Ew-ka 02.05.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 bo, bo... nie masz kitek i włosy masz jasne Funia Skarbie, jak byłam młoda, to miałam rude kucyki, a teraz to już siwe na starość, zwykła kolej rzeczy, Bolo i Lolo też nie przedszkolacy i nosa tak nie zadziera jak ta z obrazka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 02.05.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 na TVN -e zaczęło sie "Fatalne zauroczenie " z Glenn Close i Daglasem .....ten film obowiązkowo powinni obejrzeć żonaci faceci Co masz na myśli? http://www.filmweb.pl/FilmDescriptions?id=1453#1453 poczytaj , a najlepiej zobacz..... Funia ma rację ....niech Was ręka ..... To amerykański film, a u nich wszystko jest możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.05.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Toul - walczę z FTP, który odmawia mi posłuszeństwa> Chcę posłać na serwer dwa zdjęcia jedynego drzewka z mojej działki. Liczę na Twoją pomoc w rozpoznaniu - zgoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.05.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 na TVN -e zaczęło sie "Fatalne zauroczenie " z Glenn Close i Daglasem .....ten film obowiązkowo powinni obejrzeć żonaci faceci Co masz na myśli? http://www.filmweb.pl/FilmDescriptions?id=1453#1453 poczytaj , a najlepiej zobacz..... Funia ma rację ....niech Was ręka ..... To amerykański film, a u nich wszystko jest możliwe dobra ,dobra ....taka namiętność zdarza się i w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.05.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 To Rajgród, miejscowość na trasie Grajewo - Augustów. Są tu trzy ośrodki wypoczynkowe obok siebie, zadbane, piękne pomosty, duża wiata z ogromnym murowanym grilem, korty tenisowe odkryte i kryte, kryta hala do piłki nożnej, wypożyczalnia sprzętu pływającego, rowerów, hotel Knieja - z balkonu którego robiłam zdjęcia - domki kempingowe oraz pola namiotowe. http://i17.photobucket.com/albums/b89/tola2/raj6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 02.05.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 na TVN -e zaczęło sie "Fatalne zauroczenie " z Glenn Close i Daglasem .....ten film obowiązkowo powinni obejrzeć żonaci faceci Co masz na myśli? http://www.filmweb.pl/FilmDescriptions?id=1453#1453 poczytaj , a najlepiej zobacz..... Funia ma rację ....niech Was ręka ..... To amerykański film, a u nich wszystko jest możliwe dobra ,dobra ....taka namiętność zdarza się i w Polsce Dalej w tym temacie nic nie napiszę aby jakiejś gafy nie popełnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 02.05.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 To Rajgród, miejscowość na trasie Grajewo - Augustów. Są tu trzy ośrodki wypoczynkowe obok siebie, zadbane, piękne pomosty, duża wiata z ogromnym murowanym grilem, korty tenisowe odkryte i kryte, kryta hala do piłki nożnej, wypożyczalnia sprzętu pływającego, rowerów, hotel Knieja - z balkonu którego robiłam zdjęcia - domki kempingowe oraz pola namiotowe. http://i17.photobucket.com/albums/b89/tola2/raj6.jpg kurcze zdjecie jak z katalogów zza granicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.05.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Toul - walczę z FTP, który odmawia mi posłuszeństwa> Chcę posłać na serwer dwa zdjęcia jedynego drzewka z mojej działki. Liczę na Twoją pomoc w rozpoznaniu - zgoda? zgoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.05.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 To Rajgród, miejscowość na trasie Grajewo - Augustów. Są tu trzy ośrodki wypoczynkowe obok siebie, zadbane, piękne pomosty, duża wiata z ogromnym murowanym grilem, korty tenisowe odkryte i kryte, kryta hala do piłki nożnej, wypożyczalnia sprzętu pływającego, rowerów, hotel Knieja - z balkonu którego robiłam zdjęcia - domki kempingowe oraz pola namiotowe. http://i17.photobucket.com/albums/b89/tola2/raj6.jpg kurcze zdjecie jak z katalogów zza granicy Sylwia, ode mnie to 90 km, jak z tego nie korzystać? to byłby grzech. To jezioro Rajgrodzkie. Jedno z najczystszych w Polsce, w pobliżu rezerwat przyrody "Czerwone bagna"...unikat na skalę europejską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 02.05.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 no zdjatka super - moze sie kiedys wybierzemy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.05.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Toul - walczę z FTP, który odmawia mi posłuszeństwa> Chcę posłać na serwer dwa zdjęcia jedynego drzewka z mojej działki. Liczę na Twoją pomoc w rozpoznaniu - zgoda? zgoda Tolu - FTP nie działa, próbuję załadować przez menadżera z republiki - psiakrew też nie działa, rozpacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 02.05.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Piękne zdjęcia Tola Nacieszyłem oczy Pożegnam się już, dobranoc Może mi się przyśni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.05.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Piękne zdjęcia Tola Nacieszyłem oczy Pożegnam się już, dobranoc Może mi się przyśni... Dobranoc Andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.05.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Dobranoc Andre życzę pięknych snów. Mnie dziś się śniło, że kupiłam psa i kota, ciekawe co to oznacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.05.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 a ja sobie jeszcze poklikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.05.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Dobranoc Andre życzę pięknych snów. Mnie dziś się śniło, że kupiłam psa i kota, ciekawe co to oznacza? Że wygrasz kupę kasy w totka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.05.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Toul - walczę z FTP, który odmawia mi posłuszeństwa> Chcę posłać na serwer dwa zdjęcia jedynego drzewka z mojej działki. Liczę na Twoją pomoc w rozpoznaniu - zgoda? zgoda Tolu - FTP nie działa, próbuję załadować przez menadżera z republiki - psiakrew też nie działa, rozpacz Marcin, spokojnie, nie dziś, to jutro, dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.05.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 klik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.05.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Dobranoc Andre życzę pięknych snów. Mnie dziś się śniło, że kupiłam psa i kota, ciekawe co to oznacza? Że wygrasz kupę kasy w totka serio?...tadam jeśli to prawda, połowa wygranej jest Twoja, w sobotę zdam kupon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.05.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Toul - walczę z FTP, który odmawia mi posłuszeństwa> Chcę posłać na serwer dwa zdjęcia jedynego drzewka z mojej działki. Liczę na Twoją pomoc w rozpoznaniu - zgoda? zgoda Tolu - FTP nie działa, próbuję załadować przez menadżera z republiki - psiakrew też nie działa, rozpacz Marcin, spokojnie, nie dziś, to jutro, dasz radę Ok - już się nie denerwuję. Jutro będę walczył z chwastami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts