tola 25.04.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Cześć Tolu - mnie pyłki też siekają ostro. Domyślam się, że Ciebie też atakuje brzoza? oj brzoza, brzoza kicham serią jak z automatu maszynowego, szyby drżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.04.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Mamoniu, ale taki ugór jak Twój to wyzwanie, cała radość tworzenia przed Tobą. Dopiero zachodzisz w ciążę, jak już urodzisz będzie bosko Tolu jaka piękna przenośnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.04.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Mamoń! A gdzie sie podziałeś???? Czytałeś O biforafterach Oli???? Co to są biffl..aft..rery...e....Biforaftery? Przedipoty? Przedipoty Ciekawe czy Olcia też szukałaby w słowniku wyrazów obcych???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.04.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.04.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Ja też witam wszystkich...apsik....jeśli mówicie na zdrowie, to dziękuję cholerne pyłki Mamoniu, ale taki ugór jak Twój to wyzwanie, cała radość tworzenia przed Tobą. Dopiero zachodzisz w ciążę, jak już urodzisz będzie bosko Cześć Tolu - mnie pyłki też siekają ostro. Domyślam się, że Ciebie też atakuje brzoza? czesc a mnei i broza i plesnie i topola i cis.. bo to wszystko na raz teraz pyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.04.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Mamoń! A gdzie sie podziałeś???? Czytałeś O biforafterach Oli???? Właśnie powitałem żonkę, która wróciła z żarciem ze sklepu Tak czytałem Tp Ty dobry mąż jesteś... Wiem o tym poza tym żona przywiozła piwko Aaaaaaaa teraz to rozumie dlaczego tak ja witałeś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.04.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Mamoń! A gdzie sie podziałeś???? Czytałeś O biforafterach Oli???? Co to są biffl..aft..rery...e....Biforaftery? Przedipoty? Przedipoty Ciekawe czy Olcia też szukałaby w słowniku wyrazów obcych???? Żaba - gratulki - wygrałaś z wielką Verunią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.04.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Czyzbym punkcika zdobyła???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.04.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Tol a to trzeba był wczensiej leki włączyc i byłby względny spokój.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.04.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Ja na szczęście mam pyłki w nosie , nic mnie nie atakuje. Mogę wąchać do woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.04.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Cześć Tolu - mnie pyłki też siekają ostro. Domyślam się, że Ciebie też atakuje brzoza? oj brzoza, brzoza kicham serią jak z automatu maszynowego, szyby drżą A ja już nie kicham tak mocno, ale okrutnie drapie mnie i swędzi gardło nos i oczy mam pełne piasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.04.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Mamoniu, ale taki ugór jak Twój to wyzwanie, cała radość tworzenia przed Tobą. Dopiero zachodzisz w ciążę, jak już urodzisz będzie bosko Tolu jaka piękna przenośnia ponoć niektórzy mężczyźni zazdroszczą kobietom możliwości stworzenia i wydania na świat żyjącej istotki możesz to tak potraktować i poczuć się później absolutnie spełnionym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.04.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Mamoń! A gdzie sie podziałeś???? Czytałeś O biforafterach Oli???? Co to są biffl..aft..rery...e....Biforaftery? Przedipoty? Przedipoty Ciekawe czy Olcia też szukałaby w słowniku wyrazów obcych???? Żaba - gratulki - wygrałaś z wielką Verunią Oj, tam , od razu wielką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 25.04.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Mamoń! A gdzie sie podziałeś???? Czytałeś O biforafterach Oli???? Co to są biffl..aft..rery...e....Biforaftery? Przedipoty? Przedipoty Ciekawe czy Olcia też szukałaby w słowniku wyrazów obcych???? Gratki Zaba "Before" to "przed", "after" to "po", razem będzię "przedipo" Ale się madrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.04.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Czyzbym punkcika zdobyła???? jaka zdziwiona idź Ty lepiej wyqmkaj streszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.04.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Ale siem zaczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.04.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 gratulki zaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.04.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Mamoń! A gdzie sie podziałeś???? Czytałeś O biforafterach Oli???? Co to są biffl..aft..rery...e....Biforaftery? Przedipoty? Przedipoty Ciekawe czy Olcia też szukałaby w słowniku wyrazów obcych???? Gratki Zaba "Before" to "przed", "after" to "po", razem będzię "przedipo" Ale się madrzę Dzięki że mi wytłumaczyłeś, bo nie miałam pojęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.04.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Mamoń! A gdzie sie podziałeś???? Czytałeś O biforafterach Oli???? Co to są biffl..aft..rery...e....Biforaftery? Przedipoty? Przedipoty Ciekawe czy Olcia też szukałaby w słowniku wyrazów obcych???? Żaba - gratulki - wygrałaś z wielką Verunią Oj, tam , od razu wielką Veruniu - możliwości są dwie: albo jesteś wielka albo masz bardzo szybką opcję cholernego łącza. Ja mam najnędzniejszą z nędznych neostradę 128 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.04.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Czyzbym punkcika zdobyła???? jaka zdziwiona idź Ty lepiej wyqmkaj streszczenie Szkoda mi czasu..... Albo odwalę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts