sylvia1 25.04.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 czesc na kursie jestem.. kze fajna Madzia Kasia mala glista tez fajna słuchajcie mam pytanko ile wam wyszedł stan surowy ? na ile m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.04.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Nie boję się gdy młoda grzebie przy monitorze - bo wtedy jest wyłączony komputer - czyli i sprzęt i dziecko są bezpieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.04.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 czesc na kursie jestem.. kze fajna Madzia Kasia mala glista tez fajna słuchajcie mam pytanko ile wam wyszedł stan surowy ? na ile m2? Cześć Sylwia, qrczak, ja już nie pamiętam ile to było, bo u nas trochę zagmatwana sprawa z początkiem budowy i ze stanem surowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.04.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 ejka, Noga mnie boli , ale wyszłam oglądam Petersburg. Trafiłam na próbę orkiestry wojskowej - ze 100 chłopa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.04.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 czesc na kursie jestem.. kze fajna Madzia Kasia mala glista tez fajna słuchajcie mam pytanko ile wam wyszedł stan surowy ? na ile m2? Dzieki. Z moich szacunków stan surowy otwarty (czyli fundamenty (beton z betoniarni), ściany nośne i działowe (pth), strop (terriva), schody wejściowe i wewnętrzne (z betoniarni), więźba i dach (dachówka ceramiczna Sirrius ruppCeramika barwiona w masie, a pod to tyvrex), 9 okien połaciowych + właz + rynny Mareya) 130tyś +- 5tyś. Powierzchnia użytkowa 170-180mkw, po podłodze (w tym garaz 45mkw) ok.280-290mkw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.04.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Nie boję się gdy młoda grzebie przy monitorze - bo wtedy jest wyłączony komputer - czyli i sprzęt i dziecko są bezpieczne A jak jest włączony to rozumiem, że glizdeczki nie ma obok monitora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.04.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 ejka, Noga mnie boli , ale wyszłam oglądam Petersburg. Trafiłam na próbę orkiestry wojskowej - ze 100 chłopa :) No to jak tam w Rosji? Duży kraj to i dużą orkiestrę ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.04.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 ejka, Noga mnie boli , ale wyszłam oglądam Petersburg. Trafiłam na próbę orkiestry wojskowej - ze 100 chłopa :) Bidulka, ale i tak co zobaczysz to Twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.04.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Nie boję się gdy młoda grzebie przy monitorze - bo wtedy jest wyłączony komputer - czyli i sprzęt i dziecko są bezpieczne A jak jest włączony to rozumiem, że glizdeczki nie ma obok monitora... Oczywiście że nie Ale tylko jak widzi dzjęcia to chce na kolana i tez musi oglądać - ale z bezpiecznej odległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.04.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Nie boję się gdy młoda grzebie przy monitorze - bo wtedy jest wyłączony komputer - czyli i sprzęt i dziecko są bezpieczne A jak jest włączony to rozumiem, że glizdeczki nie ma obok monitora... Oczywiście że nie Ale tylko jak widzi dzjęcia to chce na kolana i tez musi oglądać - ale z bezpiecznej odległości No to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.04.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 ejka, Noga mnie boli , ale wyszłam oglądam Petersburg. Trafiłam na próbę orkiestry wojskowej - ze 100 chłopa :) Bidulka, ale i tak co zobaczysz to Twoje A własnie! Co sie stało Nefer w nogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.04.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 kze dizeki bo mi przy domku 155 po podlogach 138 uzytkowej wyszło z kostzorysu 165 tys jak dla nas cokolwiek za duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.04.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Nie boję się gdy młoda grzebie przy monitorze - bo wtedy jest wyłączony komputer - czyli i sprzęt i dziecko są bezpieczne A jak jest włączony to rozumiem, że glizdeczki nie ma obok monitora... Oczywiście że nie Ale tylko jak widzi dzjęcia to chce na kolana i tez musi oglądać - ale z bezpiecznej odległości Kasia ty sie ciesz ze jeszcze eni rozumie bo moje to mnie podczytuja jak gdzies cos pisze i musze przeganiac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.04.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 ejka, Noga mnie boli , ale wyszłam oglądam Petersburg. Trafiłam na próbę orkiestry wojskowej - ze 100 chłopa :) Bidulka, ale i tak co zobaczysz to Twoje A własnie! Co sie stało Nefer w nogę? Z rzepką na bakier, przeczytałam nawet coś o skalpelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.04.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Śmieszny ten Petersburg - piękne budynki, dużo odnawiają a na ulicy żebracy, żołnierze bez nóg - chyba kombatancji czeczenii, Lexusy i samochody nieznanej marki z dziurami na wylot, syf i brud, ale czuć echa dawnych lat. Do Pałacu Zimowego nie doszłam - za daleko . Będę w czerwcu pewnie to poprawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.04.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Nie boję się gdy młoda grzebie przy monitorze - bo wtedy jest wyłączony komputer - czyli i sprzęt i dziecko są bezpieczne A jak jest włączony to rozumiem, że glizdeczki nie ma obok monitora... Oczywiście że nie Ale tylko jak widzi dzjęcia to chce na kolana i tez musi oglądać - ale z bezpiecznej odległości Kasia ty sie ciesz ze jeszcze eni rozumie bo moje to mnie podczytuja jak gdzies cos pisze i musze przeganiac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.04.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 oj Nefer tylko nie przemecz sobie kolana w czerwcu nadrobisz zaległosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.04.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Śmieszny ten Petersburg - piękne budynki, dużo odnawiają a na ulicy żebracy, żołnierze bez nóg - chyba kombatancji czeczenii, Lexusy i samochody nieznanej marki z dziurami na wylot, syf i brud, ale czuć echa dawnych lat. Do Pałacu Zimowego nie doszłam - za daleko . Będę w czerwcu pewnie to poprawię Takie zderzenie różnych światów a czerwiec już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.04.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 kolano mam spuchnięte jak fuck. A pokój mi sprzątają to nie mogę sobie puszek pepsi z lodówki położyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.04.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 kolano mam spuchnięte jak fuck. A pokój mi sprzątają to nie mogę sobie puszek pepsi z lodówki położyć Nie zazdroszczę, że też teraz musiało Ci spuchnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts