forum_user 26.04.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 a ja sobie wakacje zamówiłam w ramach pocieszenia.. A co się stało? krótko kosztorys na widok którego ja sie załamałam a mąz odmówił budowy domu.. może uda sie jakos zejsc z kosztami to ile ci wyszło w sumie i za m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 26.04.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 WITAM WSZYSTKICH!!! Wpadam, ale już spadam!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.04.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Verunia, kolejny kwiat zwymyślał Bezanowi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.04.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 a ja sobie wakacje zamówiłam w ramach pocieszenia.. A co się stało? krótko kosztorys na widok którego ja sie załamałam a mąz odmówił budowy domu.. może uda sie jakos zejsc z kosztami to ile ci wyszło w sumie i za m2? do zamieszkania dwie wersje: tańsza 320 tys droższa 340 tys z tańszej mozna jeszcze ciutke zejsc ale kosztem np dgp.. cena razem z mediami i ogrodzeniem (zwykła siatka) użytkowych 138 m2 podłogi ok 160 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.04.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Dobry wieczór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.04.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Heloł . cześć Olusia Meczyk w telewizji można w spokoju wypić piwo i posiedzieć na RW. samą prawdę mówisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.04.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Dochodzę do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.04.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Dochodzę do siebie a już doleciałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.04.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Dochodzę do siebie a już doleciałaś? Nio - pilotowała kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.04.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Dochodzę do siebie a już doleciałaś? Nio - pilotowała kobieta poważnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.04.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Witam Policjant dziś przyniosł mi pieniądze za utracone składki za ubezpieczenie samochodu i jeszcze powiedział że może kiedyś się odwdzieczy- jakieś przekroczenie prędkości, światełka itp W porzo gość-chociaż policjant nam ostatnio darował mandat, jak zobaczył, że mój mążoprócz żony wiezie jeszcze 3 małe kobietki, ale na szczęście nie miał automatycznego radaru,bo ten zapisuje prędkości zmierzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.04.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 a ja sobie wakacje zamówiłam w ramach pocieszenia.. A co się stało? krótko kosztorys na widok którego ja sie załamałam a mąz odmówił budowy domu.. może uda sie jakos zejsc z kosztami to ile ci wyszło w sumie i za m2? do zamieszkania dwie wersje: tańsza 320 tys droższa 340 tys z tańszej mozna jeszcze ciutke zejsc ale kosztem np dgp.. cena razem z mediami i ogrodzeniem (zwykła siatka) użytkowych 138 m2 podłogi ok 160 m2 My wydaliśmy 190 tys i mieszkamy, a jak fajnie nam sie mieszka . Metraż podobny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.04.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Dochodzę do siebie a już doleciałaś? Nio - pilotowała kobieta fajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.04.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Dochodzę do siebie a już doleciałaś? Nio - pilotowała kobieta poważnie? I wylądowała lepiej niż facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.04.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 a ja sobie wakacje zamówiłam w ramach pocieszenia.. A co się stało? krótko kosztorys na widok którego ja sie załamałam a mąz odmówił budowy domu.. może uda sie jakos zejsc z kosztami to ile ci wyszło w sumie i za m2? do zamieszkania dwie wersje: tańsza 320 tys droższa 340 tys z tańszej mozna jeszcze ciutke zejsc ale kosztem np dgp.. cena razem z mediami i ogrodzeniem (zwykła siatka) użytkowych 138 m2 podłogi ok 160 m2 My wydaliśmy 190 tys i mieszkamy, a jak fajnie nam sie mieszka . Metraż podobny. U nas stan surowy albo otwarty albo zamkniety to wycena na 160 tys chyba sama sie zabiore za restruktutryzacje tego kosztorysu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.04.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 a ja sobie wakacje zamówiłam w ramach pocieszenia.. A co się stało? krótko kosztorys na widok którego ja sie załamałam a mąz odmówił budowy domu.. może uda sie jakos zejsc z kosztami to ile ci wyszło w sumie i za m2? do zamieszkania dwie wersje: tańsza 320 tys droższa 340 tys z tańszej mozna jeszcze ciutke zejsc ale kosztem np dgp.. cena razem z mediami i ogrodzeniem (zwykła siatka) użytkowych 138 m2 podłogi ok 160 m2 My wydaliśmy 190 tys i mieszkamy, a jak fajnie nam sie mieszka . Metraż podobny. nam szacunkowo, według naszych (mam nadzieję zawyżonych) wyliczeń wyszło 360 tys. z rekuperatorem i kominkiem i ogrodzeniem, ale mamy nadzieję, żew wersji do zamieszkania uda nam się "coś" uszczknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.04.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 a ja sobie wakacje zamówiłam w ramach pocieszenia.. A co się stało? krótko kosztorys na widok którego ja sie załamałam a mąz odmówił budowy domu.. może uda sie jakos zejsc z kosztami to ile ci wyszło w sumie i za m2? do zamieszkania dwie wersje: tańsza 320 tys droższa 340 tys z tańszej mozna jeszcze ciutke zejsc ale kosztem np dgp.. cena razem z mediami i ogrodzeniem (zwykła siatka) użytkowych 138 m2 podłogi ok 160 m2 To jakoś dużo wyszło Metraż mam podobny a 260 tys.nie przekroczyło, ale ja zbudowałam jednak wcześniej, wiec trudno porownać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.04.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 A teraz uciekam bo rodzina czuje się zaniedbana biedni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.04.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 a ja sobie wakacje zamówiłam w ramach pocieszenia.. A co się stało? krótko kosztorys na widok którego ja sie załamałam a mąz odmówił budowy domu.. może uda sie jakos zejsc z kosztami to ile ci wyszło w sumie i za m2? do zamieszkania dwie wersje: tańsza 320 tys droższa 340 tys z tańszej mozna jeszcze ciutke zejsc ale kosztem np dgp.. cena razem z mediami i ogrodzeniem (zwykła siatka) użytkowych 138 m2 podłogi ok 160 m2 My wydaliśmy 190 tys i mieszkamy, a jak fajnie nam sie mieszka . Metraż podobny. U nas stan surowy albo otwarty albo zamkniety to wycena na 160 tys chyba sama sie zabiore za restruktutryzacje tego kosztorysu U nas surowy zamknięty zdecydowanie poniżej 100tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.04.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 a ja sobie wakacje zamówiłam w ramach pocieszenia.. A co się stało? krótko kosztorys na widok którego ja sie załamałam a mąz odmówił budowy domu.. może uda sie jakos zejsc z kosztami to ile ci wyszło w sumie i za m2? do zamieszkania dwie wersje: tańsza 320 tys droższa 340 tys z tańszej mozna jeszcze ciutke zejsc ale kosztem np dgp.. cena razem z mediami i ogrodzeniem (zwykła siatka) użytkowych 138 m2 podłogi ok 160 m2 My wydaliśmy 190 tys i mieszkamy, a jak fajnie nam sie mieszka . Metraż podobny. U nas stan surowy albo otwarty albo zamkniety to wycena na 160 tys chyba sama sie zabiore za restruktutryzacje tego kosztorysu nam otwarty z dachem do papy około 95 tys. za 210 powierzchni całkowitej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts