andre59 01.05.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 No dobra uciekam, trzeba dla męża cos na kolację przygotowąc bo jeszcze na budowie siedzi To głodzien przyjdzi ea ja tu prosieta rozdja a chłop mój nic nie ma uszykowanego Dziękujem kumie za wyszynk wspaniały, a pamiętać będziem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.05.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Żaba wita! I Mamoń wita Uciekłes wczoraj, a ja Ci zabroniłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.05.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Czaicie sie? Olka - ogromne gaciorki - masz PIENDZIESIONTY punkcik o kurka nie spodziewałam sie, nawet nie liczyłam postów . tym większe gaciorki należą się, a jak Ci się podoba pisownia wyrazu 50-ty? bardzo mi sie podoba, życie byłoby o wiele prostsze gdyby tak sie pisało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.05.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Ja już piję trzeci dzień . A ja sie martwiłam, żeś chora! A ja wielce pracowity dzionek spendziwszy wielce utrudzon wieczorem jestem. Małżonce mojej meble kuchenne wieszałem na ścianach z pustaków i co gorsza także z GK. Łoprócz tego robiłem wiele innych rzeczy, a całe 2 godziny w Leroju spędziłęm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.05.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Żaba wita! O...Nasza Żaba Kochana Wtamy w skromnych progach Andre, szukałam Ciebie we Wrocku. Wiesz co tam dzisiaj się działo????? Wiem, bili rekord w grupowym graniu na gitarach. Ale mnie nie było Może następnym razem Jaka miła dziewczyna. Pomyślała o mnie. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.05.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Oleńka Niech że Cię uściskam, toć nową stronkę Waćpanna otworzyłaś dawaj pyska CMOK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.05.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Musze Was opuścić...moze jeszcze zajrzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.05.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Żaba wita! I Mamoń wita Uciekłes wczoraj, a ja Ci zabroniłam.... Ale dzisiaj jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.05.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Musze Was opuścić...moze jeszcze zajrzę.... Zabraniam Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 01.05.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Musze Was opuścić...moze jeszcze zajrzę.... Już pędzisz Niebogo?! Wyszynk przecie wspaniały, grajki i napitek przedni, a Kuma absencję wszczyna?! Niegodzi się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.05.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 STRESZCZENIUM ODCINKUM 2005 - Karolka rozpoczęła;- mariobros35 przyłączył sie do naszej bandy;- sylvia ratowała głowę ucieczką;- andrzejka, andre i Gryfpc ucieli sobie pogawędkę w obcym języku;- było picie, żarło;- stronkę zakończyła andrzejka i prosięta w miłosnym uścisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 01.05.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Jeden antałek trójniaka ostał mi się, ale się z Waćpanem podzielę zanim karczmarz z piwnicy nie wróci http://www.wwz.pl/images/maly_trybunalski.jpg Zdrowie A chętnie wypiję i Daj Pyska KUMIE!!! Dość swarów i zwad na tym Forum i końca im potrza zadać. http://i6.ebayimg.com/03/i/06/b0/c8/02_1.JPG I Jam wytoczył skromniutką beczułkę na zgodę!!! I basta! :D Ooo... przedni ten napitek, przedni. Skądeś Waść go wyciągnął? Już spieszę wyjaśnić: Małżonka moja przy podołku klucz do piwniczki schowała, ale kąpieli zażywa, więc szaty bezpańsko rzuciła i szybkom skorzystał, coby miodu nam nie brakło!!! Jam przecie prędki, jużem Wam Kumie prawił o tem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.05.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Aaa... to się chwali, chwali żeś Waść zapobiegliwy i trunek przedni przytaszczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.05.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Popatrz Waść, jeszcze jeden antałek przy kulbace znalazłem http://www.pszczoly.pl/images/miod_trybunalski.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.05.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Już spieszę wyjaśnić: Małżonka moja przy podołku klucz do piwniczki schowała, ale kąpieli zażywa, więc szaty bezpańsko rzuciła szaty zrzuciła a Ty jeszcze tutaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 01.05.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Już spieszę wyjaśnić: Małżonka moja przy podołku klucz do piwniczki schowała, ale kąpieli zażywa, więc szaty bezpańsko rzuciła szaty zrzuciła a Ty jeszcze tutaj? Prawią, że im dłuższe czekanie, tym większa rozkosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.05.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Już spieszę wyjaśnić: Małżonka moja przy podołku klucz do piwniczki schowała, ale kąpieli zażywa, więc szaty bezpańsko rzuciła szaty zrzuciła a Ty jeszcze tutaj? pędź Waść do swej połowicy, ja się miodem zajmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.05.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Już spieszę wyjaśnić: Małżonka moja przy podołku klucz do piwniczki schowała, ale kąpieli zażywa, więc szaty bezpańsko rzuciła szaty zrzuciła a Ty jeszcze tutaj? pędź Waść do swej połowicy, ja się miodem zajmę i mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.05.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Już spieszę wyjaśnić: Małżonka moja przy podołku klucz do piwniczki schowała, ale kąpieli zażywa, więc szaty bezpańsko rzuciła szaty zrzuciła a Ty jeszcze tutaj? Prawią, że im dłuższe czekanie, tym większa rozkosz Jeno bacz Waść co by ta rozkosz Ci nie umknęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.05.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Już spieszę wyjaśnić: Małżonka moja przy podołku klucz do piwniczki schowała, ale kąpieli zażywa, więc szaty bezpańsko rzuciła szaty zrzuciła a Ty jeszcze tutaj? pędź Waść do swej połowicy, ja się miodem zajmę i mną Oleńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts