Ew-ka 27.04.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 my mamy piekną łąkę z pieknymi kopczykami kretów i równie pięknymi korytarzami nornic Ewka, wklej zdjęcie trawnika kiedy ta zołza co ze mną mieszka zabrała aparat a przyjedzie dopiero w niedzielę a tu wszystko tak pięknie kwitnie właściwie już przekwita no tak, na żonkile może być za późno. Musicie zainwestować w kolejny aparat. A zdjecia z komórki nie wychodzą? pewnie wychodzą spróbuję po południu .....ino ta rozdielczość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.04.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 muszę pochwalić się ,że mamy przepiękny trawnik ..... w sobotę pierwszy raz Heniek kosił i wczoraj znowu musiał go skosić bo rośnie jak oszalały Jest gęsty i soczysty .....dzisiaj rano na boso chodziłam po rosie ( bolała mnie głowa a to ponoć pomaga ...i pomogło ) A nie było Ci zimno trochę tak ....ale jak pomyślałam sobie ,że blokersi tego nie mogą robić .....sama rozumiesz ...tyle lat na to czekałam a słońce u nas grzeje blokersi nie moga również - wyjśc na taras i wypic kawę w koszuli nocnej - tupać nogami i spiewac "mój jest ten kawałek podlogi" - siedziec w ogrodzie i zostawic cały dom otwarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 27.04.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 muszę pochwalić się ,że mamy przepiękny trawnik ..... w sobotę pierwszy raz Heniek kosił i wczoraj znowu musiał go skosić bo rośnie jak oszalały Jest gęsty i soczysty .....dzisiaj rano na boso chodziłam po rosie ( bolała mnie głowa a to ponoć pomaga ...i pomogło ) A nie było Ci zimno trochę tak ....ale jak pomyślałam sobie ,że blokersi tego nie mogą robić .....sama rozumiesz ...tyle lat na to czekałam a słońce u nas grzeje blokersi nie moga również - wyjśc na taras i wypic kawę w koszuli nocnej - tupać nogami i spiewac "mój jest ten kawałek podlogi" - siedziec w ogrodzie i zostawic cały dom otwarty Majka! genialne wejscie z pointa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.04.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 muszę pochwalić się ,że mamy przepiękny trawnik ..... w sobotę pierwszy raz Heniek kosił i wczoraj znowu musiał go skosić bo rośnie jak oszalały Jest gęsty i soczysty .....dzisiaj rano na boso chodziłam po rosie ( bolała mnie głowa a to ponoć pomaga ...i pomogło ) A trawę siałaś czy z rolki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.04.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 opłaca się nie czaić, tylko spokojnie rozmawiać, samo sie trafiło w poprzednim odcinku: wiadomość dnia, kze się postarał i bedzie miał, a Ewka chodzi boso po trawniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.04.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Zawitałem, zawitałem... Aż tak nie jestem zalatany... Poza tym odbierałem wyniki żony i ... Madzia będzie miała siostrę lub braciszka... Wynik: ponad 7tys, norma to od 0 do 5.... gratuluje Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 27.04.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.04.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 muszę pochwalić się ,że mamy przepiękny trawnik ..... w sobotę pierwszy raz Heniek kosił i wczoraj znowu musiał go skosić bo rośnie jak oszalały Jest gęsty i soczysty .....dzisiaj rano na boso chodziłam po rosie ( bolała mnie głowa a to ponoć pomaga ...i pomogło ) A nie było Ci zimno trochę tak ....ale jak pomyślałam sobie ,że blokersi tego nie mogą robić .....sama rozumiesz ...tyle lat na to czekałam a słońce u nas grzeje blokersi nie moga również - wyjśc na taras i wypic kawę w koszuli nocnej - tupać nogami i spiewac "mój jest ten kawałek podlogi" - siedziec w ogrodzie i zostawic cały dom otwarty Majka! genialne wejscie z pointa a dziekuję, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.04.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 muszę pochwalić się ,że mamy przepiękny trawnik ..... w sobotę pierwszy raz Heniek kosił i wczoraj znowu musiał go skosić bo rośnie jak oszalały Jest gęsty i soczysty .....dzisiaj rano na boso chodziłam po rosie ( bolała mnie głowa a to ponoć pomaga ...i pomogło ) A nie było Ci zimno trochę tak ....ale jak pomyślałam sobie ,że blokersi tego nie mogą robić .....sama rozumiesz ...tyle lat na to czekałam a słońce u nas grzeje No tak, rozumiem, choć ja całe życie w domku z ogródkiem mieszkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.04.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 muszę pochwalić się ,że mamy przepiękny trawnik ..... w sobotę pierwszy raz Heniek kosił i wczoraj znowu musiał go skosić bo rośnie jak oszalały Jest gęsty i soczysty .....dzisiaj rano na boso chodziłam po rosie ( bolała mnie głowa a to ponoć pomaga ...i pomogło ) A nie było Ci zimno trochę tak ....ale jak pomyślałam sobie ,że blokersi tego nie mogą robić .....sama rozumiesz ...tyle lat na to czekałam a słońce u nas grzeje blokersi nie moga również - wyjśc na taras i wypic kawę w koszuli nocnej - tupać nogami i spiewac "mój jest ten kawałek podlogi" - siedziec w ogrodzie i zostawic cały dom otwarty Gratki, gratki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 27.04.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 ja w sobote bede siala trawke ciekawe co mi z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.04.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Ewka, jestes specem od telefonii komórkowej. Powiedz jak wykupuje sie i ile kosztuje uzywanie internetu za granicą? I czy da sie to robic z nokii? 100 kb - 4zł .....wysyłanie i odbieranie wiadomości ( dla porównania przeciętny email tekstowy to ok . 5 kb) nokia z GPRS -em .... tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.04.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 opłaca się nie czaić, tylko spokojnie rozmawiać, samo sie trafiło w poprzednim odcinku: wiadomość dnia, kze się postarał i bedzie miał, a Ewka chodzi boso po trawniku Gatki Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 27.04.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 i musimy kupic niedlugo kosiareczke jaka polecacie??? bo ja nie mam pojecia o nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.04.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Ewka, jestes specem od telefonii komórkowej. Powiedz jak wykupuje sie i ile kosztuje uzywanie internetu za granicą? I czy da sie to robic z nokii? 100 kb - 4zł .....wysyłanie i odbieranie wiadomości ( dla porównania przeciętny email tekstowy to ok . 5 kb) nokia z GPRS -em .... tak aha, to czyli muszę sprawdzić, czy taka mam Bo chyba prosiłam o wersję bez internetu i aparatu. Ciekawe co mi dali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.04.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Majka ....ale oko Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.04.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 jakis gprs mam w telefonie, ale brak instrukcji co mam z tym zrobić Nefer, gdzies jest? Jak Ty bywałas na forum z Petersburga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 27.04.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 HEJ HEJ Ewa jaka macie kosiarke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.04.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 RANKINGUM RECORDUM 1. inż. Mamoń - 1942. Jajcek - 1833. SławekD-żonka - 1624. kze - 1305. Joanna i Janusz - 1216. Whisper - 1197. Kasztanka - 898. maksiu - 799. fizyk, Majka - 7311. verunia - 6012. Teska - 5813. Sonika - 5114. Olkalybowa - 4915. badi - 4216. Moniś - 3617. facio, Aga J.G, andrzejka - 3520. monka - 3221. markus_gdynia - 2822. Jezier - 2723. zaba_gonia - 2124. Trini - 2025. Funia, Witos - 1727. Nefer, marcel2000 - 1528. Agniesia - 1429. joola - 1331. Jane, Tola, andre59 - 1034. Wojty, kasia64 - 935.Karolka-736. Januszz, kolia, Sylvia1 ,Ew-ka, tabaluga1, Zielonooka - 643. ania, lafcadio, edzia, Paty - 547. Ewuś - 448. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka - 351. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, DARIO 2, Gryfpc - 255. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Mychalina, Maluszek - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 27.04.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 no tak bede musiala sama sie zastanowic, popytac i poszukac czegos apropos kosiarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts