andrzejka 27.04.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 27.04.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Za trudne pytania. Nie wiem w jakim celu, nie rozumiem, ale jestem juz stara. Wie, że jak zawali /a wystarczy 3 na świadectwie/ to poradnia nie da mu zgody na filharmonię, a na tym mu zalezy. Wie, że jak sie nie weźmie do roboty to nici z komórki, komputera i .................... nic. Napewno pani mu nie leży. Ja też za nia nie przepadam, ale nie moge powiedzieć, że jest niesprawiedliwa. Jak umie to dostaje piątki. nie bedę wam juz zawracać glowę Majka a czmeu poradnia i filharmonia ? sorry nie znam sytuacji a nie chce sie nadmiernie wtracac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.04.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 dlaniego jest to kara, bo mu zależy. Faktycznie czasu nie mamy za dużo. Ale tak to jest jak sie pracuje w mieście, a mieszka na wsi. Rezygnacja z filharmonii nic nie wniesie, bo będzie miał tylko więcej czasu na nic nie robienie. Nie zastapi tego nauką.Oceny ma różne od 5 do 3. My walczyliśmy z angielskim, poprawa przyrody, a on w tym czasie jaja sobie robił z polaka.w V klasie bedzie przeciez trudniej, dochodza nowe przedmioty........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.04.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Ja już zmykam. Dobranoc dziewczyny baj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 27.04.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 dlaniego jest to kara, bo mu zależy. Faktycznie czasu nie mamy za dużo. Ale tak to jest jak sie pracuje w mieście, a mieszka na wsi. Rezygnacja z filharmonii nic nie wniesie, bo będzie miał tylko więcej czasu na nic nie robienie. Nie zastapi tego nauką. Oceny ma różne od 5 do 3. My walczyliśmy z angielskim, poprawa przyrody, a on w tym czasie jaja sobie robił z polaka. w V klasie bedzie przeciez trudniej, dochodza nowe przedmioty........... Majka - uświadamiasz mi moje zaległości. Wcale nie mam czasu zająć się angielskim mojej córki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.04.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Za trudne pytania. Nie wiem w jakim celu, nie rozumiem, ale jestem juz stara. Wie, że jak zawali /a wystarczy 3 na świadectwie/ to poradnia nie da mu zgody na filharmonię, a na tym mu zalezy. Wie, że jak sie nie weźmie do roboty to nici z komórki, komputera i .................... nic. Napewno pani mu nie leży. Ja też za nia nie przepadam, ale nie moge powiedzieć, że jest niesprawiedliwa. Jak umie to dostaje piątki. nie bedę wam juz zawracać glowę Majka a czmeu poradnia i filharmonia ? sorry nie znam sytuacji a nie chce sie nadmiernie wtracac.. żeby śpiewać /wystepują na koncertach, w operach, dostają gażę/ zgodę wydaje poradnia, szkoła PIP, Bhp a na końcu rodzice. On to lubi, chce wystepować, jest artystą i ma wśród kumpli znanych śpiewaków. Do tego zbiera kasę i to mu imponuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.04.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 IV klasa to chyba ciezki wiek, wiem z doświadczenia Też mój syn jest w IV w V klasie bedzie przeciez trudniej, dochodza nowe przedmioty........... No tak ale już jest po doświadczeniach klasy IV która jest znacznie inna od pierwszych 3 klas Mooże trochę sie zmieni ich nastawienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.04.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Andrzejko, a jakie oceny sugerowane ma Twój syn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.04.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Za trudne pytania. Nie wiem w jakim celu, nie rozumiem, ale jestem juz stara. Wie, że jak zawali /a wystarczy 3 na świadectwie/ to poradnia nie da mu zgody na filharmonię, a na tym mu zalezy. Wie, że jak sie nie weźmie do roboty to nici z komórki, komputera i .................... nic. Napewno pani mu nie leży. Ja też za nia nie przepadam, ale nie moge powiedzieć, że jest niesprawiedliwa. Jak umie to dostaje piątki. nie bedę wam juz zawracać glowę Majka a czmeu poradnia i filharmonia ? sorry nie znam sytuacji a nie chce sie nadmiernie wtracac.. żeby śpiewać /wystepują na koncertach, w operach, dostają gażę/ zgodę wydaje poradnia, szkoła PIP, Bhp a na końcu rodzice. On to lubi, chce wystepować, jest artystą i ma wśród kumpli znanych śpiewaków. Do tego zbiera kasę i to mu imponuje I chce żeby to był jego zawód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.04.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Za trudne pytania. Nie wiem w jakim celu, nie rozumiem, ale jestem juz stara. Wie, że jak zawali /a wystarczy 3 na świadectwie/ to poradnia nie da mu zgody na filharmonię, a na tym mu zalezy. Wie, że jak sie nie weźmie do roboty to nici z komórki, komputera i .................... nic. Napewno pani mu nie leży. Ja też za nia nie przepadam, ale nie moge powiedzieć, że jest niesprawiedliwa. Jak umie to dostaje piątki. nie bedę wam juz zawracać glowę Majka a czmeu poradnia i filharmonia ? sorry nie znam sytuacji a nie chce sie nadmiernie wtracac.. żeby śpiewać /wystepują na koncertach, w operach, dostają gażę/ zgodę wydaje poradnia, szkoła PIP, Bhp a na końcu rodzice. On to lubi, chce wystepować, jest artystą i ma wśród kumpli znanych śpiewaków. Do tego zbiera kasę i to mu imponuje I chce żeby to był jego zawód mam nadzieję, że nie gdzieś popełnilismy błąd, córka nas zmyliła, ona świetnie się sama uczyła i uczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.04.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Andrzejko, a jakie oceny sugerowane ma Twój syn? Mój W zasadzie uczy sie dobrze, anglik i rosyjski trochę gorzej ale musze go pilnować bo jak odpuszczam to i on odpuszcza Nie naciskam go na oceny zbyt, ja raczej walcze z zachowaniem Ale juz mjest zancznie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 27.04.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Majka ale to epirwszy rok z ocenami normalnymi? więc ja bym troszke wyluzowała .. to naprawde duży przeskok z klas 1-3 do IV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.04.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Andrzejko, a jakie oceny sugerowane ma Twój syn? Mój W zasadzie uczy sie dobrze, anglik i rosyjski trochę gorzej ale musze go pilnować bo jak odpuszczam to i on odpuszcza Nie naciskam go na oceny zbyt, ja raczej walcze z zachowaniem Ale juz mjest zancznie lepiej ma rosyjski? U nas niemiecki wchodzi od V klasy. Nam wystarczą 5 i 4ki, 6 nie wymagamy. A ten skubaniec z muzyki ma 3 bo ................... nie odrobił ani razu zadania domowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.04.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Za trudne pytania. Nie wiem w jakim celu, nie rozumiem, ale jestem juz stara. Wie, że jak zawali /a wystarczy 3 na świadectwie/ to poradnia nie da mu zgody na filharmonię, a na tym mu zalezy. Wie, że jak sie nie weźmie do roboty to nici z komórki, komputera i .................... nic. Napewno pani mu nie leży. Ja też za nia nie przepadam, ale nie moge powiedzieć, że jest niesprawiedliwa. Jak umie to dostaje piątki. nie bedę wam juz zawracać glowę Majka a czmeu poradnia i filharmonia ? sorry nie znam sytuacji a nie chce sie nadmiernie wtracac.. żeby śpiewać /wystepują na koncertach, w operach, dostają gażę/ zgodę wydaje poradnia, szkoła PIP, Bhp a na końcu rodzice. On to lubi, chce wystepować, jest artystą i ma wśród kumpli znanych śpiewaków. Do tego zbiera kasę i to mu imponuje I chce żeby to był jego zawód mam nadzieję, że nie gdzieś popełnilismy błąd, córka nas zmyliła, ona świetnie się sama uczyła i uczy. ZDieci nasze są zupełnie różne, ja też widże ogromną róznicę mimo że córka ma 3 lata CZy to koniecznie błąd , nie kazdy musi być orłem A dlaczego nie jesli on to lubi i daje mu to radośc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.04.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Majka ale to epirwszy rok z ocenami normalnymi? więc ja bym troszke wyluzowała .. to naprawde duży przeskok z klas 1-3 do IV nie wiem, czy mogę. Potem bedzie miał żal, że nie mógł dalej występować Jestem między młotem i kowadłem. No i nie chcę aby blockers mi wyrósł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.04.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Andrzejko, a jakie oceny sugerowane ma Twój syn? Mój W zasadzie uczy sie dobrze, anglik i rosyjski trochę gorzej ale musze go pilnować bo jak odpuszczam to i on odpuszcza Nie naciskam go na oceny zbyt, ja raczej walcze z zachowaniem Ale juz mjest zancznie lepiej ma rosyjski? U nas niemiecki wchodzi od V klasy. Nam wystarczą 5 i 4ki, 6 nie wymagamy. A ten skubaniec z muzyki ma 3 bo ................... nie odrobił ani razu zadania domowego. czy nie wymagasz byt wiele od niego, czy nie porównujesz go z córką Moze sie buntuje wewnętrznie przed tym, ile córka ma lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.04.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Za trudne pytania. Nie wiem w jakim celu, nie rozumiem, ale jestem juz stara. Wie, że jak zawali /a wystarczy 3 na świadectwie/ to poradnia nie da mu zgody na filharmonię, a na tym mu zalezy. Wie, że jak sie nie weźmie do roboty to nici z komórki, komputera i .................... nic. Napewno pani mu nie leży. Ja też za nia nie przepadam, ale nie moge powiedzieć, że jest niesprawiedliwa. Jak umie to dostaje piątki. nie bedę wam juz zawracać glowę Majka a czmeu poradnia i filharmonia ? sorry nie znam sytuacji a nie chce sie nadmiernie wtracac.. żeby śpiewać /wystepują na koncertach, w operach, dostają gażę/ zgodę wydaje poradnia, szkoła PIP, Bhp a na końcu rodzice. On to lubi, chce wystepować, jest artystą i ma wśród kumpli znanych śpiewaków. Do tego zbiera kasę i to mu imponuje I chce żeby to był jego zawód mam nadzieję, że nie gdzieś popełnilismy błąd, córka nas zmyliła, ona świetnie się sama uczyła i uczy. ZDieci nasze są zupełnie różne, ja też widże ogromną róznicę mimo że córka ma 3 lata CZy to koniecznie błąd , nie kazdy musi być orłem A dlaczego nie jesli on to lubi i daje mu to radośc nie wiem, próbujemy zainteresować go różnymi rzeczami. Sama mam wiele zainteresowań i wiem, że różne rzeczy się w zyciu przydają. Nie chcę tylko, aby wykształcił w sobie chęć pasozytnictwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.04.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 A co on na tą sytuacje mówi Powiedziął dlaczego tak jest, czemu nie powiedzial wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.04.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Andrzejko, a jakie oceny sugerowane ma Twój syn? Mój W zasadzie uczy sie dobrze, anglik i rosyjski trochę gorzej ale musze go pilnować bo jak odpuszczam to i on odpuszcza Nie naciskam go na oceny zbyt, ja raczej walcze z zachowaniem Ale juz mjest zancznie lepiej ma rosyjski? U nas niemiecki wchodzi od V klasy. Nam wystarczą 5 i 4ki, 6 nie wymagamy. A ten skubaniec z muzyki ma 3 bo ................... nie odrobił ani razu zadania domowego. czy nie wymagasz byt wiele od niego, czy nie porównujesz go z córką Moze sie buntuje wewnętrznie przed tym, ile córka ma lat 14ście. Buntuje się, ja też sie buntowałam, a kto sie nie buntował przeciwko starszemu rodzeństwu i porównaniu do niego. Ale ja miałam honor, i rodzice byli wzywani tylko na dywanik z powodu mojego zachowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.04.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 A co on na tą sytuacje mówi Powiedziął dlaczego tak jest, czemu nie powiedzial wam nic nie mówi, albo znajduje jakies glupie wymówki typu, pani niewyraźnie napisała, za szybko zmazała z tablicy, nie usłyszał, nie zauważył itp. Siedzi w I ławce, wzrok sprawdzilismy Już sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts