kasztanka 27.04.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 A Iwonka już wie ? Pewnie!!! Od razu jak odebrałem wynik to zadzwoniłem do niej z tą informacją... Chcielismy jedno po drugim, bo wg nas lepiej tak się chowają... Tak więc na szczęście udało się.. I nich mi ktoś powie, że produkcja dzieci jest skomplikowana... Ja obie osoby są w miarę młode to idzie to bezproblemowo (i jak przyjemnie... ) ale jaja! GRATULACJE! biedna zonka nie zdazyla odpoczac! ile ma Madzia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.04.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Witam wszystkich stukaczy KZE - Gratulacje !!! Dzięki. Bardzo miło z Twojej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.04.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 witam po przerwie jak samopoczucie przed wolnymi dniami? ja walczę z ogródkiem , tzn nie walczę ale sadzę i upiększam Cześć Ewka Ja mam nadzieję, że będę walczyła w weekend, ale nie tak jak Ty - ja tak na prawdę A jakie macie koncepcje ogródka? W szczególności Ew-ka (bo mam podobnej wielkości )? Moja koncepcja na ta chwilę to wydziabać zielsko a o szczegółach pomyślimy jak już będzie oczyszczalnia - by jakoś ładnie kominy zamaskować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 27.04.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 dzien doberek tak na marginesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.04.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 kze na razie obsadziłam tujami od ulicy i od wolnej działki ( jeden bok ....reszta obsadzona przez sąsiada ) ....jak tylko dorwę aparat -zrobię zdjęcia -teraz córa robi zdjęcia w .....Krakowie Tuje szmaragd ....ok 80 cm wysokie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 27.04.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 witam po przerwie jak samopoczucie przed wolnymi dniami? ja walczę z ogródkiem , tzn nie walczę ale sadzę i upiększam Cześć Ewka Ja mam nadzieję, że będę walczyła w weekend, ale nie tak jak Ty - ja tak na prawdę A jakie macie koncepcje ogródka? W szczególności Ew-ka (bo mam podobnej wielkości )? Moja koncepcja na ta chwilę to wydziabać zielsko a o szczegółach pomyślimy jak już będzie oczyszczalnia - by jakoś ładnie kominy zamaskować ojej ........ wydziabac zielsko .brrrr wczoraj sie meczylam z perzem -nie wiem czy dam rade sie go kiedys pozbyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.04.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 A Iwonka już wie ? Pewnie!!! Od razu jak odebrałem wynik to zadzwoniłem do niej z tą informacją... Chcielismy jedno po drugim, bo wg nas lepiej tak się chowają... Tak więc na szczęście udało się.. I nich mi ktoś powie, że produkcja dzieci jest skomplikowana... Ja obie osoby są w miarę młode to idzie to bezproblemowo (i jak przyjemnie... ) ale jaja! GRATULACJE! biedna zonka nie zdazyla odpoczac! ile ma Madzia? Dzięki. Madzia ma 7 i pół. Żonka tez chciała jedno po drugim, więc na szczęscie udało sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.04.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 witam po przerwie jak samopoczucie przed wolnymi dniami? ja walczę z ogródkiem , tzn nie walczę ale sadzę i upiększam Cześć Ewka Ja mam nadzieję, że będę walczyła w weekend, ale nie tak jak Ty - ja tak na prawdę A jakie macie koncepcje ogródka? W szczególności Ew-ka (bo mam podobnej wielkości )? Moja koncepcja na ta chwilę to wydziabać zielsko a o szczegółach pomyślimy jak już będzie oczyszczalnia - by jakoś ładnie kominy zamaskować ojej ........ wydziabac zielsko .brrrr wczoraj sie meczylam z perzem -nie wiem czy dam rade sie go kiedys pozbyc Dziobanie zielska jest bardzo męczące... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 27.04.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 witam po przerwie jak samopoczucie przed wolnymi dniami? ja walczę z ogródkiem , tzn nie walczę ale sadzę i upiększam Cześć Ewka Ja mam nadzieję, że będę walczyła w weekend, ale nie tak jak Ty - ja tak na prawdę A jakie macie koncepcje ogródka? W szczególności Ew-ka (bo mam podobnej wielkości )? Moja koncepcja na ta chwilę to wydziabać zielsko a o szczegółach pomyślimy jak już będzie oczyszczalnia - by jakoś ładnie kominy zamaskować ojej ........ wydziabac zielsko .brrrr wczoraj sie meczylam z perzem -nie wiem czy dam rade sie go kiedys pozbyc Dziobanie zielska jest bardzo męczące... syzyfowa praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misha11 27.04.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 tak jest najlepiej, 2 naraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.04.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 muszę pochwalić się ,że mamy przepiękny trawnik ..... w sobotę pierwszy raz Heniek kosił i wczoraj znowu musiał go skosić bo rośnie jak oszalały Jest gęsty i soczysty .....dzisiaj rano na boso chodziłam po rosie ( bolała mnie głowa a to ponoć pomaga ...i pomogło ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.04.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 co do pielenia trawnika .....ubiegły sezon całą rodzinką tzw tyralierą na kolanach z nożem w ręku wydłubywaliśmy inne rośliny- a były ich miliony i tak kilka razy ....ale teraz widać efekty ale ja mam małą działeczkę ....współczuję obszarnikom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.04.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 my mamy piekną łąkę z pieknymi kopczykami kretów i równie pięknymi korytarzami nornic Ewka, wklej zdjęcie trawnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.04.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 witam po przerwie jak samopoczucie przed wolnymi dniami? ja walczę z ogródkiem , tzn nie walczę ale sadzę i upiększam Cześć Ewka Ja mam nadzieję, że będę walczyła w weekend, ale nie tak jak Ty - ja tak na prawdę A jakie macie koncepcje ogródka? W szczególności Ew-ka (bo mam podobnej wielkości )? Moja koncepcja na ta chwilę to wydziabać zielsko a o szczegółach pomyślimy jak już będzie oczyszczalnia - by jakoś ładnie kominy zamaskować ojej ........ wydziabac zielsko .brrrr wczoraj sie meczylam z perzem -nie wiem czy dam rade sie go kiedys pozbyc Dziobanie zielska jest bardzo męczące... syzyfowa praca Niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.04.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 muszę pochwalić się ,że mamy przepiękny trawnik ..... w sobotę pierwszy raz Heniek kosił i wczoraj znowu musiał go skosić bo rośnie jak oszalały Jest gęsty i soczysty .....dzisiaj rano na boso chodziłam po rosie ( bolała mnie głowa a to ponoć pomaga ...i pomogło ) A nie było Ci zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 27.04.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Zawitałem, zawitałem... Aż tak nie jestem zalatany... Poza tym odbierałem wyniki żony i ... Madzia będzie miała siostrę lub braciszka... Wynik: ponad 7tys, norma to od 0 do 5.... gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.04.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 my mamy piekną łąkę z pieknymi kopczykami kretów i równie pięknymi korytarzami nornic Ewka, wklej zdjęcie trawnika kiedy ta zołza co ze mną mieszka zabrała aparat a przyjedzie dopiero w niedzielę a tu wszystko tak pięknie kwitnie właściwie już przekwita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.04.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 my mamy piekną łąkę z pieknymi kopczykami kretów i równie pięknymi korytarzami nornic Ewka, wklej zdjęcie trawnika kiedy ta zołza co ze mną mieszka zabrała aparat a przyjedzie dopiero w niedzielę a tu wszystko tak pięknie kwitnie właściwie już przekwita no tak, na żonkile może być za późno. Musicie zainwestować w kolejny aparat. A zdjecia z komórki nie wychodzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.04.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 muszę pochwalić się ,że mamy przepiękny trawnik ..... w sobotę pierwszy raz Heniek kosił i wczoraj znowu musiał go skosić bo rośnie jak oszalały Jest gęsty i soczysty .....dzisiaj rano na boso chodziłam po rosie ( bolała mnie głowa a to ponoć pomaga ...i pomogło ) A nie było Ci zimno trochę tak ....ale jak pomyślałam sobie ,że blokersi tego nie mogą robić .....sama rozumiesz ...tyle lat na to czekałam a słońce u nas grzeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.04.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Ewka, jestes specem od telefonii komórkowej. Powiedz jak wykupuje sie i ile kosztuje uzywanie internetu za granicą? I czy da sie to robic z nokii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts