niego ubaw W mojej firmie pracuje niezgłebione źródło informacji na temat B. ( tych komromitujących też :) CO prawda źródło wzięło urlop ale wróci z niecierpliwoscia czekam na ciag dalszy tych informacji, ale bedzie zabawa dopiero 5 maja - ale coś wyciągnę :) to juz calkiem nie dlugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.04.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.04.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 fajnie się z Wami gada, ale już czas do łóżeczka tio papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.04.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Joanna GRATULKI to się teraz zacznie budowlany zawrót głowy Nefer kiedy wylatujesz? W poniedziałek rano. fajnie masz Chyba nie bardzo się do tego palę Lubię cywilizację : Belgia, Hiszpania, Holandia... Znaczy trzeba projekcik na zachodzie zzalatwic Póki co mam w planie Paryż ( zaległa podróż poślubna po 15 latach od ślubu ) kiedy macie rocznicę? Mieliśmy 6 kwietnia ale doczekam do tego końca czerwca - czekałam 15 lat poczekam i kilka tygodni :) my mamy właśnie w czerwcu-29 29 lat - to niezły staż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.04.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 fajnie się z wami gada, ale już czas do łóżeczka papapapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.04.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Joanna GRATULKI to się teraz zacznie budowlany zawrót głowy Nefer kiedy wylatujesz? W poniedziałek rano. fajnie masz Chyba nie bardzo się do tego palę Lubię cywilizację : Belgia, Hiszpania, Holandia... Znaczy trzeba projekcik na zachodzie zzalatwic Póki co mam w planie Paryż ( zaległa podróż poślubna po 15 latach od ślubu ) kiedy macie rocznicę? Mieliśmy 6 kwietnia ale doczekam do tego końca czerwca - czekałam 15 lat poczekam i kilka tygodni :) my mamy właśnie w czerwcu-29 29 lat - to niezły staż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.04.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Joanna GRATULKI to się teraz zacznie budowlany zawrót głowy Nefer kiedy wylatujesz? W poniedziałek rano. fajnie masz Chyba nie bardzo się do tego palę Lubię cywilizację : Belgia, Hiszpania, Holandia... Znaczy trzeba projekcik na zachodzie zzalatwic Póki co mam w planie Paryż ( zaległa podróż poślubna po 15 latach od ślubu ) kiedy macie rocznicę? Mieliśmy 6 kwietnia ale doczekam do tego końca czerwca - czekałam 15 lat poczekam i kilka tygodni :) my mamy właśnie w czerwcu-29 29 lat - to niezły staż w ich wieku to raczej o 29 czerwca chodzilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.04.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Mamoniu - produkujesz TROJACZKI !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.04.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Kurde ! CO z tymi postami ! Sorry - same się multiplikują umnie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.04.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Joanna GRATULKI to się teraz zacznie budowlany zawrót głowy Nefer kiedy wylatujesz? W poniedziałek rano. fajnie masz Chyba nie bardzo się do tego palę Lubię cywilizację : Belgia, Hiszpania, Holandia... Znaczy trzeba projekcik na zachodzie zzalatwic Póki co mam w planie Paryż ( zaległa podróż poślubna po 15 latach od ślubu ) kiedy macie rocznicę? Mieliśmy 6 kwietnia ale doczekam do tego końca czerwca - czekałam 15 lat poczekam i kilka tygodni :) my mamy właśnie w czerwcu-29 29 lat - to niezły staż 29 czerwca- 15 rocznica, wyszło nieporozumienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.04.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 dobranoc! dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.04.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Joanna GRATULKI to się teraz zacznie budowlany zawrót głowy Nefer kiedy wylatujesz? W poniedziałek rano. fajnie masz Chyba nie bardzo się do tego palę Lubię cywilizację : Belgia, Hiszpania, Holandia... Znaczy trzeba projekcik na zachodzie zzalatwic Póki co mam w planie Paryż ( zaległa podróż poślubna po 15 latach od ślubu ) kiedy macie rocznicę? Mieliśmy 6 kwietnia ale doczekam do tego końca czerwca - czekałam 15 lat poczekam i kilka tygodni :) my mamy właśnie w czerwcu-29 29 lat - to niezły staż 29 czerwca- 15 rocznica, wyszło nieporozumienie[/quote:f1dd9098ee] Przecież wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.04.2006 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Na razie Mamoń pobija rekord prokreacji postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.04.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Mamoniu - produkujesz TROJACZKI !!!! zaraz napiszę potrójny streszczenix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.04.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Bo my wszyscy jesteśmy wiecznie młodzi - tylko nasze dzieci się starzeja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.04.2006 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 witam nocnych klikaczy wróciłam z babskich pogaduch ...zerknę sobie na Was cichutko i też pojdę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.04.2006 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Bo my wszyscy jesteśmy wiecznie młodzi - tylko nasze dzieci się starzeja ... nowlasnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 21.04.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 witam nocnych klikaczy wróciłam z babskich pogaduch ...zerknę sobie na Was cichutko i też pojdę spać Heyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.04.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Streszczenie:Niechcący rozpoczął Jajcek. Było o różnych nazwach niemieckich. Joanna dostała pozwolenie na budowę i jest pełna optymizmu. Było jeszcze o chałupie Jacka, który wszedł w posiadanie, a nie budował. Zakończył właśnie Jacek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.04.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 witam nocnych klikaczy wróciłam z babskich pogaduch ...zerknę sobie na Was cichutko i też pojdę spać No czeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts