Ew-ka 28.04.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 na dwójce jest Wideoteka właśnie śpiewała Suzi Qatro dałam na full głośniki ale fajnie jak sąsiedzi nie pukają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.04.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 na dwójce jest Wideoteka właśnie śpiewała Suzi Qatro dałam na full głośniki ale fajnie jak sąsiedzi nie pukają toż to na prywatkach w ogólniaku się tą muzykę grało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 28.04.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 na dwójce jest Wideoteka właśnie śpiewała Suzi Qatro dałam na full głośniki ale fajnie jak sąsiedzi nie pukają Witam witam Ew-ka może masz na myśli Suzi Quattro Ja lubię jeden kawałek w jej wykonaniu, ale nie znam tytułu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 28.04.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 na dwójce jest Wideoteka właśnie śpiewała Suzi Qatro dałam na full głośniki ale fajnie jak sąsiedzi nie pukają Ew-ka Mój synuś tak testował sąsiadów. Pootwierał okna w swoim pokoju, włączył muzykę na cały regulator i czekał aż jakiś sasiad mu zwróci uwagę Nie zwrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.04.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Cześć inżynierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.04.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 na dwójce jest Wideoteka właśnie śpiewała Suzi Qatro dałam na full głośniki ale fajnie jak sąsiedzi nie pukają Witam witam Ew-ka może masz na myśli Suzi Quattro Ja lubię jeden kawałek w jej wykonaniu, ale nie znam tytułu spiewała " I love rock&roll" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 28.04.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 na dwójce jest Wideoteka właśnie śpiewała Suzi Qatro dałam na full głośniki ale fajnie jak sąsiedzi nie pukają Witam witam Ew-ka może masz na myśli Suzi Quattro Ja lubię jeden kawałek w jej wykonaniu, ale nie znam tytułu Cześć Mamonku No co Ty, kto tam pamięta jak ją się pisze... ważne, że pamiętamy jak śpiewała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.04.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 na dwójce jest Wideoteka właśnie śpiewała Suzi Qatro dałam na full głośniki ale fajnie jak sąsiedzi nie pukają toż to na prywatkach w ogólniaku się tą muzykę grało aż mi się łezka zakręciła w oku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.04.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 na dwójce jest Wideoteka właśnie śpiewała Suzi Qatro dałam na full głośniki ale fajnie jak sąsiedzi nie pukają Ew-ka Mój synuś tak testował sąsiadów. Pootwierał okna w swoim pokoju, włączył muzykę na cały regulator i czekał aż jakiś sasiad mu zwróci uwagę Nie zwrócił w bloku w życiu bym tak głośno nie słuchała o tej porze .... .....ale teraz ? rozkoszuję sie wolnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.04.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 na dwójce jest Wideoteka właśnie śpiewała Suzi Qatro dałam na full głośniki ale fajnie jak sąsiedzi nie pukają Witam witam Ew-ka może masz na myśli Suzi Quattro Ja lubię jeden kawałek w jej wykonaniu, ale nie znam tytułu Cześć Mamonku No co Ty, kto tam pamięta jak ją się pisze... ważne, że pamiętamy jak śpiewała szybko pisałam ale kolega spostrzegawczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.04.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 na dwójce jest Wideoteka właśnie śpiewała Suzi Qatro dałam na full głośniki ale fajnie jak sąsiedzi nie pukają toż to na prywatkach w ogólniaku się tą muzykę grało aż mi się łezka zakręciła w oku A pamiętasz Smokie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 28.04.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 A ja nawet w bloku miałam fajnych sąsiadów. Mój małżonek ma w zwyczaju późnymi wieczorami oglądać filmy, oczywiście włączając głośniki na "ich moc użytkową" Sasiedzi -reakcja= zero:o Czyli dobra reakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.04.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 na dwójce jest Wideoteka właśnie śpiewała Suzi Qatro dałam na full głośniki ale fajnie jak sąsiedzi nie pukają toż to na prywatkach w ogólniaku się tą muzykę grało aż mi się łezka zakręciła w oku A pamiętasz Smokie? z tym przystojnym wokalista ? jak on sie nazywał ???? zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 28.04.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 na dwójce jest Wideoteka właśnie śpiewała Suzi Qatro dałam na full głośniki ale fajnie jak sąsiedzi nie pukają toż to na prywatkach w ogólniaku się tą muzykę grało aż mi się łezka zakręciła w oku A pamiętasz Smokie? I słynny przebój "Alis"...(też nie wiem jak się pisze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.04.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Była jeszcze taka kapela "10CC". Pamiętacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.04.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Była jeszcze taka kapela "10CC". Pamiętacie? Ja nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 28.04.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Nieee, no jak możemy pamiętać jam mamy dopiero po lat Cześć Verunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.04.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Kto łapie stronkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.04.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Mamoń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 28.04.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Qrcze, coś mi klawiatura szwankuje... zeżarło mi że mamy po18 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts