Gryfpc 30.04.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 jak to co a co robia dzieci w czasie deszczu? w czasie deszczu dizeci sie nudza dzieci sie nudza okropnie... Na szczęście u nas deszczu dzisiaj niet!!! :D Ale pochmurno jednak było bez przerwy. Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudyyyyyyyyyy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 30.04.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 cześć smutaski U mnie dziś była piękna pogoda no i wreszczie jest ten dłuuugi , no wiecie co Verunia co ty masz takiego dluugiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 30.04.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Mało nas, bo reszta na ten weekend pojechała I grillują teraz gdzieś po ogrodach i tarasach A do mnie się mój synuś szczerzy i też mi miło Albo nie maja netu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 30.04.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 jajcus ty nie wiesz bo ty w pracy siedzisz dłuuugi weekend verunia ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.04.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Czesć chłopaki! Żaba Nareszcie Jak impreza u sąsiadów? Czesć Andre! Cześć Gryfpc Było bardzo fajnie, tylko ze troche przeholowałam No chyba Cię Miras do domu nie musiał nieść, co? Super się mną zajął. ...ale nie niósł, prowadził.... Spałam do południa, a on herbatke nosił mi do łóżka....dzieci wysłał na pizzę Sam bym tego lepiej nie zrobił Zajął się Tobą jak należy, porządny gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.04.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 U mnie tez pogoda pod psem.... Nuuuudy A ja myślałam, że w długi weekend zrobimy sobie grilla, ale bezalkoholowego Nie moge nawet mysleć o drinkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 30.04.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 tylko zapału do pracy brakuje tez tak mam, gdyby mi sie chcialo tak jak mi sie nie chce to ja bym dopiero zrobil ze hoho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 30.04.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 pogoda się popsuła to nastroje też prawda ...u mnie już zimno .....napaliłam w kominku ..... tzn .zapaliłam zapałkę ,bo był już przygotowany ( mój mąż) twoj maz przygotowany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.04.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Mało nas, bo reszta na ten weekend pojechała I grillują teraz gdzieś po ogrodach i tarasach A do mnie się mój synuś szczerzy i też mi miło Albo nie maja netu Jacuś, jak się mieszka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 30.04.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 o Ewcia popatrz gatki dostałas ja kilka stron wczesniej sie nie załapałam na gatki. widać mężczyzny nie było w pobliżu albo woleli Sylvie bez gatek ops wyrwalo mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.04.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 tylko zapału do pracy brakuje tez tak mam, gdyby mi sie chcialo tak jak mi sie nie chce to ja bym dopiero zrobil ze hoho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.04.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 A co Wy dzisiaj robiliście???? Dzisiaj? Brzdąkaliśmy na 6-ciu strunach, ziewaliśmy i oglądalismy w telewizorku film o księżnicce co uciekła z amerykańskim marines bo się zakochała, a teraz klikamy sobie na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 30.04.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 na dwójce jest Wideoteka właśnie śpiewała Suzi Qatro dałam na full głośniki ale fajnie jak sąsiedzi nie pukają Ew-ka Mój synuś tak testował sąsiadów. Pootwierał okna w swoim pokoju, włączył muzykę na cały regulator i czekał aż jakiś sasiad mu zwróci uwagę Nie zwrócił Moze zwracali uwage tylko ich slychac nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.04.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Czesć chłopaki! Żaba Nareszcie Jak impreza u sąsiadów? Czesć Andre! Cześć Gryfpc Było bardzo fajnie, tylko ze troche przeholowałam No chyba Cię Miras do domu nie musiał nieść, co? Super się mną zajął. ...ale nie niósł, prowadził.... Spałam do południa, a on herbatke nosił mi do łóżka....dzieci wysłał na pizzę Sam bym tego lepiej nie zrobił Zajął się Tobą jak należy, porządny gość Andre, Ty to jeszcze obiad bys dzieciom zgotował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 30.04.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 oj Jajcek Jajcek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 30.04.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Ciekawe co słychać u Jajcka? o tej porze juz spalem wogole trzeba jakos se czas organizowac zeby nie myslec tylko o tym ze netu brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 30.04.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Pewnie ropzakowuje kartony czekasm, moze same sie rozpakuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.04.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Czesć chłopaki! Żaba Nareszcie Jak impreza u sąsiadów? Czesć Andre! Cześć Gryfpc Było bardzo fajnie, tylko ze troche przeholowałam No chyba Cię Miras do domu nie musiał nieść, co? Super się mną zajął. ...ale nie niósł, prowadził.... Spałam do południa, a on herbatke nosił mi do łóżka....dzieci wysłał na pizzę Sam bym tego lepiej nie zrobił Zajął się Tobą jak należy, porządny gość Andre, Ty to jeszcze obiad bys dzieciom zgotował... Kiedyś mi się zdarzyło ugotować Oczywiście wg instrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 30.04.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Czesc klikacze! U mnie tez paskudna pogoda Ale za to niedługo wychodze na imprezkę... Robię się na bóstwo przecie ty caly czas wygladasz jak bóstwo, nic nie musisz robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.04.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Czesć chłopaki! Żaba Nareszcie Jak impreza u sąsiadów? Czesć Andre! Cześć Gryfpc Było bardzo fajnie, tylko ze troche przeholowałam No chyba Cię Miras do domu nie musiał nieść, co? Super się mną zajął. ...ale nie niósł, prowadził.... Spałam do południa, a on herbatke nosił mi do łóżka....dzieci wysłał na pizzę Sam bym tego lepiej nie zrobił Zajął się Tobą jak należy, porządny gość Andre, Ty to jeszcze obiad bys dzieciom zgotował... Kiedyś mi się zdarzyło ugotować Oczywiście wg instrukcji co to było???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts