andre59 28.04.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 poszli spać? Nie Dobry wieczór I gratulacjon dzieki ....ale walczyłam zajadle ...sama z sobą ja się do walki o stronkę nie mieszam, z wiadomych powodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 28.04.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Zminiłam swoją ośnieżoną choinkę na kawałek lasu Wiosna wszak a co to tam takie pogięte jest? Jak to co sama matka natura tak uformowała te pogięte drzewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.04.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Zminiłam swoją ośnieżoną choinkę na kawałek lasu Wiosna wszak a co to tam takie pogięte jest? Jak to co sama matka natura tak uformowała te pogięte drzewka natura to jednak pomysłowa jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 28.04.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 poszli spać? Nie Dobry wieczór I gratulacjon dzieki ....ale walczyłam zajadle ...sama z sobą A iwesz, ze czasami to są najtrudniejsze pojedynki najgorzej jest wtedy ,kiedy ta druga nie chce sie podporządkować I tak jest najczęsciej, więc gratki zasłużone bo takie boje najcieższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 28.04.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Dobry wieczorek, klikacze Ew-ka gratulejszyn ustrzelenia stronki Qurcze czy już nikt nie pisze streszczeń w tym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 28.04.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Zminiłam swoją ośnieżoną choinkę na kawałek lasu Wiosna wszak a co to tam takie pogięte jest? Jak to co sama matka natura tak uformowała te pogięte drzewka natura to jednak pomysłowa jest A ty andre jak cos powiesz to już powiesz, ale rację masz nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 28.04.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Dobry wieczorek, klikacze Ew-ka gratulejszyn ustrzelenia stronki Qurcze czy już nikt nie pisze streszczeń w tym domu A kto to wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.04.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Dobry wieczorek, klikacze Ew-ka gratulejszyn ustrzelenia stronki Qurcze czy już nikt nie pisze streszczeń w tym domu Dobry wieczorek klikacze tracą tempo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.04.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Zminiłam swoją ośnieżoną choinkę na kawałek lasu Wiosna wszak a co to tam takie pogięte jest? Jak to co sama matka natura tak uformowała te pogięte drzewka natura to jednak pomysłowa jest A ty andre jak cos powiesz to już powiesz, ale rację masz nie powiem czasem cosik mi się wymsknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 28.04.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Zminiłam swoją ośnieżoną choinkę na kawałek lasu Wiosna wszak a co to tam takie pogięte jest? Jak to co sama matka natura tak uformowała te pogięte drzewka natura to jednak pomysłowa jest A ty andre jak cos powiesz to już powiesz, ale rację masz nie powiem czasem cosik mi się wymsknie Ale jak już sie wymsknie to nie byle co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 28.04.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 )Dobry wieczorek, klikacze Ew-ka gratulejszyn ustrzelenia stronki Qurcze czy już nikt nie pisze streszczeń w tym domu A kto to wie Chyba jakieś kary pieniężne zacznę nakładać (zbieranie pieniędzy, to moja specjalność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 28.04.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Dobry wieczorek, klikacze Ew-ka gratulejszyn ustrzelenia stronki Qurcze czy już nikt nie pisze streszczeń w tym domu Dobry wieczorek klikacze tracą tempo. No właśnie. A okrągła stronka już tuż, tuż... Może Prezes się pojawi i jakiś medal da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 28.04.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Dobry wieczorek, klikacze Ew-ka gratulejszyn ustrzelenia stronki Qurcze czy już nikt nie pisze streszczeń w tym domu Dobry wieczorek klikacze tracą tempo. No właśnie. A okrągła stronka już tuż, tuż... Może Prezes się pojawi i jakiś medal da A on w kraju czy na wczasy moze pojechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.04.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 )Dobry wieczorek, klikacze Ew-ka gratulejszyn ustrzelenia stronki Qurcze czy już nikt nie pisze streszczeń w tym domu A kto to wie Chyba jakieś kary pieniężne zacznę nakładać (zbieranie pieniędzy, to moja specjalność Joola, a gdzie Ty bywasz jak Cię tu nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.04.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 chwilowa zmiana warty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 28.04.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Andrzejka ja nie wiem gdzie Prezes, bo jak zauważył Andre 59, ostanio nie bywam na forum...niestety po pierwsze internet szwankuje po drugie czasu brak. Bo praca, dom, ogródek...właśnie ogródek...Czy mogłabym poprosić o jakiegoś masażystę Mam za sobą sadzenie ponad 150 chwaściorów, tzn pięłknych iglaczków i kwiatków i tak jakoś plecki są nie tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 28.04.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 to ja zmykam dobranoc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 28.04.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 sylvia1 dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.04.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Dobry wieczorek, klikacze Ew-ka gratulejszyn ustrzelenia stronki Qurcze czy już nikt nie pisze streszczeń w tym domu ja napisałam cze joola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 28.04.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Ew-ka , ajem sory bardzo Już przeczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts