SławekD-żonka 24.04.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 hejka Jak tam Twoje postepy budowlane ??? jakos idzie podlaczamy gaz robimy porzadekw ogrodzie nawozimy ziemie iwyrownujemy w srode sieje warzywka i trawke zobaczymy co z tego wyjdzie a w srodku malowanie obudowanie kominka kafelkowanie itp Ale masz fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.04.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 A kiedy planujecie się przprowadzić ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.04.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 A teraz zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 24.04.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 zadowolona jestes z kuchni z BRW? Bardzo, jak na razie nic się z nią nie dzieje, wszystko chodzi i myślę że wszystko jest uzależnione od osprzętu czyli prowadnice itp., niż samych frontów. a jakie masz prowadnice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 24.04.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 A teraz zmykam nie uciekaj ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 24.04.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 buuuuuuuuuuuuuuuu ................................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.04.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 zadowolona jestes z kuchni z BRW? Bardzo, jak na razie nic się z nią nie dzieje, wszystko chodzi i myślę że wszystko jest uzależnione od osprzętu czyli prowadnice itp., niż samych frontów. a jakie masz prowadnice? bluma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 24.04.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 zadowolona jestes z kuchni z BRW? Bardzo, jak na razie nic się z nią nie dzieje, wszystko chodzi i myślę że wszystko jest uzależnione od osprzętu czyli prowadnice itp., niż samych frontów. a jakie masz prowadnice? bluma czyli te takie nie trzaskajace? to extra platne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 24.04.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Aga a musieliscie podawac dokladnie jaki sprzet bedzie zainstaowany w kuchni? czy sa to standardowe wymiary?mowie tu o kuchence plycie elektrycznej o lodowke i zmywarke bedziemy mieli wolnostojaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.04.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Jaka tu cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.04.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Odbieram nagrodę ... za to, że tak wcześnie w pracy byłam, zmykam, przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.04.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Elo, doleciałam do St. Petersburga... wrażenie z okna taksówki - takie sobie . Póki co włażę do wanny Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.04.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Ale tu tłoczno!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.04.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 witajcie Nefer, idź na spacer i nadawaj nam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.04.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 witajcie Nefer, idź na spacer i nadawaj nam Ze spaceru dziś raczej nici - pojechałam z chorym kolanem - spuchło jak gupie. Trochę muszę dać na wstrzymanie... może po obiadku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.04.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 witajcie Nefer, idź na spacer i nadawaj nam Ze spaceru dziś raczej nici - pojechałam z chorym kolanem - spuchło jak gupie. Trochę muszę dać na wstrzymanie... może po obiadku... chyba po kolacji U ciebie przecież już czwarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.04.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 witajcie Nefer, idź na spacer i nadawaj nam Ze spaceru dziś raczej nici - pojechałam z chorym kolanem - spuchło jak gupie. Trochę muszę dać na wstrzymanie... może po obiadku... A co Ci w kolanko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.04.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Aga a musieliscie podawac dokladnie jaki sprzet bedzie zainstaowany w kuchni? czy sa to standardowe wymiary? mowie tu o kuchence plycie elektrycznej o lodowke i zmywarke bedziemy mieli wolnostojaca Kasztanka szczerze Ci powiem że nie wiem jak było z tymi okuciami,przy wycenie powiedziałam tylko że chcę pożądne bo mam jedno dziecię za które nie ręczę Pan zrobił wycenę, była oki więc wzieliśmy nie zagłębiałam się za bardzo w okucia i jak mebelki dojechały na miejsce poczytałam dokładnie co mam i taką miałam minkę Jeśli chodzi o sprzęt to mówlismy tylko co będzie i tyle, zresztą dziury w blacie wycinają na miejscu przy montażu, a piekarniki raczej mają wymoary standartowe. Lodówka jest wolnostojąca, zmywarka też ale z opcją pod blat meblowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 witam ponownie.... trawka tego sezonu skoszona po raz pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 zadowolona jestes z kuchni z BRW? Bardzo, jak na razie nic się z nią nie dzieje, wszystko chodzi i myślę że wszystko jest uzależnione od osprzętu czyli prowadnice itp., niż samych frontów. a jakie masz prowadnice? bluma czyli te takie nie trzaskajace? to extra platne? te blumy sa super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts