kze 28.04.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 No i gdzie są wszyscy? No to gdzie jesteś????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.04.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 O jaki tu ruch się zrobił To tylko ja troszke postów popisałem, bo temat mi podpasował... Jak tam wczorajszy wieczór - uczciliście dobre wieści??? ... ale się wścibiam No łyknęlismy winko. Tz. ja więcej, Żona mniej, byli tez rodzice i łykneli po lampeczce winka. Z tej okazji wyjąłem kryształowe kieliszki.. A wieczorem łyknąłem sobie lampeczke brendy mołdawskiego.. Dziś mi się nie chciało wstawać.. Proszę proszę, impreza na całego, tylko baletów brakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.04.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Uff zaległości nadrobione... Też kiedys pracowałem jako nauczyciel. I żeby kogos oblać to na prawdę musiał sie bardzo starać. W ostateczności był komisyjny i decyzja Pani dyrektor co z nim zrobic... Uuu, a to ciekawe Ale co ciekawe? Może uścislisz... Ciekawe, że byłeś nauczycielem a czego uczyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.04.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Dzień dobry wszystkim Wygląda na to że pogoda rozwaliła cały mój misterny plan ogrodowy na długi weekend Mój plan też poszedł w odstawkę, a był bardzo ambitny A jakie były plany? Dorota w domu, a my ze Sławkiem nadganiamy wszelkie roboty na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 28.04.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Uff zaległości nadrobione... Też kiedys pracowałem jako nauczyciel. I żeby kogos oblać to na prawdę musiał sie bardzo starać. W ostateczności był komisyjny i decyzja Pani dyrektor co z nim zrobic... hmm skad ja to znam..? łatwo ci przyszło zrezygnowac z pracy w szkole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.04.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Witajcie. W moich czasach faktycznie nikt nie zwracał tak uwagi na stopnie, ale nauczyciela zawsze sie poważało. A pani od polaka prawdopodobnie sądzi, że Michał ją lekceważy /nie wykonuje natychmiast poleceń, sprawdza godzine na zegarku itp/. Zrozumiałabym gdyby był malo zdolnym uczniem, ale, że zawala z powodu lenistwa Najbardziej wqrza mnie to, że on nie przepisuje co jest zadane, i w domu twierdzi, że nic nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.04.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 No i gdzie są wszyscy? No to gdzie jesteś????? Jestem, odpowiadałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.04.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Witajcie. W moich czasach faktycznie nikt nie zwracał tak uwagi na stopnie, ale nauczyciela zawsze sie poważało. A pani od polaka prawdopodobnie sądzi, że Michał ją lekceważy /nie wykonuje natychmiast poleceń, sprawdza godzine na zegarku itp/. Zrozumiałabym gdyby był malo zdolnym uczniem, ale, że zawala z powodu lenistwa Najbardziej wqrza mnie to, że on nie przepisuje co jest zadane, i w domu twierdzi, że nic nie było Nie zazdroszczę i już się boję co będzie jak nasza pójdzie do szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.04.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 O jaki tu ruch się zrobił To tylko ja troszke postów popisałem, bo temat mi podpasował... Jak tam wczorajszy wieczór - uczciliście dobre wieści??? ... ale się wścibiam No łyknęlismy winko. Tz. ja więcej, Żona mniej, byli tez rodzice i łykneli po lampeczce winka. Z tej okazji wyjąłem kryształowe kieliszki.. A wieczorem łyknąłem sobie lampeczke brendy mołdawskiego.. Dziś mi się nie chciało wstawać.. Proszę proszę, impreza na całego, tylko baletów brakowało Żona jak jest w pierwszy trymestrze to wczesniej zasypia, więc było brendy i gierka civilization.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 28.04.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.04.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Uff zaległości nadrobione... Też kiedys pracowałem jako nauczyciel. I żeby kogos oblać to na prawdę musiał sie bardzo starać. W ostateczności był komisyjny i decyzja Pani dyrektor co z nim zrobic... Uuu, a to ciekawe Ale co ciekawe? Może uścislisz... Ciekawe, że byłeś nauczycielem a czego uczyłeś? Przedmiotów informatycznych róznych: od administrowania siecią Novell, przez autorski "Konfigurowanie Systemów Informatycznych", po Word'a, Excell'a, Pascal'a, Windows itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.04.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 No i gdzie są wszyscy? No to gdzie jesteś????? Jestem, odpowiadałam I wstrzeliłam Streszczenium: - poprzednią stronę otworzyła Asia - było o dzieciach i o pogodzie i tyle - stronę zakończył Kze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 28.04.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Witajcie. W moich czasach faktycznie nikt nie zwracał tak uwagi na stopnie, ale nauczyciela zawsze sie poważało. A pani od polaka prawdopodobnie sądzi, że Michał ją lekceważy /nie wykonuje natychmiast poleceń, sprawdza godzine na zegarku itp/. Zrozumiałabym gdyby był malo zdolnym uczniem, ale, że zawala z powodu lenistwa Najbardziej wqrza mnie to, że on nie przepisuje co jest zadane, i w domu twierdzi, że nic nie było Majka prosty sposób by go zdyspilinowac: dogadaj sie z pania i niech Michał ma specjlany zeszyt w którym pod data pani sie bedzie podpisywała jesli Michal nie zanotuje to pani dopisze .. aczkoliwek kobieta moze na to nie pójśc bo bedzie to od niej wymagało troche wysiłku żeby na koniec każdej lekcji sprawdzic czy wpisał i sie podpisać.. wtedy ty tylko w domku sprawdzasz i zaganiasz do ew. roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.04.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Uff zaległości nadrobione... Też kiedys pracowałem jako nauczyciel. I żeby kogos oblać to na prawdę musiał sie bardzo starać. W ostateczności był komisyjny i decyzja Pani dyrektor co z nim zrobic... hmm skad ja to znam..? łatwo ci przyszło zrezygnowac z pracy w szkole? Tak. Nie mam zdrowia to motywowania uczniów i miałem wrażenie że stoje im na drodze do ich świtlanych karier (uczyłem w policealnym studium informatycznym).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.04.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 RANKINGUM RECORDUM 1. inż. Mamoń - 1952. Jajcek - 1833. SławekD-żonka - 1634. kze - 1305. Joanna i Janusz - 1226. Whisper - 1197. Kasztanka - 898. maksiu - 799. fizyk, Majka - 7311. verunia - 6012. Teska - 5813. Sonika - 5114. Olkalybowa - 4915. badi - 4216. Moniś - 3617. facio, Aga J.G, andrzejka - 3520. monka - 3221. markus_gdynia - 2822. Jezier - 2723. zaba_gonia - 2124. Trini - 2025. Funia, Witos - 1727. Nefer, marcel2000 - 1528. Agniesia - 1429. joola - 1331. Jane, Tola, andre59 - 1034. Wojty, kasia64 - 935.Karolka,Sylvia1 -737. Januszz, kolia, Ew-ka, tabaluga1, Zielonooka - 643. ania, lafcadio, edzia, Paty - 547. Ewuś - 448. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka - 351. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, DARIO 2, Gryfpc - 255. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Mychalina, Maluszek - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.04.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Uff zaległości nadrobione... Też kiedys pracowałem jako nauczyciel. I żeby kogos oblać to na prawdę musiał sie bardzo starać. W ostateczności był komisyjny i decyzja Pani dyrektor co z nim zrobic... Uuu, a to ciekawe Ale co ciekawe? Może uścislisz... Ciekawe, że byłeś nauczycielem a czego uczyłeś? Przedmiotów informatycznych róznych: od administrowania siecią Novell, przez autorski "Konfigurowanie Systemów Informatycznych", po Word'a, Excell'a, Pascal'a, Windows itp. No proszę jak ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.04.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Witajcie. W moich czasach faktycznie nikt nie zwracał tak uwagi na stopnie, ale nauczyciela zawsze sie poważało. A pani od polaka prawdopodobnie sądzi, że Michał ją lekceważy /nie wykonuje natychmiast poleceń, sprawdza godzine na zegarku itp/. Zrozumiałabym gdyby był malo zdolnym uczniem, ale, że zawala z powodu lenistwa Najbardziej wqrza mnie to, że on nie przepisuje co jest zadane, i w domu twierdzi, że nic nie było Majka prosty sposób by go zdyspilinowac: dogadaj sie z pania i niech Michał ma specjlany zeszyt w którym pod data pani sie bedzie podpisywała jesli Michal nie zanotuje to pani dopisze .. aczkoliwek kobieta moze na to nie pójśc bo bedzie to od niej wymagało troche wysiłku żeby na koniec każdej lekcji sprawdzic czy wpisał i sie podpisać.. wtedy ty tylko w domku sprawdzasz i zaganiasz do ew. roboty... pani jest dośc specyficzna, nie wiem, czy da się z nią dogadać. Muszę spróbować Ale dopiero mo majówce. Shit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 28.04.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Uff zaległości nadrobione... Też kiedys pracowałem jako nauczyciel. I żeby kogos oblać to na prawdę musiał sie bardzo starać. W ostateczności był komisyjny i decyzja Pani dyrektor co z nim zrobic... Uuu, a to ciekawe Ale co ciekawe? Może uścislisz... Ciekawe, że byłeś nauczycielem a czego uczyłeś? Przedmiotów informatycznych róznych: od administrowania siecią Novell, przez autorski "Konfigurowanie Systemów Informatycznych", po Word'a, Excell'a, Pascal'a, Windows itp. kze to sie do ciebei zgłosze jak mi przyjdzie uczyc niektórych przedmiotów z technikum informatycznego co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 28.04.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Witajcie. W moich czasach faktycznie nikt nie zwracał tak uwagi na stopnie, ale nauczyciela zawsze sie poważało. A pani od polaka prawdopodobnie sądzi, że Michał ją lekceważy /nie wykonuje natychmiast poleceń, sprawdza godzine na zegarku itp/. Zrozumiałabym gdyby był malo zdolnym uczniem, ale, że zawala z powodu lenistwa Najbardziej wqrza mnie to, że on nie przepisuje co jest zadane, i w domu twierdzi, że nic nie było Majka prosty sposób by go zdyspilinowac: dogadaj sie z pania i niech Michał ma specjlany zeszyt w którym pod data pani sie bedzie podpisywała jesli Michal nie zanotuje to pani dopisze .. aczkoliwek kobieta moze na to nie pójśc bo bedzie to od niej wymagało troche wysiłku żeby na koniec każdej lekcji sprawdzic czy wpisał i sie podpisać.. wtedy ty tylko w domku sprawdzasz i zaganiasz do ew. roboty... pani jest dośc specyficzna, nie wiem, czy da się z nią dogadać. Muszę spróbować Ale dopiero mo majówce. Shit To dobry pomysł, mój syn ma taki zeszyt z zachowania i po każdej lekcji panie wpisują czy było ok czy nie, i wszystko wiem, ale dowiedziałam sie że i na to syn ma sposoby jak coś nie tak dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.04.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 witam rekordzistów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts