inż. Mamoń 26.04.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Ciekawe czy Mamoń zawita. kakao zrobione? zrobione i wypite, córka wreszcie w wyrku wylądowała późno chodzi spać Twa córka Ma w szkole drugą zmianę. Wiem, że za późno, ale żadnej siły nie ma aby ją wcześniej zaciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.04.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Ciekawe czy Mamoń zawita. kakao zrobione? zrobione i wypite, córka wreszcie w wyrku wylądowała a Tatuś piwko i ma wolne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 26.04.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 0:0 w kwestii meczu podobno dobry mecz A kto z kim gra i w co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.04.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 0:0 w kwestii meczu podobno dobry mecz A ja widzę 87 do 55 dla Barcelony. Ale tam ostro strzelali A teraz 90 do 43 Sytuacja zmienia się jak w kalejdoskopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.04.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 0:0 w kwestii meczu podobno dobry mecz A ja widzę 87 do 55 dla Barcelony. Ale tam ostro strzelali Ja: Paweł: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 26.04.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Ciekawe czy Mamoń zawita. kakao zrobione? zrobione i wypite, córka wreszcie w wyrku wylądowała późno chodzi spać Twa córka Ma w szkole drugą zmianę. Wiem, że za późno, ale żadnej siły nie ma aby ją wcześniej zaciągnąć podobno dobrze robią rytuały typu dobranocka , kolacja, kąpiel, 20 minut czytania (cała Polska itd.),i ................siu siu, pić , pogłaskać , zapewnić, że polskie pająki nie są jadowite i mamusi chce się spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.04.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Ciekawe czy Mamoń zawita. kakao zrobione? zrobione i wypite, córka wreszcie w wyrku wylądowała a Tatuś piwko i ma wolne... piwko już dawno odchlane A żonka też obaliła swojego redsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.04.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 0:0 w kwestii meczu podobno dobry mecz A ja widzę 87 do 55 dla Barcelony. Ale tam ostro strzelali Ja: Paweł: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 26.04.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 to ja chyba dołączę do młodego , idę lu lu dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.04.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Ciekawe czy Mamoń zawita. kakao zrobione? zrobione i wypite, córka wreszcie w wyrku wylądowała późno chodzi spać Twa córka Ma w szkole drugą zmianę. Wiem, że za późno, ale żadnej siły nie ma aby ją wcześniej zaciągnąć Chodzi do Podstawówki nr 5? To tam jeszcze drugą zmianę mają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.04.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Dawno nie biegaliśmy , nie macie ochoty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.04.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Ciekawe czy Mamoń zawita. kakao zrobione? zrobione i wypite, córka wreszcie w wyrku wylądowała późno chodzi spać Twa córka Ma w szkole drugą zmianę. Wiem, że za późno, ale żadnej siły nie ma aby ją wcześniej zaciągnąć podobno dobrze robią rytuały typu dobranocka , kolacja, kąpiel, 20 minut czytania (cała Polska itd.),i ................siu siu, pić , pogłaskać , zapewnić, że polskie pająki nie są jadowite i mamusi chce się spać Ale ona ma prawie 10 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 26.04.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Ciekawe czy Mamoń zawita. kakao zrobione? zrobione i wypite, córka wreszcie w wyrku wylądowała późno chodzi spać Twa córka Ma w szkole drugą zmianę. Wiem, że za późno, ale żadnej siły nie ma aby ją wcześniej zaciągnąć podobno dobrze robią rytuały typu dobranocka , kolacja, kąpiel, 20 minut czytania (cała Polska itd.),i ................siu siu, pić , pogłaskać , zapewnić, że polskie pająki nie są jadowite i mamusi chce się spać Ale ona ma prawie 10 lat A ja prawie 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.04.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Ciekawe czy Mamoń zawita. kakao zrobione? zrobione i wypite, córka wreszcie w wyrku wylądowała późno chodzi spać Twa córka Ma w szkole drugą zmianę. Wiem, że za późno, ale żadnej siły nie ma aby ją wcześniej zaciągnąć Chodzi do Podstawówki nr 5? To tam jeszcze drugą zmianę mają ? Nie wiem jaki tam numer szkoły, ale to ta w Nowej Wsi koło kościoła. Jasne, że mają drugą zmianę jak te trzecie klasy są od "a" do "k" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 26.04.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Dawno nie biegaliśmy , nie macie ochoty? Ja pójdę spacerkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.04.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Ciekawe czy Mamoń zawita. kakao zrobione? zrobione i wypite, córka wreszcie w wyrku wylądowała a Tatuś piwko i ma wolne... piwko już dawno odchlane A żonka też obaliła swojego redsa o ja też piję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 26.04.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Ciekawe czy Mamoń zawita. kakao zrobione? zrobione i wypite, córka wreszcie w wyrku wylądowała późno chodzi spać Twa córka Ma w szkole drugą zmianę. Wiem, że za późno, ale żadnej siły nie ma aby ją wcześniej zaciągnąć podobno dobrze robią rytuały typu dobranocka , kolacja, kąpiel, 20 minut czytania (cała Polska itd.),i ................siu siu, pić , pogłaskać , zapewnić, że polskie pająki nie są jadowite i mamusi chce się spać Ale ona ma prawie 10 lat A ja prawie 40 A ja ponad 40 i się nie chwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.04.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Ciekawe czy Mamoń zawita. kakao zrobione? zrobione i wypite, córka wreszcie w wyrku wylądowała a Tatuś piwko i ma wolne... piwko już dawno odchlane A żonka też obaliła swojego redsa o ja też piję a ja wypiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.04.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Dawno nie biegaliśmy , nie macie ochoty? Ja..............zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 26.04.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Ciekawe czy Mamoń zawita. kakao zrobione? zrobione i wypite, córka wreszcie w wyrku wylądowała późno chodzi spać Twa córka Ma w szkole drugą zmianę. Wiem, że za późno, ale żadnej siły nie ma aby ją wcześniej zaciągnąć podobno dobrze robią rytuały typu dobranocka , kolacja, kąpiel, 20 minut czytania (cała Polska itd.),i ................siu siu, pić , pogłaskać , zapewnić, że polskie pająki nie są jadowite i mamusi chce się spać Ale ona ma prawie 10 lat A ja prawie 40 A ja ponad 40 i się nie chwalę jakbym była złośliwa, to zapytałabym: a jest czym...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts