Jajcek 22.04.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Dagus smutno tu bedzie bez Ciebie wracaj szybko z tego wschodu Ależ Jacku, ja biorę laptopa :) stronki nie ustrzelę przez komórkę, ale może w wifi się wepnę w hotelu Odrazu mi lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.04.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 A ja sie sroda czwartek wyprowadzam i nie bede mial netu w domku przez jakis czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.04.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 A od poniedzialku pakowanie sie zacznie nawet myslec o tym mi sie nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.04.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 A ja sie sroda czwartek wyprowadzam i nie bede mial netu w domku przez jakis czas A kiedy CI zrobią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.04.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 A ja sie sroda czwartek wyprowadzam i nie bede mial netu w domku przez jakis czas A kiedy CI zrobią ? jeszcze nie wiem bo ja narazie na 2 tygodnie do mamusi ide a docelowo dopiero wokolicy 12-15 maja i pewnie wtedy po neostrade pobiegne do naszego monopolisty albo rozwaze jeszcze bezprzewodowke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.04.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 A ja sie sroda czwartek wyprowadzam i nie bede mial netu w domku przez jakis czas A kiedy CI zrobią ? jeszcze nie wiem bo ja narazie na 2 tygodnie do mamusi ide a docelowo dopiero wokolicy 12-15 maja i pewnie wtedy po neostrade pobiegne do naszego monopolisty albo rozwaze jeszcze bezprzewodowke Z kablówki nieźle hula .. Czekaj, czekaj, mój ulubiony fragment "Nagiego instynktu" - wiesz który :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.04.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 A ja sie sroda czwartek wyprowadzam i nie bede mial netu w domku przez jakis czas A kiedy CI zrobią ? jeszcze nie wiem bo ja narazie na 2 tygodnie do mamusi ide a docelowo dopiero wokolicy 12-15 maja i pewnie wtedy po neostrade pobiegne do naszego monopolisty albo rozwaze jeszcze bezprzewodowke Z kablówki nieźle hula .. Czekaj, czekaj, mój ulubiony fragment "Nagiego instynktu" - wiesz który :) chiba wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.04.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 A ja sie sroda czwartek wyprowadzam i nie bede mial netu w domku przez jakis czas A kiedy CI zrobią ? jeszcze nie wiem bo ja narazie na 2 tygodnie do mamusi ide a docelowo dopiero wokolicy 12-15 maja i pewnie wtedy po neostrade pobiegne do naszego monopolisty albo rozwaze jeszcze bezprzewodowke Z kablówki nieźle hula .. Czekaj, czekaj, mój ulubiony fragment "Nagiego instynktu" - wiesz który :) chiba wiem Ale jak ona to powtórzy w nagim instynkcie II to chyba wszyscy będą wymiotować - jest już za stara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.04.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 A ja sie sroda czwartek wyprowadzam i nie bede mial netu w domku przez jakis czas A kiedy CI zrobią ? jeszcze nie wiem bo ja narazie na 2 tygodnie do mamusi ide a docelowo dopiero wokolicy 12-15 maja i pewnie wtedy po neostrade pobiegne do naszego monopolisty albo rozwaze jeszcze bezprzewodowke Z kablówki nieźle hula .. Czekaj, czekaj, mój ulubiony fragment "Nagiego instynktu" - wiesz który :) chiba wiem Ale jak ona to powtórzy w nagim instynkcie II to chyba wszyscy będą wymiotować - jest już za stara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.04.2006 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Uciekam - już pora do łóżeczka. Spokojnej nocki na posterunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.04.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Uciekam - już pora do łóżeczka. Spokojnej nocki na posterunku Kololowych snow papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marian44 22.04.2006 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Dzieci idą luli a dorośli hulają.... no to pod te kolorowe sny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.04.2006 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Witam w niedzielny pooranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.04.2006 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 hmmm chyba wszyscy jeszcze spia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.04.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Ja nie śpię. Witam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.04.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Witam o poranku Słonecznym poranku. Idę na taras pić kawę na moich fajnych mebelkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.04.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Witam o poranku Słonecznym poranku. Idę na taras pić kawę na moich fajnych mebelkach Ale Ci fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.04.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Ja na tarasie mam tylko pioch, suchy pioch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 23.04.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Witam o poranku Słonecznym poranku. Idę na taras pić kawę na moich fajnych mebelkach Ale Ci fajnie A musisz to głośno wypowiadać Ja na tarasie mam tylko pioch, suchy pioch. A ja nawet tarazsu ni mom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 23.04.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Dzięn dobry dziouchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts