SławekD-żonka 28.04.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Pogoda w weselu raczej nam nie przeszkodzi, ale fajnie by było jakby słonko wyjżało No właśnie, a przy deszczu fryzury się psują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.04.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 a my may w planach - spać do 8smej - Tomek - kosić nowym traktorkiem - troche zadbać o rosliny /poplewic, dosiac, posadzic pelargonie/ - poleżec na leżaku - nadzorowac nadrabianie zaleglości z polaka przez Michała. jak zwykle bedzie u nas kupa luda /da sie im jakąś pracę / jest pewna szansa, że cos z Michala bedzie. Chyba zaczął czytac Harrego pottera Do tej pory kompletnie nie miał ochoty na jakąkolwiek książkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.04.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 jest pewna szansa, że cos z Michala bedzie. Chyba zaczął czytac Harrego pottera Do tej pory kompletnie nie miał ochoty na jakąkolwiek książkę Na pewno coś z niego będzie, a nawet będą z niego ludzie ... odezwała się ta co to ma doświadczenie z młodzieżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.04.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 jest pewna szansa, że cos z Michala bedzie. Chyba zaczął czytac Harrego pottera Do tej pory kompletnie nie miał ochoty na jakąkolwiek książkę Na pewno coś z niego będzie, a nawet będą z niego ludzie ... odezwała się ta co to ma doświadczenie z młodzieżą A jak ja nie czytałem Harrego to nie bedzie ze mnie ludzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.04.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 jest pewna szansa, że cos z Michala bedzie. Chyba zaczął czytac Harrego pottera Do tej pory kompletnie nie miał ochoty na jakąkolwiek książkę Na pewno coś z niego będzie, a nawet będą z niego ludzie ... odezwała się ta co to ma doświadczenie z młodzieżą A jak ja nie czytałem Harrego to nie bedzie ze mnie ludzi? Ja tez nie czytałam ale za to czytałam inne knigi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.04.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 jest pewna szansa, że cos z Michala bedzie. Chyba zaczął czytac Harrego pottera Do tej pory kompletnie nie miał ochoty na jakąkolwiek książkę Na pewno coś z niego będzie, a nawet będą z niego ludzie ... odezwała się ta co to ma doświadczenie z młodzieżą A jak ja nie czytałem Harrego to nie bedzie ze mnie ludzi? Każda czytana książka /dlugie opisy, skomplikowane intrygi, dialogi/ wskazuje, że gagatek zaczyna rozumieć cos z tego ciągu liter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.04.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Zwijam się powolutku, w maju na 8 do pracy .... Miłego i słonecznego weekendu wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.04.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Zwijam się powolutku, w maju na 8 do pracy .... Miłego i słonecznego weekendu wszystkim życzę Dzięki! Na wzajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.04.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 jest pewna szansa, że cos z Michala bedzie. Chyba zaczął czytac Harrego pottera Do tej pory kompletnie nie miał ochoty na jakąkolwiek książkę Na pewno coś z niego będzie, a nawet będą z niego ludzie ... odezwała się ta co to ma doświadczenie z młodzieżą A jak ja nie czytałem Harrego to nie bedzie ze mnie ludzi? Każda czytana książka /dlugie opisy, skomplikowane intrygi, dialogi/ wskazuje, że gagatek zaczyna rozumieć cos z tego ciągu liter A moze omija opisy i czyta tylko dialogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.04.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 jest pewna szansa, że cos z Michala bedzie. Chyba zaczął czytac Harrego pottera Do tej pory kompletnie nie miał ochoty na jakąkolwiek książkę Na pewno coś z niego będzie, a nawet będą z niego ludzie ... odezwała się ta co to ma doświadczenie z młodzieżą A jak ja nie czytałem Harrego to nie bedzie ze mnie ludzi? Każda czytana książka /dlugie opisy, skomplikowane intrygi, dialogi/ wskazuje, że gagatek zaczyna rozumieć cos z tego ciągu liter A moze omija opisy i czyta tylko dialogi... tego sie nie dowiem. Ważne, że czyta Napisał dzisiaj sprawdzian z anglika i matmy, podobno byly bajecznie łatwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.04.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 jest pewna szansa, że cos z Michala bedzie. Chyba zaczął czytac Harrego pottera Do tej pory kompletnie nie miał ochoty na jakąkolwiek książkę Na pewno coś z niego będzie, a nawet będą z niego ludzie ... odezwała się ta co to ma doświadczenie z młodzieżą A jak ja nie czytałem Harrego to nie bedzie ze mnie ludzi? Każda czytana książka /dlugie opisy, skomplikowane intrygi, dialogi/ wskazuje, że gagatek zaczyna rozumieć cos z tego ciągu liter A moze omija opisy i czyta tylko dialogi... tego sie nie dowiem. Ważne, że czyta Napisał dzisiaj sprawdzian z anglika i matmy, podobno byly bajecznie łatwe A wyniki zadań z matmy pokrywały się z wynikami jakie uzyskali koledzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.04.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 jest pewna szansa, że cos z Michala bedzie. Chyba zaczął czytac Harrego pottera Do tej pory kompletnie nie miał ochoty na jakąkolwiek książkę Na pewno coś z niego będzie, a nawet będą z niego ludzie ... odezwała się ta co to ma doświadczenie z młodzieżą A jak ja nie czytałem Harrego to nie bedzie ze mnie ludzi? Każda czytana książka /dlugie opisy, skomplikowane intrygi, dialogi/ wskazuje, że gagatek zaczyna rozumieć cos z tego ciągu liter A moze omija opisy i czyta tylko dialogi... tego sie nie dowiem. Ważne, że czyta Napisał dzisiaj sprawdzian z anglika i matmy, podobno byly bajecznie łatwe A wyniki zadań z matmy pokrywały się z wynikami jakie uzyskali koledzy? wynikow jeszcze nie ma Ale on z matmy bez przyłożenia paluszka wyciąga 5tki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.04.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 jest pewna szansa, że cos z Michala bedzie. Chyba zaczął czytac Harrego pottera Do tej pory kompletnie nie miał ochoty na jakąkolwiek książkę Na pewno coś z niego będzie, a nawet będą z niego ludzie ... odezwała się ta co to ma doświadczenie z młodzieżą A jak ja nie czytałem Harrego to nie bedzie ze mnie ludzi? Każda czytana książka /dlugie opisy, skomplikowane intrygi, dialogi/ wskazuje, że gagatek zaczyna rozumieć cos z tego ciągu liter A moze omija opisy i czyta tylko dialogi... tego sie nie dowiem. Ważne, że czyta Napisał dzisiaj sprawdzian z anglika i matmy, podobno byly bajecznie łatwe A wyniki zadań z matmy pokrywały się z wynikami jakie uzyskali koledzy? wynikow jeszcze nie ma Ale on z matmy bez przyłożenia paluszka wyciąga 5tki A prace domowe z matmy odrabia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.04.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 większośc odrabia, właściwie tylko z tego przedmiotu odrabia, no i z tych co pani zaznaczy strony w ćwiczeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.04.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 czyżby koniec bliski, nikogo nie ma, może sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.04.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 ja mam jutro wolne, no i we wtorek też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.04.2006 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 aż się czuje glupio, pewnie dam wszystkim w kość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.04.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 bo jak nie pracuję, to sie denerwuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.04.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Funia, a Ty co sie czaisz? przywitaj się z kolezanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.04.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 to teraz wyjdzie prawda na jaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts