Aga J.G 24.04.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 zadowolona jestes z kuchni z BRW? Bardzo, jak na razie nic się z nią nie dzieje, wszystko chodzi i myślę że wszystko jest uzależnione od osprzętu czyli prowadnice itp., niż samych frontów. a jakie masz prowadnice? bluma czyli te takie nie trzaskajace? to extra platne? te blumy sa super!!! Szczególnie jak się ma nieokrzesaną rodzinką, która narzeka że nawet potrzaskać nie ma czym Deski w toaletach wolnoopadające a drzwi wew. brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 zadowolona jestes z kuchni z BRW? Bardzo, jak na razie nic się z nią nie dzieje, wszystko chodzi i myślę że wszystko jest uzależnione od osprzętu czyli prowadnice itp., niż samych frontów. a jakie masz prowadnice? bluma czyli te takie nie trzaskajace? to extra platne? te blumy sa super!!! Szczególnie jak się ma nieokrzesaną rodzinką, która narzeka że nawet potrzaskać nie ma czym Deski w toaletach wolnoopadające a drzwi wew. brak co tam drzwi!!! ja po 3 miesiacach mieszkania ich sie dorobiłam....ale bylo fajnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 no to czas na grillka ide rozpalić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 24.04.2006 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 24.04.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 no to czas na grillka ide rozpalić.... mniam, a u nas deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 24.04.2006 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 wlasnie moj mlodzy syn przetetowal ze Mr Muscle zmywa lakier z lakierowanych pudelek z Ikei, ale lakier nie znika tylko osiada ieknie na dloniach ktore wygladaja jakby wyszedl z kopalni Ja ostatnio przetestowałam na Dorocie, że robaczki z kaszki manny sa bardzo smaczne - chyba, bo młoda slicznie zupę zjadła co ty robisz temu dziecku ? Kaszke z robaczkami ? To było tak: ja gotowałam, mama w odpowiednim czasie dosypała kaszki, ja wykończyłam, rozłożyłam do słoików, Dorocie dałam na obiad - zjadła wyjątkowo dużo,a potem przkładam słoiki i widzę, że w środku wszystko chodzi Moja mam bez okularów takich szczegółów nie widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 24.04.2006 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 dzisiaj mam wyjątkowo zabiegany dzień, ale z powodu moich dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 24.04.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 szkoła muzyczna organizuje kurs przygotowujący do egzaminów do 1 klasy, imreza urodzinowa i kilka takich jeszcze, wizyta u lekarza... dobrze,że wyjątkowo wcześnie udało mi się skończyć dziś pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 24.04.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 hej! hej! Jest tu ktoś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 24.04.2006 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 póki mnie nikt nie wyrzuca od komputera to jeszcze postukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 24.04.2006 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 witam popołudniowo właśnie wróciłam ze Szczecina tam pochmurnie i chłodnawo a u nas fajniutka pogoda. Ps. Hania mówi wreszcie "mama" wprawdzie tata częsciej, ale zawsze coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 24.04.2006 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 24.04.2006 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 witam popołudniowo właśnie wróciłam ze Szczecina tam pochmurnie i chłodnawo a u nas fajniutka pogoda. Ps. Hania mówi wreszcie "mama" wprawdzie tata częsciej, ale zawsze coś Zuzia jak ma humor to mówi ładnie "Mamusiu", a mi serce mięknie, ale jak była malutka, to wołała na mnie "Masia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.04.2006 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 witajcie Nefer, idź na spacer i nadawaj nam Ze spaceru dziś raczej nici - pojechałam z chorym kolanem - spuchło jak gupie. Trochę muszę dać na wstrzymanie... może po obiadku... A co Ci w kolanko ? Do wymiany ( przeszczep chrząstki) ale mi się nie spieszy na stół... Może przejdzie ( na kogoś) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 24.04.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 witajcie Nefer, idź na spacer i nadawaj nam Ze spaceru dziś raczej nici - pojechałam z chorym kolanem - spuchło jak gupie. Trochę muszę dać na wstrzymanie... może po obiadku... A co Ci w kolanko ? Do wymiany ( przeszczep chrząstki) ale mi się nie spieszy na stół... Może przejdzie ( na kogoś) fuj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.04.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 witam popołudniowo właśnie wróciłam ze Szczecina tam pochmurnie i chłodnawo a u nas fajniutka pogoda. Ps. Hania mówi wreszcie "mama" wprawdzie tata częsciej, ale zawsze coś Zuzia jak ma humor to mówi ładnie "Mamusiu", a mi serce mięknie, ale jak była malutka, to wołała na mnie "Masia" Moje dzieci mówiły ( i tak im zostało) do mnei "Mamucie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 24.04.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 witam popołudniowo właśnie wróciłam ze Szczecina tam pochmurnie i chłodnawo a u nas fajniutka pogoda. Ps. Hania mówi wreszcie "mama" wprawdzie tata częsciej, ale zawsze coś Zuzia jak ma humor to mówi ładnie "Mamusiu", a mi serce mięknie, ale jak była malutka, to wołała na mnie "Masia" Moje dzieci mówiły ( i tak im zostało) do mnei "Mamucie" moje starsze częściej mówią "Mamcia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 24.04.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 kiedy będzie ciepło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 24.04.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 witam popołudniowo właśnie wróciłam ze Szczecina tam pochmurnie i chłodnawo a u nas fajniutka pogoda. Ps. Hania mówi wreszcie "mama" wprawdzie tata częsciej, ale zawsze coś Zuzia jak ma humor to mówi ładnie "Mamusiu", a mi serce mięknie, ale jak była malutka, to wołała na mnie "Masia" Moje dzieci mówiły ( i tak im zostało) do mnei "Mamucie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 24.04.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 zaraz koniec stronki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts