Nefer 24.04.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 tylko nie Peugocik, bo dziewczyna wpadnie w koszty czyzbys znala to z autopsji ? nio :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.04.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 darowanemu koniowi ............... myslę że wirtualny będzie oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.04.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 oj biedne kolanko.. Najlepiej wyglądałam z wiema puszkami pepsi z minibarku , zawiniętymi w ręcznik i owiniętymi wokół kolanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.04.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 tylko nie Peugocik, bo dziewczyna wpadnie w koszty No właśnie mam takiego , tylko że błękitnego. Oj kosztował juz mnie on kosztował. Ale śliczna bestia jest i fajnie się prowadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.04.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 oj biedne kolanko.. Najlepiej wyglądałam z wiema puszkami pepsi z minibarku , zawiniętymi w ręcznik i owiniętymi wokół kolanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 24.04.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 FUNIA 100 lat izeby szczęście się do ciebie zawsze uśmiechało A to prezencik http://www.kwiatuszki.webd.pl/zdjecia/15.jpg[/i] Serdeczne dzięki ps. koszty nieważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.04.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 tylko nie Peugocik, bo dziewczyna wpadnie w koszty No właśnie mam takiego , tylko że błękitnego. Oj kosztował juz mnie on kosztował. Ale śliczna bestia jest i fajnie się prowadzi Ja miałam 206 - z miłości , ale po wymianie wahaczy ( po 15.000) stwierdziłam, że nie ma się co wygłupiać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.04.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 ps. koszty nieważne I to mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.04.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 a ja dostałam kostzorys i mam mieszane uczucia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.04.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Nefer - to poradz cos... walnelam sie w duzy palec u nogi kilka chwil temu stwierdzam : duzy palec , walniety drzwiami ...boli chyba mi paznokiec zejdzie .... ps. ale wole moj palec niz rozwalone kolano,. wspolczuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.04.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Funiu przyjmij ode mnie najlepsze zyczenia z okazji Twojego święta Niech sie spełnią wszystkie Twoje marzenia http://foto.onet.pl/upload/80/27/_22454.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.04.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 tylko nie Peugocik, bo dziewczyna wpadnie w koszty No właśnie mam takiego , tylko że błękitnego. Oj kosztował juz mnie on kosztował. Ale śliczna bestia jest i fajnie się prowadzi Ja miałam 206 - z miłości , ale po wymianie wahaczy ( po 15.000) stwierdziłam, że nie ma się co wygłupiać.. O chorobcia , ja też wymieniałam wahacze i szczęka i opadła jak się dowiedziałam ile to mnie będzie kosztować. Ale trudno mi się z nim roztać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.04.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 a ja dostałam kostzorys i mam mieszane uczucia... Za mało za dużo czy jak ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.04.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 FUNIA naj naj lepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.04.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 a ja dostałam kostzorys i mam mieszane uczucia... no wlasnie co sie nie chwalisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.04.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Nefer - to poradz cos... walnelam sie w duzy palec u nogi kilka chwil temu stwierdzam : duzy palec , walniety drzwiami ...boli chyba mi paznokiec zejdzie .... ps. ale wole moj palec niz rozwalone kolano,. wspolczuje lód, lód , lód.. a jak ma zejść to zejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.04.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 A wiecie ile rzeczy miesci sie do 47 metrowego mieszkanka ? cale juz zawalone pudlami a jeszcze polowy nawet nie spakowalismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.04.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 tylko nie Peugocik, bo dziewczyna wpadnie w koszty No właśnie mam takiego , tylko że błękitnego. Oj kosztował juz mnie on kosztował. Ale śliczna bestia jest i fajnie się prowadzi Ja miałam 206 - z miłości , ale po wymianie wahaczy ( po 15.000) stwierdziłam, że nie ma się co wygłupiać.. O chorobcia , ja też wymieniałam wahacze i szczęka i opadła jak się dowiedziałam ile to mnie będzie kosztować. Ale trudno mi się z nim roztać Zła wiadomość jest taka, że to już tak będzie i albo się przyzwyczaisz albo kupisz Hondę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.04.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 tylko nie Peugocik, bo dziewczyna wpadnie w koszty No właśnie mam takiego , tylko że błękitnego. Oj kosztował juz mnie on kosztował. Ale śliczna bestia jest i fajnie się prowadzi Ja miałam 206 - z miłości , ale po wymianie wahaczy ( po 15.000) stwierdziłam, że nie ma się co wygłupiać.. O chorobcia , ja też wymieniałam wahacze i szczęka i opadła jak się dowiedziałam ile to mnie będzie kosztować. Ale trudno mi się z nim roztać Zła wiadomość jest taka, że to już tak będzie i albo się przyzwyczaisz albo kupisz Hondę no mozesz zawsze jeszcze nissana kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.04.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 A wiecie ile rzeczy miesci sie do 47 metrowego mieszkanka ? cale juz zawalone pudlami a jeszcze polowy nawet nie spakowalismy Wiemy 4 razy sięprzeprowadzałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts