andre59 01.05.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Heloł . Oleńka Dziewczę miłe Zachodź w nasze progi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.05.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 WITAM PONOWNIE SZANOWNYCH PAŃSTWA!!! Jestem wręcz rozanielony, bo praca na naszej budowie pomimo deszczu wre!!! A nie spodziewałem się tegoż !!! :D Co Waćpan mówisz? Pogoda, że psa na majdan nie wygoń a Waść kontent i powiada, że kmiecie dwór gotują? Dyć prawda to. Jednakowoż kontent jestem li tylko żal mi niebogów co w takąż aurę karku nagiąć musieli, by nam dwór szykować raczyli. Niespodzian ja się był tego po nich oczekiwać, Asanie! :D Azali wynagrodzisz sowicie nieboraków? jadła i miodu skąpił nie bedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 01.05.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Cześć Olka!!! Andrzejko Kumo Czcigodna - jam wcale psów na nich nie wieszał, jeno na aurę, jaką nam Niebo zesłać ostatnimi czasy raczyło!!! Nieprawdaż to i ranisz mnie okrutnie, tak mocno, że chyba pocieszenia w garncu piwa znajdować pocznę! Dyś straszne to i gorzkie słowa, trochę mnie ubodły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.05.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Cześć Olka!!! Andrzejko Kumo Czcigodna - jam wcale psów na nich nie wieszał, jeno na aurę, jaką nam Niebo zesłać ostatnimi czasy raczyło!!! Nieprawdaż to i ranisz mnie okrutnie, tak mocno, że chyba pocieszenia w garncu piwa znajdować pocznę! Dyś straszne to i gorzkie słowa, trochę mnie ubodły! Nie sumituj się Waść. Karczmarzu, gąsiorek miodu przynieś. Pić będziem. A wartko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.05.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Andrzejko Kumo Czcigodna - jam wcale psów na nich nie wieszał, jeno na aurę, jaką nam Niebo zesłać ostatnimi czasy raczyło!!! Nieprawdaż to i ranisz mnie okrutnie, tak mocno, że chyba pocieszenia w garncu piwa znajdować pocznę! Dyś straszne to i gorzkie słowa, trochę mnie ubodły! Kumie nie znasz ty li mego jęzora wstrętnego co to powie a nie pomyśli Ale co moze naie psioczyłeś że wekenda takie długie i do pracy nie przyszli he A pocieszennia szukąj, szukajm będzie ci się spało leppiej i jutro humora tyż lepsze bedą Nie gniewj sie na mnie kumoszkę jedną z jęzorem ohydnym Dyć wiesz, ze cię lubię i tak gadam a ponarzekac trza czasem bo co by to było bez tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.05.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Karczmarzu, gąsiorek miodu przynieś. Pić będziem. A wartko! Już warzą http://www.leszek-znin.pl/img/fes02.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 01.05.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 WITAM PONOWNIE SZANOWNYCH PAŃSTWA!!! Jestem wręcz rozanielony, bo praca na naszej budowie pomimo deszczu wre!!! A nie spodziewałem się tegoż !!! :D Co Waćpan mówisz? Pogoda, że psa na majdan nie wygoń a Waść kontent i powiada, że kmiecie dwór gotują? Dyć prawda to. Jednakowoż kontent jestem li tylko żal mi niebogów co w takąż aurę karku nagiąć musieli, by nam dwór szykować raczyli. Niespodzian ja się był tego po nich oczekiwać, Asanie! :D Azali wynagrodzisz sowicie nieboraków? jadła i miodu skąpił nie bedziesz? Asanie! Czyż wątpić raczysz, czyż miecza dobyć muszę, by zniewagę okrutną hytrze skrytą w zapytaniu Twem, zmyć krwią Twoją i hańbę pomśćić mam?! Nieboraki owe już dawno w chacie mojej schronienie znalazły i napitek i jadło sycie otrzymawszy Porucznika swego w moich progach czekały. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.05.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 chodzta http://www.rogata.pl/galeria/duze/41.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.05.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 http://www.rogata.pl/galeria/duze/41.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.05.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 muzykanty graja http://www.ochodzita.com.pl/images/z_3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.05.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 cześć Żuczki Forumowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.05.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Jeden antałek trójniaka ostał mi się, ale się z Waćpanem podzielę zanim karczmarz z piwnicy nie wróci http://www.wwz.pl/images/maly_trybunalski.jpg Zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 01.05.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Andrzejko Kumo Czcigodna - jam wcale psów na nich nie wieszał, jeno na aurę, jaką nam Niebo zesłać ostatnimi czasy raczyło!!! Nieprawdaż to i ranisz mnie okrutnie, tak mocno, że chyba pocieszenia w garncu piwa znajdować pocznę! Dyś straszne to i gorzkie słowa, trochę mnie ubodły! Kumie nie znasz ty li mego jęzora wstrętnego co to powie a nie pomyśli Ale co moze naie psioczyłeś że wekenda takie długie i do pracy nie przyszli he A pocieszennia szukąj, szukajm będzie ci się spało leppiej i jutro humora tyż lepsze bedą Nie gniewj sie na mnie kumoszkę jedną z jęzorem ohydnym Dyć wiesz, ze cię lubię i tak gadam a ponarzekac trza czasem bo co by to było bez tego I Jam prędki w krzykaniu, kajam się i do nóg Jaśnie Pani padam, coby nie brała do serca swojego moich słów niecnie powiedzianych. A owszem, racyję przyznać Asani muszę, żem psy wieszał na wekenda i labowanie długie, alem nieboraków wcale na myślim nie miał!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.05.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 stoły zastawiajahttp://www.ochodzita.com.pl/images/z_8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.05.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 wow ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.05.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 WITAM PONOWNIE SZANOWNYCH PAŃSTWA!!! Jestem wręcz rozanielony, bo praca na naszej budowie pomimo deszczu wre!!! A nie spodziewałem się tegoż !!! :D Co Waćpan mówisz? Pogoda, że psa na majdan nie wygoń a Waść kontent i powiada, że kmiecie dwór gotują? Dyć prawda to. Jednakowoż kontent jestem li tylko żal mi niebogów co w takąż aurę karku nagiąć musieli, by nam dwór szykować raczyli. Niespodzian ja się był tego po nich oczekiwać, Asanie! :D Azali wynagrodzisz sowicie nieboraków? jadła i miodu skąpił nie bedziesz? Asanie! Czyż wątpić raczysz, czyż miecza dobyć muszę, by zniewagę okrutną hytrze skrytą w zapytaniu Twem, zmyć krwią Twoją i hańbę pomśćić mam?! Nieboraki owe już dawno w chacie mojej schronienie znalazły i napitek i jadło sycie otrzymawszy Porucznika swego w moich progach czekały. :D Ale Waść gorąca głowa Trójniaka się napijmy a zwady nie szukajmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.05.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Andrzejko Kumo Czcigodna - jam wcale psów na nich nie wieszał, jeno na aurę, jaką nam Niebo zesłać ostatnimi czasy raczyło!!! Nieprawdaż to i ranisz mnie okrutnie, tak mocno, że chyba pocieszenia w garncu piwa znajdować pocznę! Dyś straszne to i gorzkie słowa, trochę mnie ubodły! Kumie nie znasz ty li mego jęzora wstrętnego co to powie a nie pomyśli Ale co moze naie psioczyłeś że wekenda takie długie i do pracy nie przyszli he A pocieszennia szukąj, szukajm będzie ci się spało leppiej i jutro humora tyż lepsze bedą Nie gniewj sie na mnie kumoszkę jedną z jęzorem ohydnym Dyć wiesz, ze cię lubię i tak gadam a ponarzekac trza czasem bo co by to było bez tego I Jam prędki w krzykaniu, kajam się i do nóg Jaśnie Pani padam, coby nie brała do serca swojego moich słów niecnie powiedzianych. A owszem, racyję przyznać Asani muszę, żem psy wieszał na wekenda i labowanie długie, alem nieboraków wcale na myślim nie miał!!! :D No i dogadalim się Teraz musimy opić to Jednak co człowiek dusz to dusza A słowo to i czasami wiater z buzi wywieje i człek nie wie czy to on tak gadała czy nie on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 01.05.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Jeden antałek trójniaka ostał mi się, ale się z Waćpanem podzielę zanim karczmarz z piwnicy nie wróci http://www.wwz.pl/images/maly_trybunalski.jpg Zdrowie A chętnie wypiję i Daj Pyska KUMIE!!! Dość swarów i zwad na tym Forum i końca im potrza zadać. http://i6.ebayimg.com/03/i/06/b0/c8/02_1.JPG I Jam wytoczył skromniutką beczułkę na zgodę!!! I basta! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.05.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Ja już piję trzeci dzień . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.05.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 I rybkę wam jam naszykowała http://www.wiejskie-siolo.com.pl/Kuchnia5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts