Jajcek 25.04.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 jajcek ale nie pamietam czy za zamkniety czy otwarty.. skoro nie pamietasz to powinnas arazie naspokojnie podejsc do tego i zweryfikowac wlasne wiadomosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.04.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 jajcek ale nie pamietam czy za zamkniety czy otwarty.. skoro nie pamietasz to powinnas arazie naspokojnie podejsc do tego i zweryfikowac wlasne wiadomosci oki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.04.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 kze wiem tylko nie wiem dlaczego i jak ta cene zbic A kto Ci taka wycene dał?? Może więcej szczegułów... kze juz odpowiadam na kurs musiałam isc bo szkoła w ktorej ucze dostała kolejna pracownie a co do uprawnien to chyba zadne poza wiedza.. szczegoly to podam jak dostane wydruk od osoby która robila wycene pamietam tylko ze same fundamenty 31 tys (material + roobocizna) Mi tam fundamenty wyszły niecałe 20tyś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.04.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Sama jestem? Gratki, gratki... Nawet nie zauważyłem że stronka padła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.04.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Sama jestem? Gratki, gratki... Nawet nie zauważyłem że stronka padła... Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.04.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 kze dizeki bo mi przy domku 155 po podlogach 138 uzytkowej wyszło z kostzorysu 165 tys jak dla nas cokolwiek za duzo Zdecydowanie za duzo... jezeli za surowy zamkniety to w granicach bledu Kze ty w koncu podales surowy otwarty Ja za okna na parterze zapłacę 10-15tyś (w zależności jak wypasione okna wezmę)... 130 + 15= 145tys - a dom u mnie jest ciut większy... Tak więc twierdze, że masz bardzo zawyzony kosztorys... U mnie na parterze jest 5 okien 150 na 150, jedno półokręgłe i 4 balkonowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 25.04.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 hejka wtorkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.04.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Hej Funia! Co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 25.04.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Hej Funia! Co słychać? powolutku, posadzkarze mieli wejść wczoraj wchodzą w piątek lub sobotę , dziś spotkanko z gościem od polbruku Hanka rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.04.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Dziś Funiu mamy dzień pokazywania zdjęć dzieci. Przyłaczysz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 25.04.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Dziś Funiu mamy dzień pokazywania zdjęć dzieci. Przyłaczysz się? nie mam niestety nic aktualnego na kompie. wszytsko w aparacie a to co na stronce to już było. Może potem zrzucę i jutro wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.04.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Dziś Funiu mamy dzień pokazywania zdjęć dzieci. Przyłaczysz się? nie mam niestety nic aktualnego na kompie. wszytsko w aparacie a to co na stronce to już było. Może potem zrzucę i jutro wkleję Koniecznie! Czekamy... Ja też zdjęcia przynosiłem kilka dni.. A skoro masz w aparacie to sugerowąłbym szybko zgrać na komputer i na płytke. Warto mieć kopię zdjęć. Bo jakby niechcacy karta sie popsuła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.04.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Zmykam, pracy tyle, że do jutra chyba zostanę Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.04.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 witajcie. a ja dzisiaj byłam pozbawiona dostepu do wszystkiego związanego z muratorem Juz myślałam, że banana dostałam. A tu się okazało, że router zablokował port. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 25.04.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Funia stolat i wszystkiego najlepszego i spelnienia marzen i wogole no wszystkiego naj.... Podpiszę się i dodam by Haneczka ładnie rosła ku uciesze rodziców i częściej wołała MAMA Dołaczam się do życzeń... dzięki, dzięki, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.04.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Dla milutkiej Funi moc życzeń ,spełnienia marzeń i zamierzeń oraz doczekania wnuków http://kwiaciarniaflora.com.pl/kwiaty/040d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.04.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 witajcie. a ja dzisiaj byłam pozbawiona dostepu do wszystkiego związanego z muratorem Juz myślałam, że banana dostałam. A tu się okazało, że router zablokował port. To rzeczywiscie miałaś dziś pecha... Ale zawsze możesz nadrobić zaległości, bo od 2 stron sa zdjęcia naszych dzieci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.04.2006 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 obejrzałam, piekne i do tego pewnie wspaniale pachną mlekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 25.04.2006 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 witajcie. a ja dzisiaj byłam pozbawiona dostepu do wszystkiego związanego z muratorem Juz myślałam, że banana dostałam. A tu się okazało, że router zablokował port. To rzeczywiscie miałaś dziś pecha... Ale zawsze możesz nadrobić zaległości, bo od 2 stron sa zdjęcia naszych dzieci.. i to jakie cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 25.04.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 hejka to znów ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts