Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

Witajcie.

W moich czasach faktycznie nikt nie zwracał tak uwagi na stopnie, ale nauczyciela zawsze sie poważało. A pani od polaka prawdopodobnie sądzi, że Michał ją lekceważy /nie wykonuje natychmiast poleceń, sprawdza godzine na zegarku itp/. Zrozumiałabym gdyby był malo zdolnym uczniem, ale, że zawala z powodu lenistwa :o

Najbardziej wqrza mnie to, że on nie przepisuje co jest zadane, i w domu twierdzi, że nic nie było :evil:

Majka prosty sposób by go zdyspilinowac: dogadaj sie z pania i niech Michał ma specjlany zeszyt w którym pod data pani sie bedzie podpisywała jesli Michal nie zanotuje to pani dopisze .. aczkoliwek kobieta moze na to nie pójśc bo bedzie to od niej wymagało troche wysiłku żeby na koniec każdej lekcji sprawdzic czy wpisał i sie podpisać.. wtedy ty tylko w domku sprawdzasz i zaganiasz do ew. roboty...

pani jest dośc specyficzna, nie wiem, czy da się z nią dogadać. Muszę spróbować :roll: Ale dopiero mo majówce. Shit :evil:

To dobry pomysł, mój syn ma taki zeszyt z zachowania i po każdej lekcji panie wpisują czy było ok czy nie, i wszystko wiem, ale dowiedziałam sie że i na to syn ma sposoby jak coś nie tak dziś :-?

Widzę, że pomysłowość dzieci rośnie wraz z wiekiem :roll: :roll: :roll: :wink:

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Uff zaległości nadrobione... 8)

Też kiedys pracowałem jako nauczyciel. I żeby kogos oblać to na prawdę musiał sie bardzo starać. W ostateczności był komisyjny i decyzja Pani dyrektor co z nim zrobic... :wink:

Uuu, a to ciekawe 8)

Ale co ciekawe? Może uścislisz...

Ciekawe, że byłeś nauczycielem :wink: a czego uczyłeś?

Przedmiotów informatycznych róznych: od administrowania siecią Novell, przez autorski "Konfigurowanie Systemów Informatycznych", po Word'a, Excell'a, Pascal'a, Windows itp.

kze to sie do ciebei zgłosze jak mi przyjdzie uczyc niektórych przedmiotów z technikum informatycznego co? :oops:

OK.

Pracę dydatktyczną skonczyłem ok. 8-9 lat temu... :lol:

O jaki tu ruch się zrobił :lol:

To tylko ja troszke postów popisałem, bo temat mi podpasował... :oops:

8)

Jak tam wczorajszy wieczór - uczciliście dobre wieści??? ... ale się wścibiam :o :oops: :lol:

No łyknęlismy winko. Tz. ja więcej, Żona mniej, byli tez rodzice i łykneli po lampeczce winka. Z tej okazji wyjąłem kryształowe kieliszki.. :lol:

A wieczorem łyknąłem sobie lampeczke brendy mołdawskiego.. :oops: Dziś mi się nie chciało wstawać.. :oops:

Proszę proszę, impreza na całego, tylko baletów brakowało :wink:

Gratki, gratki!! 8)

Uff zaległości nadrobione... 8)

Też kiedys pracowałem jako nauczyciel. I żeby kogos oblać to na prawdę musiał sie bardzo starać. W ostateczności był komisyjny i decyzja Pani dyrektor co z nim zrobic... :wink:

Uuu, a to ciekawe 8)

Ale co ciekawe? Może uścislisz...

Ciekawe, że byłeś nauczycielem :wink: a czego uczyłeś?

Przedmiotów informatycznych róznych: od administrowania siecią Novell, przez autorski "Konfigurowanie Systemów Informatycznych", po Word'a, Excell'a, Pascal'a, Windows itp.

kze to sie do ciebei zgłosze jak mi przyjdzie uczyc niektórych przedmiotów z technikum informatycznego co? :oops:

OK.

Pracę dydatktyczną skonczyłem ok. 8-9 lat temu... :lol:

no to wtedy gdy ja zaczynałam.. :wink:

Witajcie.

W moich czasach faktycznie nikt nie zwracał tak uwagi na stopnie, ale nauczyciela zawsze sie poważało. A pani od polaka prawdopodobnie sądzi, że Michał ją lekceważy /nie wykonuje natychmiast poleceń, sprawdza godzine na zegarku itp/. Zrozumiałabym gdyby był malo zdolnym uczniem, ale, że zawala z powodu lenistwa :o

Najbardziej wqrza mnie to, że on nie przepisuje co jest zadane, i w domu twierdzi, że nic nie było :evil:

Nie lubi przemęczać się - typowy informatyk... :lol: