Nefer 24.04.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Ale jak sie tu 3 lata temu wprowadzalem to tylko kilka paczuszek bylo przyjęłam metodę pakowania w mocbe, 120 litrowe wory ) tez zakupilem wory, ale jak zaczalem pakowac to talerzy szklanki itp jednak lepiej i bezpieczniej leza w pudlach to samo jesli chodzi vhs i cd a tego to 4 sporo pudla, jak dojde do ciuchow recznikow poscieli itp to pewnie na wory sie przerzuce Ale za to będziesz miał teraz więcej niż 46 metrów Będzie mnóstwo miejsca - przez jakiś czas :) jak patrze na te pudla to sie juz zastanawiam czy te 190 metrow wystarczy dobrze ze jeszcze 50 garazu samochody moga na podworku stac I miejsc na puste butelki trzeba wygospodarować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.04.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Majka gratki Jajcek ja wiem ile się mieści na 41,5 a teraz nie wiem jak to się tam mieściło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.04.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 oj, nowa strona Gratki Majka Gratki Majka Stronka byłaby moja ,gdyby corka mnie od kompa nie odgoniła w takim decydującym momencie. Stała nade mną i truła Skąd ja to znam... Cześć klikacze!!! wiem, masz syna w tym samym wieku co moja Z ta różnicą że ja mam ich dwóch... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.04.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 oj, nowa strona Gratki Majka Gratki Majka Stronka byłaby moja ,gdyby corka mnie od kompa nie odgoniła w takim decydującym momencie. Stała nade mną i truła gdyby babcia miala wasy ...... To byłaby dziadkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.04.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Ale jak sie tu 3 lata temu wprowadzalem to tylko kilka paczuszek bylo przyjęłam metodę pakowania w mocbe, 120 litrowe wory ) tez zakupilem wory, ale jak zaczalem pakowac to talerzy szklanki itp jednak lepiej i bezpieczniej leza w pudlach to samo jesli chodzi vhs i cd a tego to 4 sporo pudla, jak dojde do ciuchow recznikow poscieli itp to pewnie na wory sie przerzuce Ale za to będziesz miał teraz więcej niż 46 metrów Będzie mnóstwo miejsca - przez jakiś czas :) Zgadza się, przez jakiś czas tylko obawiam sie ze ten czas bedzie krotszy niz dluzszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.04.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Jajcek, a zdjęcia wnętrz będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.04.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Ale jak sie tu 3 lata temu wprowadzalem to tylko kilka paczuszek bylo przyjęłam metodę pakowania w mocbe, 120 litrowe wory ) tez zakupilem wory, ale jak zaczalem pakowac to talerzy szklanki itp jednak lepiej i bezpieczniej leza w pudlach to samo jesli chodzi vhs i cd a tego to 4 sporo pudla, jak dojde do ciuchow recznikow poscieli itp to pewnie na wory sie przerzuce Ale za to będziesz miał teraz więcej niż 46 metrów Będzie mnóstwo miejsca - przez jakiś czas :) jak patrze na te pudla to sie juz zastanawiam czy te 190 metrow wystarczy dobrze ze jeszcze 50 garazu samochody moga na podworku stac I miejsc na puste butelki trzeba wygospodarować :) jeszcze kawalek stryszku jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.04.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Jajcek, a zdjęcia wnętrz będą? beda ale dopiero w polowie maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.04.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Jajcek, a zdjęcia wnętrz będą? beda ale dopiero w polowie maja Dlaczego każesz nam tyle czekać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.04.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Majka gratki Jajcek ja wiem ile się mieści na 41,5 a teraz nie wiem jak to się tam mieściło no wlasnie to przezywam bo jeszcze do polowy z pakowaniem nie doszedlem a juz nie wiem jak to sie miescilo bo juz nie ma gdzie pudel ustawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.04.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Jajcek, a zdjęcia wnętrz będą? beda ale dopiero w polowie maja poczekam Sądzisz, że uda ci się wszystko rozpakować do polowy maja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.04.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Jajcek, a zdjęcia wnętrz będą? beda ale dopiero w polowie maja Dlaczego każesz nam tyle czekać? bo dopiero wtedy bede mogl je zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.04.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Jajcek, a zdjęcia wnętrz będą? beda ale dopiero w polowie maja poczekam Sądzisz, że uda ci się wszystko rozpakować do polowy maja? watpie, a nawet jestem pewien ze sie nie uda, jesli bedzie to koniec maja to bedzie super ale raczej to sie czerwcem zamknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.04.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 ja jak sie przeprowadzam to polowe wyrzucam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.04.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 oj, nowa strona Gratki Majka Gratki Majka Stronka byłaby moja ,gdyby corka mnie od kompa nie odgoniła w takim decydującym momencie. Stała nade mną i truła Skąd ja to znam... Cześć klikacze!!! wiem, masz syna w tym samym wieku co moja Z ta różnicą że ja mam ich dwóch... zawsze mozesz im na kino dac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.04.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Jajcek, a zdjęcia wnętrz będą? beda ale dopiero w polowie maja Dlaczego każesz nam tyle czekać? bo dopiero wtedy bede mogl je zrobic zabrzmialo to bardzo tajemniczo, pewnie pisałeś o tym jakies 100 stron do tyłu To gdzie się teraz przeprowadzacie z tymi pudłami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.04.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Jajcek, a zdjęcia wnętrz będą? beda ale dopiero w polowie maja poczekam Sądzisz, że uda ci się wszystko rozpakować do polowy maja? watpie, a nawet jestem pewien ze sie nie uda, jesli bedzie to koniec maja to bedzie super ale raczej to sie czerwcem zamknie Niepoprawny optymista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.04.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 ja jak sie przeprowadzam to polowe wyrzucam zawsze sie to tak konczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.04.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 ja jak sie przeprowadzam to polowe wyrzucam Ja 1/4 zostawiłam w starym mieszkaniu, 1/4 wyrzuciłam, 1/4 rozdałam po rodzinie a 1/4 tymczasowo umieściłam w nowym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.04.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Jajcek, a zdjęcia wnętrz będą? beda ale dopiero w polowie maja poczekam Sądzisz, że uda ci się wszystko rozpakować do polowy maja? watpie, a nawet jestem pewien ze sie nie uda, jesli bedzie to koniec maja to bedzie super ale raczej to sie czerwcem zamknie Niepoprawny optymista wiem ze w czerwcu jeszcze bedziemy kaca leczyc ale jakies zalozenia trzeba miec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts