tola 02.05.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Już wróciliśmy z Lublina a my nie pojechaliśmy w tamte strony i nas pokarało dzisiaj przestało padać ,a w Lublinie pewnie słońce ???? Ew-ka, chociaż raz pogoda na wschodzie pobiła resztę kraju. Słońca nad jeziorami nie zabrakło, trzeba było w te strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.05.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Hello Girls and King Mamoń Oj Nefer - toż to zbytek łaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.05.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Hello Girls and King Mamoń Where are the boys? A gdzieś paszli .... widzę ,że język Ci sie z lekka zmienił po ostatnich wojażach Klienci naciskają, cobym sobie odświeżyła mój archaiczny rosyjski no to ćwicz dziewczyno,ćwicz dostałam wczoraj sms -a napisanego cyrylicą ......przetłumaczyłam dzieciakom ,bo moi nie znaja rosyjskiego wogóle ....niestety Najśmieszniej, że rozumiem każde słowo, a mam potworną blokadę, żeby mówić ( czego nie mam z angielskim) to ciekawe.... muszę się przemóc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.05.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Już wróciliśmy z Lublina a my nie pojechaliśmy w tamte strony i nas pokarało dzisiaj przestało padać ,a w Lublinie pewnie słońce ???? Ew-ka, chociaż raz pogoda na wschodzie pobiła resztę kraju. Słońca nad jeziorami nie zabrakło, trzeba było w te strony cześć Tolusia nawet nie wiesz jak żałowaliśmy ale deszc też ma dobre plusy .........naczytałam się książek za wszystkie czasy i prawie z łóżka nie wychodziłam ....takie lenistwo było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.05.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Hello Girls and King Mamoń Oj Nefer - toż to zbytek łaski Ależ, ależ... Wasza Wysokość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 02.05.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 no faktycznie, wyjatkowo tu dziś tłoczno i nawet ja jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 02.05.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Hello Girls and King Mamoń Oj Nefer - toż to zbytek łaski No nie bądź taki skromny 200 niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.05.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Hello Girls and King Mamoń Where are the boys? A gdzieś paszli .... widzę ,że język Ci sie z lekka zmienił po ostatnich wojażach Klienci naciskają, cobym sobie odświeżyła mój archaiczny rosyjski no to ćwicz dziewczyno,ćwicz dostałam wczoraj sms -a napisanego cyrylicą ......przetłumaczyłam dzieciakom ,bo moi nie znaja rosyjskiego wogóle ....niestety Najśmieszniej, że rozumiem każde słowo, a mam potworną blokadę, żeby mówić ( czego nie mam z angielskim) to ciekawe.... muszę się przemóc.. Nefer - zdecydowanie musisz się przemóc. Spróbuj może najpierw sobie walnąć parę drinków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.05.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Hello Girls and King Mamoń Where are the boys? A gdzieś paszli .... widzę ,że język Ci sie z lekka zmienił po ostatnich wojażach Klienci naciskają, cobym sobie odświeżyła mój archaiczny rosyjski no to ćwicz dziewczyno,ćwicz dostałam wczoraj sms -a napisanego cyrylicą ......przetłumaczyłam dzieciakom ,bo moi nie znaja rosyjskiego wogóle ....niestety Najśmieszniej, że rozumiem każde słowo, a mam potworną blokadę, żeby mówić ( czego nie mam z angielskim) to ciekawe.... muszę się przemóc.. Nefer - zdecydowanie musisz się przemóc. Spróbuj może najpierw sobie walnąć parę drinków Wiedziałam, że o czymś zapomniałam !! Mamoniu - jesteś Wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.05.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Hello Girls and King Mamoń Oj Nefer - toż to zbytek łaski No nie bądź taki skromny 200 niedługo Najpierw trzeba mieć 199 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.05.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 no faktycznie, wyjatkowo tu dziś tłoczno i nawet ja jestem Funia - Lewitujący Chomiczek - Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.05.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Hello Girls and King Mamoń Where are the boys? A gdzieś paszli .... widzę ,że język Ci sie z lekka zmienił po ostatnich wojażach Klienci naciskają, cobym sobie odświeżyła mój archaiczny rosyjski no to ćwicz dziewczyno,ćwicz dostałam wczoraj sms -a napisanego cyrylicą ......przetłumaczyłam dzieciakom ,bo moi nie znaja rosyjskiego wogóle ....niestety Najśmieszniej, że rozumiem każde słowo, a mam potworną blokadę, żeby mówić ( czego nie mam z angielskim) to ciekawe.... muszę się przemóc.. Nefer - zdecydowanie musisz się przemóc. Spróbuj może najpierw sobie walnąć parę drinków Wiedziałam, że o czymś zapomniałam !! Mamoniu - jesteś Wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 02.05.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Hello Girls and King Mamoń Oj Nefer - toż to zbytek łaski No nie bądź taki skromny 200 niedługo Najpierw trzeba mieć 199 Dla Ciebie to pestka, bułka z masłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.05.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Cześć Tola, Joasia i Ew-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.05.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Już wróciliśmy z Lublina a my nie pojechaliśmy w tamte strony i nas pokarało dzisiaj przestało padać ,a w Lublinie pewnie słońce ???? wczoraj było bardzo ładnie, dziś już wracaliśmy do domu i do pracy...niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.05.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 no faktycznie, wyjatkowo tu dziś tłoczno i nawet ja jestem Funia - Lewitujący Chomiczek - Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.05.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Cześć Tola, Joasia i Ew-ka Witaj Mistrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.05.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Cześć Tola, Joasia i Ew-ka A w TVN 24 cały czas mówili o tej miejscowości niezbyt mokrej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.05.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Cześć Tola, Joasia i Ew-ka cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.05.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Cześć Tola, Joasia i Ew-ka witaj Mamoniu Wielki widzę i podziwiam osiągnięcia może dzisiaj jakaś imprezka się zmontuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts