Nefer 22.04.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Ale żonka pewnie jest Ale czego oczy nie widzą .... Dzieci jej pilnuja hahahaha nie, no dobra, głupie żarty luzik jak to ktos tu nie pokazujac palcami nazwal to specyficznym poczuciem humoru tia, ale to temat ... no wiesz. Babki inaczej podchodzą do tematu niż samce :) Samce? Jestem tylko samcem? Raczej AŻ SAMCEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.04.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Jakie u Was niebo, bo na moim nie ma gwiazd . U mnie też zachmurzenie, ale jak się otworzy okno to powietrze jest wspaniałe Wczoraj wieczorem zorganizowałam wielkie ognisko niepotrzebnych desek i płyt pilśniowych, było piweczko i bardzo miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.04.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 o chyba Mamoń blisko bo posty sie namnażają Że niby bzyknięte w locie przez Mamonia się mnożą ? Kurde, kurde... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.04.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Ale żonka pewnie jest Ale czego oczy nie widzą .... Dzieci jej pilnuja hahahaha nie, no dobra, głupie żarty luzik jak to ktos tu nie pokazujac palcami nazwal to specyficznym poczuciem humoru tia, ale to temat ... no wiesz. Babki inaczej podchodzą do tematu niż samce :) Samce? Jestem tylko samcem? Raczej AŻ SAMCEM Tia...samiec zrobi co do niego należy i niech więcej głowy nie zawraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 22.04.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Jakie u Was niebo, bo na moim nie ma gwiazd . U mnie też zachmurzenie, ale jak się otworzy okno to powietrze jest wspaniałe Wczoraj wieczorem zorganizowałam wielkie ognisko niepotrzebnych desek i płyt pilśniowych, było piweczko i bardzo miło. U mnie działeczki bardzo małe i raczej nie palimy ognisk U Was to co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.04.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Jakie u Was niebo, bo na moim nie ma gwiazd . U mnie też zachmurzenie, ale jak się otworzy okno to powietrze jest wspaniałe Wczoraj wieczorem zorganizowałam wielkie ognisko niepotrzebnych desek i płyt pilśniowych, było piweczko i bardzo miło. No umnie na osiedlu u wielu sąsiadow też jest tak miło. Tylko oddychać nie ma czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.04.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 12. verunia -57 13. Sonika - 51 14. Olkalybowa - 49 verunia ale mi odskoczyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.04.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Ale żonka pewnie jest Ale czego oczy nie widzą .... Dzieci jej pilnuja hahahaha nie, no dobra, głupie żarty luzik jak to ktos tu nie pokazujac palcami nazwal to specyficznym poczuciem humoru tia, ale to temat ... no wiesz. Babki inaczej podchodzą do tematu niż samce :) Samce? Jestem tylko samcem? Raczej AŻ SAMCEM Tia...samiec zrobi co do niego należy i niech więcej głowy nie zawraca Nie mówimy o samcu modliszki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.04.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 12. verunia -57 13. Sonika - 51 14. Olkalybowa - 49 verunia ale mi odskoczyłaś staraj się mała, staraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.04.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Ale żonka pewnie jest Ale czego oczy nie widzą .... Dzieci jej pilnuja hahahaha nie, no dobra, głupie żarty luzik jak to ktos tu nie pokazujac palcami nazwal to specyficznym poczuciem humoru tia, ale to temat ... no wiesz. Babki inaczej podchodzą do tematu niż samce :) Samce? Jestem tylko samcem? Raczej AŻ SAMCEM Tia...samiec zrobi co do niego należy i niech więcej głowy nie zawraca Nie mówimy o samcu modliszki ... To już lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.04.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Jakie u Was niebo, bo na moim nie ma gwiazd . U mnie też zachmurzenie, ale jak się otworzy okno to powietrze jest wspaniałe Wczoraj wieczorem zorganizowałam wielkie ognisko niepotrzebnych desek i płyt pilśniowych, było piweczko i bardzo miło. No umnie na osiedlu u wielu sąsiadow też jest tak miło. Tylko oddychać nie ma czym to muszą palić jakieś świństwo bo u mnie się nie dymiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.04.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Jakie u Was niebo, bo na moim nie ma gwiazd . U mnie też zachmurzenie, ale jak się otworzy okno to powietrze jest wspaniałe Wczoraj wieczorem zorganizowałam wielkie ognisko niepotrzebnych desek i płyt pilśniowych, było piweczko i bardzo miło. U mnie działeczki bardzo małe i raczej nie palimy ognisk U Was to co innego Ognisko się nie mieści ? Może w grilu ? kiedyś tak zrobiliśmy - ale farba się zapaliła Trzeźwych nie było w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.04.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Jakie u Was niebo, bo na moim nie ma gwiazd . U mnie też zachmurzenie, ale jak się otworzy okno to powietrze jest wspaniałe Wczoraj wieczorem zorganizowałam wielkie ognisko niepotrzebnych desek i płyt pilśniowych, było piweczko i bardzo miło. No umnie na osiedlu u wielu sąsiadow też jest tak miło. Tylko oddychać nie ma czym to muszą palić jakieś świństwo bo u mnie się nie dymiło Pala korę po rąbaniu zapasu drewna, zgrabione resztk i śmieci z trawnika. Dymi że hej. a podobno w mieście jest zakaz palenia ognisk, tylko kto to egzekwuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 22.04.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Nic - będę się zbierał pomalutku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.04.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Nic - będę się zbierał pomalutku ... w krzaczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.04.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Jakie u Was niebo, bo na moim nie ma gwiazd . U mnie też zachmurzenie, ale jak się otworzy okno to powietrze jest wspaniałe Wczoraj wieczorem zorganizowałam wielkie ognisko niepotrzebnych desek i płyt pilśniowych, było piweczko i bardzo miło. No umnie na osiedlu u wielu sąsiadow też jest tak miło. Tylko oddychać nie ma czym to muszą palić jakieś świństwo bo u mnie się nie dymiło Pala korę po rąbaniu zapasu drewna, zgrabione resztk i śmieci z trawnika. Dymi że hej. a podobno w mieście jest zakaz palenia ognisk, tylko kto to egzekwuje? Wredni sąsiedzi dzwonią po straż miejską .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.04.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Nic - będę się zbierał pomalutku ... Rozpalić w grilu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.04.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Nic - będę się zbierał pomalutku ... tylko nie ustrzel przypadkiem stronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.04.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Jakie u Was niebo, bo na moim nie ma gwiazd . U mnie też zachmurzenie, ale jak się otworzy okno to powietrze jest wspaniałe Wczoraj wieczorem zorganizowałam wielkie ognisko niepotrzebnych desek i płyt pilśniowych, było piweczko i bardzo miło. No umnie na osiedlu u wielu sąsiadow też jest tak miło. Tylko oddychać nie ma czym to muszą palić jakieś świństwo bo u mnie się nie dymiło Pala korę po rąbaniu zapasu drewna, zgrabione resztk i śmieci z trawnika. Dymi że hej. a podobno w mieście jest zakaz palenia ognisk, tylko kto to egzekwuje? Wredni sąsiedzi dzwonią po straż miejską .. Wredna nie jestem , jakość ścierpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.04.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Nic - będę się zbierał pomalutku ... tylko nie ustrzel przypadkiem stronki Nie ma przebacz - nie podaruje .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts