andre59 01.05.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 A co Wy tylko o piciu gadacie, przecież to forum budowlane jest właśnie..... Wiesz , że dopiero dzisiaj pitowałam..... , a jutro ostatni termin. No to pod te PITy http://www.beerwinevodka.com/products/meads/JadwigaPoltorak.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 01.05.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 A co Wy tylko o piciu gadacie, przecież to forum budowlane jest właśnie..... Wiesz , że dopiero dzisiaj pitowałam..... , a jutro ostatni termin. a wydawało mi się, że ty nie lubisz tak na ostatnią chwilę mi tez tak sie wydawało.... czyli jednak nie myliłem się, nie martw się od czasu do czasu nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 01.05.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 A co Wy tylko o piciu gadacie, przecież to forum budowlane jest właśnie..... Wiesz , że dopiero dzisiaj pitowałam..... , a jutro ostatni termin. No to pod te PITy http://www.beerwinevodka.com/products/meads/JadwigaPoltorak.jpg ja niestety zwroru nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 01.05.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 ale co mi tam, za inne mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.05.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Kupiłem dzisiaj herbicyd totalny. Pani w kasie zapytała czy zwalczać będę i miała taką minę jakbym teściową chciał truć Mamońku moge Cie spytać, czy folię mozna odliczyć ( chodzi o zwrot vat)< bo juz nie wiem... Folia czarna budowlana - wg mnie NIE nadaje się do odliczenia. Paroizolacja podobno tak, ale nie jestem pewien. Tę folię miałem z usługą dekarską na 7%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.05.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 A co Wy tylko o piciu gadacie, przecież to forum budowlane jest właśnie..... Wiesz , że dopiero dzisiaj pitowałam..... , a jutro ostatni termin. No to pod te PITy http://www.beerwinevodka.com/products/meads/JadwigaPoltorak.jpg ja niestety zwroru nie mam no to znaczy,że dużo zarabiasz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.05.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Kupiłem dzisiaj herbicyd totalny. Pani w kasie zapytała czy zwalczać będę i miała taką minę jakbym teściową chciał truć To też trzeba opić tylko spokojnie Tak - zdecydowanie trzeba to opić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 01.05.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 A co Wy tylko o piciu gadacie, przecież to forum budowlane jest właśnie..... Wiesz , że dopiero dzisiaj pitowałam..... , a jutro ostatni termin. No to pod te PITy http://www.beerwinevodka.com/products/meads/JadwigaPoltorak.jpg ja niestety zwroru nie mam no to znaczy,że dużo zarabiasz.... no niekoniecznie, ale nie pogniewałbym się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.05.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Kupiłem dzisiaj herbicyd totalny. Pani w kasie zapytała czy zwalczać będę i miała taką minę jakbym teściową chciał truć Mamońku moge Cie spytać, czy folię mozna odliczyć ( chodzi o zwrot vat)< bo juz nie wiem... Folia czarna budowlana - wg mnie NIE nadaje się do odliczenia. Paroizolacja podobno tak, ale nie jestem pewien. Tę folię miałem z usługą dekarską na 7%. właśnie, też mam z tym problem, jutro spytam w US. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 01.05.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 jakie plany na jutro macie, żaba już wiemy wybiera się do US Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 01.05.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 ja niestety muszę być jutro w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.05.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 jakie plany na jutro macie, żaba już wiemy wybiera się do US oraz do gazowni, do hydraulika, do elekktryka i czort wie gdzie jeszcze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.05.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Kupiłem dzisiaj herbicyd totalny. Pani w kasie zapytała czy zwalczać będę i miała taką minę jakbym teściową chciał truć Mamońku moge Cie spytać, czy folię mozna odliczyć ( chodzi o zwrot vat)< bo juz nie wiem... Folia czarna budowlana - wg mnie NIE nadaje się do odliczenia. Paroizolacja podobno tak, ale nie jestem pewien. Tę folię miałem z usługą dekarską na 7%. właśnie, też mam z tym problem, jutro spytam w US. Dzięki Żaba - folia paroizolacyjna podobno kawlifikuje się do pozycji 170 wykazu czyli bez względu na PKWiU: membrany paroprzepuszczalne pod pokrycia dachowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.05.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 No kochani, oleum nie popróbowałem to mi teraz ten miód do głowy wchodzi Pożegnam się już. Dobranoc wszystkim Miło się gawędziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 01.05.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 jakie plany na jutro macie, żaba już wiemy wybiera się do US oraz do gazowni, do hydraulika, do elekktryka i czort wie gdzie jeszcze..... to widzę, że też pracowicie, ale przynajmniej swoje sprawy załatwisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.05.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Andre, Mamoń!!!! Gdzie jestescie! Upiliście sie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 01.05.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 No kochani, oleum nie popróbowałem to mi teraz ten miód do głowy wchodzi Pożegnam się już. Dobranoc wszystkim Miło się gawędziło nam również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.05.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Kupiłem dzisiaj herbicyd totalny. Pani w kasie zapytała czy zwalczać będę i miała taką minę jakbym teściową chciał truć Mamońku moge Cie spytać, czy folię mozna odliczyć ( chodzi o zwrot vat)< bo juz nie wiem... Folia czarna budowlana - wg mnie NIE nadaje się do odliczenia. Paroizolacja podobno tak, ale nie jestem pewien. Tę folię miałem z usługą dekarską na 7%. właśnie, też mam z tym problem, jutro spytam w US. Dzięki Żaba - folia paroizolacyjna podobno kawlifikuje się do pozycji 170 wykazu czyli bez względu na PKWiU: membrany paroprzepuszczalne pod pokrycia dachowe Dzięki raz jeszcze. A folia paroizolacyjna???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.05.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Andre, Mamoń!!!! Gdzie jestescie! Upiliście sie ???? Ja jestem i odpowiedziałęm Ci o folii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.05.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 No kochani, oleum nie popróbowałem to mi teraz ten miód do głowy wchodzi Pożegnam się już. Dobranoc wszystkim Miło się gawędziło Śpij dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts