forum_user 27.04.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 No cześć ludziska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.04.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Pała to pała czyli "1". jak przed wojną II światową. Jak ja chodziłem do szkoły to pałą była "2" , ciekawe dlaczego bo przecież zupełnie do pałki nie podobna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.04.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 zaległości pobieznie nadrobiłam Gratulki KZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.04.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 No cześć ludziska No cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.04.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Jakie plany na dłuuuuuuuuuuugi weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.04.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Jakie plany na dłuuuuuuuuuuugi weekend? A ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.04.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Jakie plany na dłuuuuuuuuuuugi weekend? Coś się wymyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.04.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 wróciłam z wywiadówki. Michał ma pałę z polaka jedną cząstkowa czy na koniec? i w której klasie? IV klasa. On nazbierał 7 jedynek za brak zadań domowych, na lekcji nie wykonuje poleceń, nie przepisuje z tablicy. zamorduję a tak z głupia frnat czemu ? moze to z czegos wynika ? może nie rozumie poleceń może ma problemy spróbuj najpierw na spkojnie pogadac i ustalic.. nie wiem, ani prośbą ani groźbą. To inteligentny chlopak z wieloma zainteresowaniami. Z innych przedmiotów tez lekcji nie robił /nie zapisywał/ a potem mówił, że nic nie zadano. Ale z tamtych juz poprawił. Ogolnie oceny ma Ok. On to robi celowo. I to mnie martwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.04.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Jakie plany na dłuuuuuuuuuuugi weekend? A ty Ja? Rower, grill, ogrodek, basen, mąż w domu i jeszcze się zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.04.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Pała to pała czyli "1". jak przed wojną II światową. Jak ja chodziłem do szkoły to pałą była "2" , ciekawe dlaczego bo przecież zupełnie do pałki nie podobna on ma 2. Dla mnie to pała. W tej szkole nie ma takich ocen Jest wysoki poziom, nauczyciele bardzo sie starają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.04.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 wróciłam z wywiadówki. Michał ma pałę z polaka jedną cząstkowa czy na koniec? i w której klasie? IV klasa. On nazbierał 7 jedynek za brak zadań domowych, na lekcji nie wykonuje poleceń, nie przepisuje z tablicy. zamorduję a tak z głupia frnat czemu ? moze to z czegos wynika ? może nie rozumie poleceń może ma problemy spróbuj najpierw na spkojnie pogadac i ustalic.. nie wiem, ani prośbą ani groźbą. To inteligentny chlopak z wieloma zainteresowaniami. Z innych przedmiotów tez lekcji nie robił /nie zapisywał/ a potem mówił, że nic nie zadano. Ale z tamtych juz poprawił. Ogolnie oceny ma Ok. On to robi celowo. I to mnie martwi. Moze ta nauczycielka mu nie leży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.04.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 wróciłam z wywiadówki. Michał ma pałę z polaka jedną cząstkowa czy na koniec? i w której klasie? IV klasa. On nazbierał 7 jedynek za brak zadań domowych, na lekcji nie wykonuje poleceń, nie przepisuje z tablicy. zamorduję a tak z głupia frnat czemu ? moze to z czegos wynika ? może nie rozumie poleceń może ma problemy spróbuj najpierw na spkojnie pogadac i ustalic.. nie wiem, ani prośbą ani groźbą. To inteligentny chlopak z wieloma zainteresowaniami. Z innych przedmiotów tez lekcji nie robił /nie zapisywał/ a potem mówił, że nic nie zadano. Ale z tamtych juz poprawił. Ogolnie oceny ma Ok. On to robi celowo. I to mnie martwi. Jak to celowo, w jakim celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.04.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Jakie plany na dłuuuuuuuuuuugi weekend? A ty Ja? Rower, grill, ogrodek, basen, mąż w domu i jeszcze się zobaczy sielanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.04.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Pała to pała czyli "1". jak przed wojną II światową. Jak ja chodziłem do szkoły to pałą była "2" , ciekawe dlaczego bo przecież zupełnie do pałki nie podobna on ma 2. Dla mnie to pała. W tej szkole nie ma takich ocen Jest wysoki poziom, nauczyciele bardzo sie starają "2" nazywa się oceną "dopuszczającą" czyli repety nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 27.04.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Pała to pała czyli "1". jak przed wojną II światową. Jak ja chodziłem do szkoły to pałą była "2" , ciekawe dlaczego bo przecież zupełnie do pałki nie podobna on ma 2. Dla mnie to pała. W tej szkole nie ma takich ocen Jest wysoki poziom, nauczyciele bardzo sie starają Majka a moze go meczy bycie the best ze wszystkiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.04.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Za trudne pytania.Nie wiem w jakim celu, nie rozumiem, ale jestem juz stara. Wie, że jak zawali /a wystarczy 3 na świadectwie/ to poradnia nie da mu zgody na filharmonię, a na tym mu zalezy. Wie, że jak sie nie weźmie do roboty to nici z komórki, komputera i .................... nic.Napewno pani mu nie leży. Ja też za nia nie przepadam, ale nie moge powiedzieć, że jest niesprawiedliwa. Jak umie to dostaje piątki. nie bedę wam juz zawracać glowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.04.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Mój sym mówi, ze nie możena ze wszytkiego byc dobrym Z czegoś trzeba byc gorszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.04.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Za trudne pytania. Nie wiem w jakim celu, nie rozumiem, ale jestem juz stara. Wie, że jak zawali /a wystarczy 3 na świadectwie/ to poradnia nie da mu zgody na filharmonię, a na tym mu zalezy. Wie, że jak sie nie weźmie do roboty to nici z komórki, komputera i .................... nic. Napewno pani mu nie leży. Ja też za nia nie przepadam, ale nie moge powiedzieć, że jest niesprawiedliwa. Jak umie to dostaje piątki. nie bedę wam juz zawracać glowę Hej stój zawracaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.04.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Ja myśle, ze dla niektórych dzioeci komp czy komórka to nie jest taka straszna krzywda czy kara Nie wiem jak mu zalezy na tej filharmonii a moze brakuje mu czasu na wszytko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.04.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Ja już zmykam. Dobranoc dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts