Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

Ja też muszę się pochwalić - przekroczyłam 200-ny post

Gratulki! :) Ale u was to chyba też trzeba będzie to przez dwa dzielić :wink: :lol:

Przez dwa :roll: :roll: A nie przez trzy. :roll: Gdzieś wcześniej Joasia pisala, że czasami trzyma na rękach dzieciątko jak pisze :wink:

Ale ja tam jestem zwolennikiem mnożena a nie dzielenia :p :wink:

Dzięki Andrzejka! Miło jak Ktoś się za mną wstawia! :lol:

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

CO słychać?

Ja byłem na działce. Chciałem skosić trawę ale po skoszeniu 2m na 8m .. kosę złamałem! :lol: Za dużo energi chyba włożyłem w koszenie... :lol:

Na szczęscie sprzedawca był ok i uwzględnił reklamacje tzn. oddał kasę. Zaczynam doceniać to, że kupiłem 622mkw.... Jak bym miał 3 razy taka działkę to dopiero bym miał do koszenia... Ja wiem, że później to bede miał kosiarkę, ale generalnie już mi się odechiało koszenia... :lol:

CO słychać?

Ja byłem na działce. Chciałem skosić trawę ale po skoszeniu 2m na 8m .. kosę złamałem! :lol: Za dużo energi chyba włożyłem w koszenie... :lol:

Na szczęscie sprzedawca był ok i uwzględnił reklamacje tzn. oddał kasę. Zaczynam doceniać to, że kupiłem 622mkw.... Jak bym miał 3 razy taka działkę to dopiero bym miał do koszenia... Ja wiem, że później to bede miał kosiarkę, ale generalnie już mi się odechiało koszenia... :lol:

A że tak nieśmiało spytam: umiesz kosić?

Jak pierwszy raz wziąłem kosę do ręki to sąsiad spytał mnie o to samo. Ponieważ jakoś nie lubię jak mi ktoś udowadnia że on się na czymś zna a ja nie, to tego samego wieczoru poszperałem po interku, znalazłem jakąś stronę Aeerykańskiego Stowarzyszenia Kosiarzy Ręcznych :wink: pooglądałem filmy instruktażowe :o , potrenowałem na sucho (czyli bez kosy i trawnika) i następnego dnia już mogłem kosić :lol: