Jajcek 24.04.2006 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 czesc dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2006 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 czesc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.04.2006 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Elo ekipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.04.2006 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 A na moim niebie znowu nie ma gwaizd. Dosłownie. Kupiłam chrześniakowi teleskop i chciałabym sobie popatrzeć. To chyba sobie, a nie chrześniakowi Do komuni jeszcze trochę zostało. Może sobie zostawię a jemu kupię czekoladę? Szkoda, że Sławka chrześniaczka się gwiazdami nie interesuje, byłby problem prezentu komunijnego z głowy Cześć Kasiu. Czy mój chrześniak interesuję się gwiazdami to nie wiem, jeśli nie to może sobie sąsiadów pooglądać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 24.04.2006 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.04.2006 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Cześć Kasztanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 24.04.2006 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 co slychac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.04.2006 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Qrczak, u nas kiepskawo, Sławek przed chwilą wrócił z budowy, od 6 tam siedział z elektrykiem, trochę się działo, mam nadzieję, że teraz już będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2006 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Qrczak, u nas kiepskawo, Sławek przed chwilą wrócił z budowy, od 6 tam siedział z elektrykiem, trochę się działo, mam nadzieję, że teraz już będzie dobrze cos z pradem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2006 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 taka była fajna pogoda przez weekendzik.....a teraz???? bedzie chyba lało.... a mialam trawke dzis kosic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 24.04.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 A na moim niebie znowu nie ma gwaizd. Dosłownie. Kupiłam chrześniakowi teleskop i chciałabym sobie popatrzeć. To chyba sobie, a nie chrześniakowi Do komuni jeszcze trochę zostało. Może sobie zostawię a jemu kupię czekoladę? Szkoda, że Sławka chrześniaczka się gwiazdami nie interesuje, byłby problem prezentu komunijnego z głowy Cześć Kasiu. Czy mój chrześniak interesuję się gwiazdami to nie wiem, jeśli nie to może sobie sąsiadów pooglądać . Jak to teleskop astronomiczny, a chrześniak chciał oglądać sąsiadów to będzie rozczarowany bo on odwraca obraz do góry nogami Kasia - dzięki za namiar. Będę dzwonił. A wogóle to witam wszystkich i miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2006 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 A na moim niebie znowu nie ma gwaizd. Dosłownie. Kupiłam chrześniakowi teleskop i chciałabym sobie popatrzeć. To chyba sobie, a nie chrześniakowi Do komuni jeszcze trochę zostało. Może sobie zostawię a jemu kupię czekoladę? Szkoda, że Sławka chrześniaczka się gwiazdami nie interesuje, byłby problem prezentu komunijnego z głowy Cześć Kasiu. Czy mój chrześniak interesuję się gwiazdami to nie wiem, jeśli nie to może sobie sąsiadów pooglądać . Jak to teleskop astronomiczny, a chrześniak chciał oglądać sąsiadów to będzie rozczarowany bo on odwraca obraz do góry nogami Kasia - dzięki za namiar. Będę dzwonił. A wogóle to witam wszystkich i miłego dnia życzę witam tez i dnia tez miłego życzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.04.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Elo Inżyniero Kasia - dzięki za namiar. Będę dzwonił. A wogóle to witam wszystkich i miłego dnia życzę To proszę pamiętaj o starej dobrej (???) koleżance z RW i odezwij się potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 dzis cos pustawo....gdzie sa wszyscy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.04.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Ja jestem, ale załatwiam 100 innych spraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Ja jestem, ale załatwiam 100 innych spraw no tak myslalam..... ale dzis i tak jest pusto.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 no niemozliwe.....dalej pusto!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.04.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Już pozałatwiałam - chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.04.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Już pozałatwiałam - chyba i wolne na reszte dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 jajcek...witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts