Nefer 25.04.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 A ja już się cieszę - jutro do domku !!! W takim razie życzę spokojnej drogi powrotnej Nie dziękuję Foczku - to dziki kraj..nigdy nie wiadomo..na szczęście samolot nasz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 25.04.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Żaba gdzieś się po forum turla swoim "góralem" Przyjedziesz do nas Żabko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.04.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 kucze bo bede robic trawnik niedlugo i nie wiem jak narazie mam zgarnieta ziemie i wyrownany teren ..... i nie wiem codalej Cześć wszystkim Kasztanko - myślę że humor Ci się mocno poprawi. Ja też zakłądam ogród, ale nie mam jeszcze rozrzuconej ziemi i ogólnie syf na działce jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.04.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 No to ja się żegnam U mnie juz późno i spakować się muszę . Niebawem zdjęcia z Pieterburga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.04.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Żaba chodź do nas qm... qm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.04.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Żaba chodź do nas qm... qm... Jestem do dyspozycji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 25.04.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 No to ja się żegnam U mnie juz późno i spakować się muszę . Niebawem zdjęcia z Pieterburga Czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.04.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Ja też witam wszystkich...apsik....jeśli mówicie na zdrowie, to dziękuję cholerne pyłki Mamoniu, ale taki ugór jak Twój to wyzwanie, cała radość tworzenia przed Tobą. Dopiero zachodzisz w ciążę, jak już urodzisz będzie bosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.04.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Żaba gdzieś się po forum turla swoim "góralem" Przyjedziesz do nas Żabko? Czesć Andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 25.04.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Żaba chodź do nas qm... qm... Jestem do dyspozycji! qm, qm witaj Żabko qm,qm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.04.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Ja też witam wszystkich...apsik....jeśli mówicie na zdrowie, to dziękuję cholerne pyłki : Cześć Tolu! Pyłki dokuczają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 25.04.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Ja też witam wszystkich...apsik....jeśli mówicie na zdrowie, to dziękuję cholerne pyłki Mamoniu, ale taki ugór jak Twój to wyzwanie, cała radość tworzenia przed Tobą. Dopiero zachodzisz w ciążę, jak już urodzisz będzie bosko Witaj Tola Na zdrowie! Czy te pyłki nie mogą sobie gdzieś polecieć i nie drażnić noska Toli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.04.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Mamoń! A gdzie sie podziałeś???? Czytałeś O biforafterach Oli???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.04.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Mamoń! A gdzie sie podziałeś???? Czytałeś O biforafterach Oli???? Właśnie powitałem żonkę, która wróciła z żarciem ze sklepu Tak czytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.04.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Dzięki Andre chyba wszystkie pyłki świata mam u siebie, przekwitną i wtedy znikną. Widzieliście prognozę pogody na długi weekend? U nas deszcz i 7 stopni...jak tu nad jeziora jechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.04.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Mamoń! A gdzie sie podziałeś???? Czytałeś O biforafterach Oli???? Właśnie powitałem żonkę, która wróciła z żarciem ze sklepu Tak czytałem Tp Ty dobry mąż jesteś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.04.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Ja też witam wszystkich...apsik....jeśli mówicie na zdrowie, to dziękuję cholerne pyłki Mamoniu, ale taki ugór jak Twój to wyzwanie, cała radość tworzenia przed Tobą. Dopiero zachodzisz w ciążę, jak już urodzisz będzie bosko Cześć Tolu - mnie pyłki też siekają ostro. Domyślam się, że Ciebie też atakuje brzoza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 25.04.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Mamoń! A gdzie sie podziałeś???? Czytałeś O biforafterach Oli???? Co to są biffl..aft..rery...e....Biforaftery? Przedipoty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.04.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Mamoń! A gdzie sie podziałeś???? Czytałeś O biforafterach Oli???? Właśnie powitałem żonkę, która wróciła z żarciem ze sklepu Tak czytałem Tp Ty dobry mąż jesteś... Wiem o tym poza tym żona przywiozła piwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 25.04.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Kto strzela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts