Gryfpc 01.05.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Widać nie chcą mię tu Bo pozbyć się mnie radzi by byli i na łono Wielmożnej mej Żony wygnać mnie gotowi! Lecz takie wygnanie i jasyr u Niej mi miły i z radością, wybaczcie, opuszczę Waszmościów! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.05.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Widać nie chcą mię tu Bo pozbyć się mnie radzi by byli i na łono Wielmożnej mej Żony wygnać mnie gotowi! Lecz takie wygnanie i jasyr u Niej mi miły i z radością, wybaczcie, opuszczę Waszmościów! :D Bywaj Waść, a spraw się dobrze Do alkowy zaglądać Ci nie będziem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.05.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Widać nie chcą mię tu Bo pozbyć się mnie radzi by byli i na łono Wielmożnej mej Żony wygnać mnie gotowi! Lecz takie wygnanie i jasyr u Niej mi miły i z radością, wybaczcie, opuszczę Waszmościów! :D Toć i ja pójdę dosiąść rumaka mojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.05.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Popatrz Olu, sami zostaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 01.05.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.05.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Widać nie chcą mię tu Bo pozbyć się mnie radzi by byli i na łono Wielmożnej mej Żony wygnać mnie gotowi! Lecz takie wygnanie i jasyr u Niej mi miły i z radością, wybaczcie, opuszczę Waszmościów! :D Toć i ja pójdę dosiąść rumaka mojego. Już mnie opuszczasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 01.05.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Popatrz Olu, sami zostaliśmy o nie ma tak dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 01.05.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Widać nie chcą mię tu Bo pozbyć się mnie radzi by byli i na łono Wielmożnej mej Żony wygnać mnie gotowi! Lecz takie wygnanie i jasyr u Niej mi miły i z radością, wybaczcie, opuszczę Waszmościów! :D Bywaj Waść, a spraw się dobrze Do alkowy zaglądać Ci nie będziem To jeszcze strzemiennego: http://www.alkoholeswiata.com/zdjecia/450_1.jpg i pędzę z ochotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.05.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Popatrz Olu, sami zostaliśmy Cóż to za skrzywiona mina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 01.05.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Widać nie chcą mię tu Bo pozbyć się mnie radzi by byli i na łono Wielmożnej mej Żony wygnać mnie gotowi! Lecz takie wygnanie i jasyr u Niej mi miły i z radością, wybaczcie, opuszczę Waszmościów! :D Toć i ja pójdę dosiąść rumaka mojego. a co tutaj tak poetycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.05.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 witam wszystkich Cześć Marcel . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.05.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Popatrz Olu, sami zostaliśmy Cóż to za skrzywiona mina? Wybacz, nie to miało być. Nie znam się na tych buźkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 01.05.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 ja tak piknie gada to nie umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.05.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Widać nie chcą mię tu Bo pozbyć się mnie radzi by byli i na łono Wielmożnej mej Żony wygnać mnie gotowi! Lecz takie wygnanie i jasyr u Niej mi miły i z radością, wybaczcie, opuszczę Waszmościów! :D Bywaj Waść, a spraw się dobrze Do alkowy zaglądać Ci nie będziem To jeszcze strzemiennego: http://www.alkoholeswiata.com/zdjecia/450_1.jpg i pędzę z ochotą Strzemiennego i na koń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 01.05.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Widać nie chcą mię tu Bo pozbyć się mnie radzi by byli i na łono Wielmożnej mej Żony wygnać mnie gotowi! Lecz takie wygnanie i jasyr u Niej mi miły i z radością, wybaczcie, opuszczę Waszmościów! :D Bywaj Waść, a spraw się dobrze Do alkowy zaglądać Ci nie będziem To jeszcze strzemiennego: http://www.alkoholeswiata.com/zdjecia/450_1.jpg i pędzę z ochotą Strzemiennego i na koń a gdzież on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.05.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Widać nie chcą mię tu Bo pozbyć się mnie radzi by byli i na łono Wielmożnej mej Żony wygnać mnie gotowi! Lecz takie wygnanie i jasyr u Niej mi miły i z radością, wybaczcie, opuszczę Waszmościów! :D Toć i ja pójdę dosiąść rumaka mojego. a co tutaj tak poetycznie Bo my dzisiaj po staropolsku gadamy, taki kaprys żeby RW ożywić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 01.05.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 dawno mnie tu nie było i zobaczcie co sie porobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.05.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Widać nie chcą mię tu Bo pozbyć się mnie radzi by byli i na łono Wielmożnej mej Żony wygnać mnie gotowi! Lecz takie wygnanie i jasyr u Niej mi miły i z radością, wybaczcie, opuszczę Waszmościów! :D Bywaj Waść, a spraw się dobrze Do alkowy zaglądać Ci nie będziem To jeszcze strzemiennego: http://www.alkoholeswiata.com/zdjecia/450_1.jpg i pędzę z ochotą Strzemiennego i na koń hmmm mój koń to już chyba śpi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 01.05.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Widać nie chcą mię tu Bo pozbyć się mnie radzi by byli i na łono Wielmożnej mej Żony wygnać mnie gotowi! Lecz takie wygnanie i jasyr u Niej mi miły i z radością, wybaczcie, opuszczę Waszmościów! :D Toć i ja pójdę dosiąść rumaka mojego. a co tutaj tak poetycznie Bo my dzisiaj po staropolsku gadamy, taki kaprys żeby RW ożywić rozumiem wacpana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 01.05.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Widać nie chcą mię tu Bo pozbyć się mnie radzi by byli i na łono Wielmożnej mej Żony wygnać mnie gotowi! Lecz takie wygnanie i jasyr u Niej mi miły i z radością, wybaczcie, opuszczę Waszmościów! :D Bywaj Waść, a spraw się dobrze Do alkowy zaglądać Ci nie będziem To jeszcze strzemiennego: http://www.alkoholeswiata.com/zdjecia/450_1.jpg i pędzę z ochotą Strzemiennego i na koń hmmm mój koń to już chyba śpi... to czym predzej go obudź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts