Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

WITAM wieczorową porą!!! :D :D :D Coście tacy wszyscy zblazowani?!

A wiecie, ze u nas nie ma jeszcze nawet kaczeńców :( :(

A ja dzisiaj u nas na brzegu stawu wypatrzyłem pąki kaczeńców - lada dzień wystrzelą żółtym blaskiem, który już przebija się przez ich delikatne zielone zielone "okrywki"!!!

:D :D :D

WITAM wieczorową porą!!! :D :D :D Coście tacy wszyscy zblazowani?!

A wiecie, ze u nas nie ma jeszcze nawet kaczeńców :( :(

A ja dzisiaj u nas na brzegu stawu wypatrzyłem pąki kaczeńców - lada dzień wystrzelą żółtym blaskiem, który już przebija się przez ich delikatne zielone zielone "okrywki"!!!

Nie ma to jak kaczęńce w słoiku 8)

Nie wiem czemu ale zawsze je wkładam do słoika , weka czy jak ona tam 8) :roll: :wink: jakoś mi nie pasują do nich zadne flakoniki :roll: :roll: :roll: :roll:

czy cena 25 tys za prosty domek 138 M2 uzytwkowych za stans urowy otwarto z wiezba to duzo malo czy w sam raz?

A z czego budowany, w jakiej technologii i ilo spadowy dach o jakiej powierzchni ?! Z więźbą, czyli bez pokrycia i obróbek?!

Chyba sporo! Ja płacę 34 tys. (myślę, że jeszcze coś utargujemy ;) ) za swoją chatkę, ale z dachem (dwuspad z 2 koszami) już pokrytym (karpiówka) i z obróbkami blacharskimi i wykończeniem komina, rynnami. Ściany w technologii 2-warstwowej (Porotherm 30 P+W + 12 cm wełny). Domek o pow. ok. 180 m2 (użytkowa z garażem włącznie).

cermiaka czyli zywkle U lub U na pioór- wypust (np plecewice) dach dwuspadowy z gankiem i daszkiem pulpitowym nad tarasem powierzchnia dachu ok 188 m2 bez ocieplenia oczywiscie.. ceny podwarszawskie

Myślę, że powinnaś jeszcze troszkę potargować, chyba, że to już z pokryciem dachu na gotowo!

Ale ja się nie znam!!!

cermiaka czyli zywkle U lub U na pioór- wypust (np plecewice) dach dwuspadowy z gankiem i daszkiem pulpitowym nad tarasem powierzchnia dachu ok 188 m2 bez ocieplenia oczywiscie.. ceny podwarszawskie

Myślę, że powinnaś jeszcze troszkę potargować, chyba, że to już z pokryciem dachu na gotowo!

Ale ja się nie znam!!!

spróbuje.. albo go namoiwe jeszcze na przygotowanie podłóg pod posadzki..