Anna Wiśniewska 25.04.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Witaj Anusia Ty przychodzisz, a ja się żegnam. Ucałuj Pawełka ode mnie. Prysznic i spać, tego mi potrzeba. DOBRANOC Dobranoc Tolusia Ja też za długo nie posiedzę, bo o 2 znów muszę wstać więc wypadałoby choć na chwilę głowę do poduszki przyłożyć czemu o 2? Bo dziecię żarło o 22 i następna porcję życzy sobie ostatnio o 2 w nocy. A potem o 5 i wtedy już jest koniec spania No ja juz zapomnialem jak to jest Szczerze zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.04.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Witaj Anusia Ty przychodzisz, a ja się żegnam. Ucałuj Pawełka ode mnie. Prysznic i spać, tego mi potrzeba. DOBRANOC Dobranoc Tolusia Ja też za długo nie posiedzę, bo o 2 znów muszę wstać więc wypadałoby choć na chwilę głowę do poduszki przyłożyć czemu o 2? Bo dziecię żarło o 22 i następna porcję życzy sobie ostatnio o 2 w nocy. A potem o 5 i wtedy już jest koniec spania No ja juz zapomnialem jak to jest Szczerze zazdroszczę Kazdy etap trzeba przejsc nie ma lekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 25.04.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Witaj Anusia Ty przychodzisz, a ja się żegnam. Ucałuj Pawełka ode mnie. Prysznic i spać, tego mi potrzeba. DOBRANOC Dobranoc Tolusia Ja też za długo nie posiedzę, bo o 2 znów muszę wstać więc wypadałoby choć na chwilę głowę do poduszki przyłożyć czemu o 2? Bo dziecię żarło o 22 i następna porcję życzy sobie ostatnio o 2 w nocy. A potem o 5 i wtedy już jest koniec spania No ja juz zapomnialem jak to jest Szczerze zazdroszczę Kazdy etap trzeba przejsc nie ma lekko No to w następnym wcieleniu chcę być facetem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 25.04.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Witaj Anusia Ty przychodzisz, a ja się żegnam. Ucałuj Pawełka ode mnie. Prysznic i spać, tego mi potrzeba. DOBRANOC Dobranoc Tolusia Ja też za długo nie posiedzę, bo o 2 znów muszę wstać więc wypadałoby choć na chwilę głowę do poduszki przyłożyć czemu o 2? Bo dziecię żarło o 22 i następna porcję życzy sobie ostatnio o 2 w nocy. A potem o 5 i wtedy już jest koniec spania No ja juz zapomnialem jak to jest Szczerze zazdroszczę Kazdy etap trzeba przejsc nie ma lekko Nawet walczyć nie będę. Prysznic i spać - ma rację Tola. Trzeba dbać o własne BHP, sen mi mocno potrzebny. Do następnego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.04.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Witaj Anusia Ty przychodzisz, a ja się żegnam. Ucałuj Pawełka ode mnie. Prysznic i spać, tego mi potrzeba. DOBRANOC Dobranoc Tolusia Ja też za długo nie posiedzę, bo o 2 znów muszę wstać więc wypadałoby choć na chwilę głowę do poduszki przyłożyć czemu o 2? Bo dziecię żarło o 22 i następna porcję życzy sobie ostatnio o 2 w nocy. A potem o 5 i wtedy już jest koniec spania No ja juz zapomnialem jak to jest Szczerze zazdroszczę Kazdy etap trzeba przejsc nie ma lekko No to w następnym wcieleniu chcę być facetem czemu ? myslisz ze to cos zmienie ?? z pierwszym dzieckiem to przez dwa miesiace ja siedzialem do 3 - 4 rano wogole sie nie kladac a potem zona wstawala, drugi juz dal nam pospac i budzil sie tylko na papu zjadl i spal dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 25.04.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Witaj Anusia Ty przychodzisz, a ja się żegnam. Ucałuj Pawełka ode mnie. Prysznic i spać, tego mi potrzeba. DOBRANOC Dobranoc Tolusia Ja też za długo nie posiedzę, bo o 2 znów muszę wstać więc wypadałoby choć na chwilę głowę do poduszki przyłożyć czemu o 2? Bo dziecię żarło o 22 i następna porcję życzy sobie ostatnio o 2 w nocy. A potem o 5 i wtedy już jest koniec spania No ja juz zapomnialem jak to jest Szczerze zazdroszczę Kazdy etap trzeba przejsc nie ma lekko No to w następnym wcieleniu chcę być facetem czemu ? myslisz ze to cos zmienie ?? z pierwszym dzieckiem to przez dwa miesiace ja siedzialem do 3 - 4 rano wogole sie nie kladac a potem zona wstawala, drugi juz dal nam pospac i budzil sie tylko na papu zjadl i spal dalej Pafcio w nocy tylko je. Mój mąż zatem spi spokojnie, czasem go tylko budzę kuksańcem (wredna ze mnie baba), żeby delikwenta przewinął. Zatem z Pafciem, gdybym była facetem to bym się wysypiałą. Dla mnie największy problem to sen przerywany. A taki właśnie mam Ale teraz już na serio zmykam. Pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.04.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Witaj Anusia Ty przychodzisz, a ja się żegnam. Ucałuj Pawełka ode mnie. Prysznic i spać, tego mi potrzeba. DOBRANOC Dobranoc Tolusia Ja też za długo nie posiedzę, bo o 2 znów muszę wstać więc wypadałoby choć na chwilę głowę do poduszki przyłożyć czemu o 2? Bo dziecię żarło o 22 i następna porcję życzy sobie ostatnio o 2 w nocy. A potem o 5 i wtedy już jest koniec spania No ja juz zapomnialem jak to jest Szczerze zazdroszczę Kazdy etap trzeba przejsc nie ma lekko Nawet walczyć nie będę. Prysznic i spać - ma rację Tola. Trzeba dbać o własne BHP, sen mi mocno potrzebny. Do następnego! do konca to chyba jeszcze kawalek zostal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.04.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Witaj Anusia Ty przychodzisz, a ja się żegnam. Ucałuj Pawełka ode mnie. Prysznic i spać, tego mi potrzeba. DOBRANOC Dobranoc Tolusia Ja też za długo nie posiedzę, bo o 2 znów muszę wstać więc wypadałoby choć na chwilę głowę do poduszki przyłożyć czemu o 2? Bo dziecię żarło o 22 i następna porcję życzy sobie ostatnio o 2 w nocy. A potem o 5 i wtedy już jest koniec spania No ja juz zapomnialem jak to jest Szczerze zazdroszczę Kazdy etap trzeba przejsc nie ma lekko No to w następnym wcieleniu chcę być facetem czemu ? myslisz ze to cos zmienie ?? z pierwszym dzieckiem to przez dwa miesiace ja siedzialem do 3 - 4 rano wogole sie nie kladac a potem zona wstawala, drugi juz dal nam pospac i budzil sie tylko na papu zjadl i spal dalej Pafcio w nocy tylko je. Mój mąż zatem spi spokojnie, czasem go tylko budzę kuksańcem (wredna ze mnie baba), żeby delikwenta przewinął. Zatem z Pafciem, gdybym była facetem to bym się wysypiałą. Dla mnie największy problem to sen przerywany. A taki właśnie mam Ale teraz już na serio zmykam. Pa! Papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.04.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 oczy mi juz sie zamykaja i wogole nie mam sil po dwuch dniach pakowania sie ale siedze twardo az do obrzydzenia o teraz zostane be netu na jakis czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.04.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 szkoda ze sam zostalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.04.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 no moze jeszcze jakis czajniczek gdzies siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.04.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.04.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.04.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.04.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.04.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.04.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.04.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.04.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.04.2006 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts