Marcel2000 27.04.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Jest tu kto, witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.04.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Cześć Marcel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.04.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Cześć Andrzejka ile błędów ... 2 ... no dobra, 4 A to na imieninki, z najlepszymi życzeniami zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy i spokoju http://d21c.com/AnnesPlace/Flowers-2/Flow19.gif Dołączam się do życzeń!! Ile błędów? ZERO oczywiscie!!! A w ogóle to Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.04.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Cześć Kze, już myślałam, że do nas nie zawitasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.04.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Zawitałem, zawitałem... Aż tak nie jestem zalatany... Poza tym odbierałem wyniki żony i ... Madzia będzie miała siostrę lub braciszka... Wynik: ponad 7tys, norma to od 0 do 5.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.04.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 witam po przerwie jak samopoczucie przed wolnymi dniami? ja walczę z ogródkiem , tzn nie walczę ale sadzę i upiększam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.04.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Zawitałem, zawitałem... Aż tak nie jestem zalatany... Poza tym odbierałem wyniki żony i ... Madzia będzie miała siostrę lub braciszka... Wynik: ponad 7tys, norma to od 0 do 5.... ale numer no to gratulacje, szybko działasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.04.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 kze .....GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.04.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Zawitałem, zawitałem... Aż tak nie jestem zalatany... Poza tym odbierałem wyniki żony i ... Madzia będzie miała siostrę lub braciszka... Wynik: ponad 7tys, norma to od 0 do 5.... WOW GRATULACJE http://d21c.com/AnnesPlace/Baby/BabyStork2a.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.04.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 A Iwonka już wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.04.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Zawitałem, zawitałem... Aż tak nie jestem zalatany... Poza tym odbierałem wyniki żony i ... Madzia będzie miała siostrę lub braciszka... Wynik: ponad 7tys, norma to od 0 do 5.... ale numer no to gratulacje, szybko działasz Dzięki. Od razu zrobić 2-ke i później wyjśc już z pieluch.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.04.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 kze .....GRATULACJE Dzieki. Miałas wyczucie by przyjść do RW... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.04.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Zawitałem, zawitałem... Aż tak nie jestem zalatany... Poza tym odbierałem wyniki żony i ... Madzia będzie miała siostrę lub braciszka... Wynik: ponad 7tys, norma to od 0 do 5.... WOW GRATULACJE http://d21c.com/AnnesPlace/Baby/BabyStork2a.gif Dzieki. Leci bocian, leci... Fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.04.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 witam po przerwie jak samopoczucie przed wolnymi dniami? ja walczę z ogródkiem , tzn nie walczę ale sadzę i upiększam Cześć Ewka Ja mam nadzieję, że będę walczyła w weekend, ale nie tak jak Ty - ja tak na prawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.04.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 A Iwonka już wie ? Pewnie!!! Od razu jak odebrałem wynik to zadzwoniłem do niej z tą informacją... Chcielismy jedno po drugim, bo wg nas lepiej tak się chowają... Tak więc na szczęście udało się.. I nich mi ktoś powie, że produkcja dzieci jest skomplikowana... Ja obie osoby są w miarę młode to idzie to bezproblemowo (i jak przyjemnie... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.04.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 A Iwonka już wie ? Pewnie!!! Od razu jak odebrałem wynik to zadzwoniłem do niej z tą informacją... Chcielismy jedno po drugim, bo wg nas lepiej tak się chowają... to dobrze ,bo już się bałam ,że tak za Jej plecami Pozdrów Iwonkę od nas serdecznie ...życzymy Wam wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 27.04.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Witam wszystkich stukaczy KZE - Gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.04.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 witam po przerwie jak samopoczucie przed wolnymi dniami? ja walczę z ogródkiem , tzn nie walczę ale sadzę i upiększam Cześć Ewka Ja mam nadzieję, że będę walczyła w weekend, ale nie tak jak Ty - ja tak na prawdę A jakie macie koncepcje ogródka? W szczególności Ew-ka (bo mam podobnej wielkości )? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.04.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 A Iwonka już wie ? Pewnie!!! Od razu jak odebrałem wynik to zadzwoniłem do niej z tą informacją... Chcielismy jedno po drugim, bo wg nas lepiej tak się chowają... to dobrze ,bo już się bałam ,że tak za Jej plecami Pozdrów Iwonkę od nas serdecznie ...życzymy Wam wszystkiego najlepszego Przypomniał mi się kawał: Spotyka się 2 kumpli. - Co słychać? - Zostałem ojcem trojaczków... - To gratulacje!!! I jak się czujesz? - Najwazniejsze, że wszytskie trzy kobiety czują sie dobrze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.04.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 A Iwonka już wie ? No właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts