andrzejka 30.04.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 No to... 200 Whisper gratulki jak na Prezesa przystalo 200 strzelileś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 30.04.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 Dzień dobry w słoneczną sobotę Dobry bo sloneczny czy dobry bo dobry Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 30.04.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 no... ten...tego... Prezesie, chcielibyśmy pogratulować...i taki skromny prezent mamy http://azymutczarter.com.pl/jachty/gibsea43.jpg O, widzę że jakąś malutką zrzutkę urządziliście... naprawdę... nie trzeba było Prezesie liczymy że premie będa większe tak żebyśmy nie zostali stratni na twoim prezencie a .................może uda się zarobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 30.04.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 Dzień dobry w słoneczną sobotę Dobry bo sloneczny czy dobry bo dobry Dzień dobry Podwójnie dobry: dobry, bo dobry dobry,bo słoneczny dobry, bo mam wolny dzień dobry, bo byliśmy na małej wycieczce .... wychodzi, że tych "dobrych" jest więcej niż 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 30.04.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 no... ten...tego... Prezesie, chcielibyśmy pogratulować...i taki skromny prezent mamy http://azymutczarter.com.pl/jachty/gibsea43.jpg O, widzę że jakąś malutką zrzutkę urządziliście... naprawdę... nie trzeba było Prezesie liczymy że premie będa większe tak żebyśmy nie zostali stratni na twoim prezencie a .................może uda się zarobić lub na wycieczkę pojechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 30.04.2005 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 Dzień dobry w słoneczną sobotę Dobry bo sloneczny czy dobry bo dobry Dzień dobry Podwójnie dobry: dobry, bo dobry dobry,bo słoneczny dobry, bo mam wolny dzień dobry, bo byliśmy na małej wycieczce .... wychodzi, że tych "dobrych" jest więcej niż 2 Jednym slowem same dobroci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 30.04.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 Prezesie liczymy że premie będa większe tak żebyśmy nie zostali stratni na twoim prezencie a .................może uda się zarobić lub na wycieczkę pojechać... No tak, prezent dali i już ich trzeba będzie wozić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 30.04.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 Prezesie liczymy że premie będa większe tak żebyśmy nie zostali stratni na twoim prezencie a .................może uda się zarobić lub na wycieczkę pojechać... No tak, prezent dali i już ich trzeba będzie wozić Tak tak bo w towarzystwie raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 30.04.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 Prezesie liczymy że premie będa większe tak żebyśmy nie zostali stratni na twoim prezencie a .................może uda się zarobić lub na wycieczkę pojechać... No tak, prezent dali i już ich trzeba będzie wozić Panie Prezesie Pan taki światowy czlowiek może i nam trochę wielkiego świata daloby się pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 30.04.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 30.04.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 Ja też muszę się pochwalić - przekroczyłam 200-ny post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 30.04.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 Ja też muszę się pochwalić - przekroczyłam 200-ny post Gratulki! Ale u was to chyba też trzeba będzie to przez dwa dzielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 30.04.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 Ja też muszę się pochwalić - przekroczyłam 200-ny post Gratulki! Ale u was to chyba też trzeba będzie to przez dwa dzielić Ty znowu chcesz dzielić!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 30.04.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 Ja też muszę się pochwalić - przekroczyłam 200-ny post Gratulki! Ale u was to chyba też trzeba będzie to przez dwa dzielić Przez dwa A nie przez trzy. Gdzieś wcześniej Joasia pisala, że czasami trzyma na rękach dzieciątko jak pisze Ale ja tam jestem zwolennikiem mnożena a nie dzielenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 30.04.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 Ja też muszę się pochwalić - przekroczyłam 200-ny post Gratulki! Ale u was to chyba też trzeba będzie to przez dwa dzielić Przez dwa A nie przez trzy. Gdzieś wcześniej Joasia pisala, że czasami trzyma na rękach dzieciątko jak pisze Ale ja tam jestem zwolennikiem mnożena a nie dzielenia Przez dwa. Ja jestem litościwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.04.2005 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 Witam popołudniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.04.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 Whisper gratulki strony Sorry ale tych prezentów nie poprę Niecierpię pływać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.04.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 Aga dostaniesz kapok i będziesz bezpieczna No chyba że chodzi o chorobę morską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.04.2005 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 Choroby morskiej nie mam, tylko poprostu nie lubię tego sportu boje się głębokiej wody Ja zostane jednak przy tych samolotach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 30.04.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2005 Pewnie, samoloty sa lepsze. Taka łódka to nie wiadomo jakim cudem pływa Przecież jak wrzucę do wody nożyczki to utoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts