Ew-ka 28.04.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 a dziewczynę o perłowych włosach ? omega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.04.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 STRESZCZENIE Ew-ka myśląc że śpimy otworzyła stronkę i dostała gatki od gentelmenusa RW- andre, czym wzbudziła zazdrość sylvi. Potem pojawialli się: Andrzejka, joola, Mamoń i moja skromna osoba. Były wpominki o zespołach, o ktorych 18 ski dziś juz nie pamiętają. Ew-ka zakończyła stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.04.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Ale nastrój zrobiliście, muzyka, wspomnienia a ja nie pośpiewam dziś z Wami, muszę plecak pakować, bo jutro rano wyjeżdżamy nad jeziora. Cieszę się bardzo, bo stęskniona jestem po tej długiej zimie.....na wodę popatrzeć, przekonać się, że jezioro nadal w tym samym miejscu i ten sam księżyc co zawsze, wieczorem fale wysrebrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.04.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Tola baw sie dobrze ja się pożegnam .....połowica wzywa Dobranoc .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.04.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 ten sam księżyc co zawsze, wieczorem fale wysrebrza Jakie to poetyckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.04.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Tola baw sie dobrze ja się pożegnam .....połowica wzywa Dobranoc .... mnie dopiero jutro będzie moja połowica wzywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.04.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Ale nastrój zrobiliście, muzyka, wspomnienia a ja nie pośpiewam dziś z Wami, muszę plecak pakować, bo jutro rano wyjeżdżamy nad jeziora. Cieszę się bardzo, bo stęskniona jestem po tej długiej zimie.....na wodę popatrzeć, przekonać się, że jezioro nadal w tym samym miejscu i ten sam księżyc co zawsze, wieczorem fale wysrebrza Pięknie napisałaś Miłego wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.04.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Tola baw sie dobrze ja się pożegnam .....połowica wzywa Dobranoc .... hmm...raczej połówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.04.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Tola baw sie dobrze ja się pożegnam .....połowica wzywa Dobranoc .... hmm...raczej połówek albo połowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.04.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 ten sam księżyc co zawsze, wieczorem fale wysrebrza Jakie to poetyckie ...prawda? tak mi się udało życzę dobrego odpoczynku, hulajcie, leniuchujcie jednym słowem "...róbta co chceta". Trzymam kciuki za słoneczną pogodę, wszystkim się nam przyda Dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 28.04.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Tola baw sie dobrze ja się pożegnam .....połowica wzywa Dobranoc .... hmm...raczej połówek albo połowiec Jedno jest pewne na pewno: po prostu brzydsza połowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.04.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.04.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 a dziewczynę o perłowych włosach ? omega o rajuśku grało się ten kawałek, z polskim tekstem, na ławce w parku ech...to były czasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.04.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 ten sam księżyc co zawsze, wieczorem fale wysrebrza Jakie to poetyckie ...prawda? tak mi się udało życzę dobrego odpoczynku, hulajcie, leniuchujcie jednym słowem "...róbta co chceta". Trzymam kciuki za słoneczną pogodę, wszystkim się nam przyda Dobrej nocy Dobranoc Tola Opowiesz jak wrócisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 28.04.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Kto to widział, by się tak po nocy szwendać ...do siebie tak mruczę Dobry wieczór cześć Tola zaśpiewasz z nami ? wspominamy naszą wczesną młodość A pamiętacie "Bielszy odcień bieli" Procol Harum? To cudne brzmienie organów Hammonda... Andre - to jeden z moich najbardziej ulubionych kawałków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.04.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Tola baw sie dobrze ja się pożegnam .....połowica wzywa Dobranoc .... hmm...raczej połówek albo połowiec Jedno jest pewne na pewno: po prostu brzydsza połowa niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.04.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Mamoń, gdzie Ty łazisz? Dziewczyny się wykruszają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 28.04.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Mamoń, gdzie Ty łazisz? Dziewczyny się wykruszają Andre - od kiedy Ty potrzebujesz pomocy w bajerowaniu dziewczyn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.04.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Mamoń, gdzie Ty łazisz? Dziewczyny się wykruszają Andre - od kiedy Ty potrzebujesz pomocy w bajerowaniu dziewczyn? Ja nie bajeruję, ja dotrzymuję towarzystwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.04.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Mamoń, gdzie Ty łazisz? Dziewczyny się wykruszają Andre - od kiedy Ty potrzebujesz pomocy w bajerowaniu dziewczyn? Ja nie bajeruję, ja dotrzymuję towarzystwa Jak widać z marnym skutkiem a może to przez późną porę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts